Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

M-Audio Fast Track

M-Audio Fast Track

Příspěvekod RikkyB » 10 čer 2012 13:59

Dobrý deň.
Ospravedlňujem sa ak sa to tu už riešilo no nenašiel som to nikde.

Z dôvodov sťahovania do zahraničia som musel predať pôvodnú zvuk. kartu (M-Audio Fast Track Ultra 8R) a musel kúpiť už zmienenú M-Audio Fastr Track.
Mám problém z drivermi. Všetko funguje, ale pri väčšom množstve inštrumentov a plug-inov vo Fruity Loops mi nepostačuje maximálny buffer officiálneho ani iného ovládača. Začne to "praskať". Mal už niekto tento problém a vyriešil ho ? Ďakujem za každú radu :)
RikkyB
 
Příspěvky: 9
Registrován: 10. 6. 2012

Re: M-Audio Fast Track

Příspěvekod Bedo » 11 čer 2012 07:34

Mne to tiez robieva ale nie na fast track... tak ked mas napr sampler a na nom milion pluginov este tak tu stopu celu vyexportuj do wavka a budes mat iba jednu cistu stopu bez zbytocne zatazujucich pluginov...ale ked vymazes ten povodny sampler tak uz to nemozes tak upravovat :? ale export je zaklad :wink:
Uživatelský avatar
Bedo
 
Příspěvky: 104
Registrován: 10. 7. 2011

Re: M-Audio Fast Track

Příspěvekod RikkyB » 11 čer 2012 09:13

No to viem, to by som spravil keby som mal finálnu stopu a nič s ňou už potom nerobil, no upravujem za pochodu. A hlavne arange, tie robím až keď sa mi dojdú acapelly. Ale dík
RikkyB
 
Příspěvky: 9
Registrován: 10. 6. 2012

Re: M-Audio Fast Track

Příspěvekod nuendo » 11 čer 2012 10:09

nestiha procesor... zvukovka bude v poriadku... asi...
Uživatelský avatar
nuendo
 
Příspěvky: 224
Registrován: 31. 3. 2012
Bydliště: Sered DC

Re: M-Audio Fast Track

Příspěvekod RikkyB » 11 čer 2012 11:54

Procesor je dvojjadro E4500 2x 2,20... takže to by mal stíhať. Môže byť chyba v tom že nemám v PC grafickú kartu ?
RikkyB
 
Příspěvky: 9
Registrován: 10. 6. 2012

Re: M-Audio Fast Track

Příspěvekod Bedo » 11 čer 2012 12:17

graficka urcite nie procak a ram maju najvacsiu zasluhu na tom...ale vsak nemozes nieco exportnut co uz si myslis ze nebudes potrebovat menit? popripade si zalozit novy projekt kde to bude vsetko okresane
Uživatelský avatar
Bedo
 
Příspěvky: 104
Registrován: 10. 7. 2011

Re: M-Audio Fast Track

Příspěvekod nuendo » 11 čer 2012 12:59

zbytocne tu polemizujeme ...ved si pozri beziace procesy, zatazenie (vyuzitie) CPU a RAM... >pravou misou na ikonu tento pocitac > jedna zo zaloziek - vykon
hovoris ze buffer - na doraz ?

1.) V nastaveniach tvojho DAW nastav ASIO - M-audio fast track bla bla...... (nepouzivaj ziadne ine ASIO full duplexing bla bla ani Windovs media bla bla)
to tvoje dvojjadro zas neni az take delo ze by sa nedalo zahltit hlavne ak nemas VGA kartu... grafika tiez nieco "spapa"
2.) hovoris ze buffer na doraz? nastav co najvyssiu latenciu (pokial prave nenaberas mozes pracovat s vacsim opozdenim)
Uživatelský avatar
nuendo
 
Příspěvky: 224
Registrován: 31. 3. 2012
Bydliště: Sered DC

Re: M-Audio Fast Track

Příspěvekod RikkyB » 11 čer 2012 13:40

No ram mám 2x2gb ale PC využíva len 3 pretože mám 32bit win 7...
RikkyB
 
Příspěvky: 9
Registrován: 10. 6. 2012

Re: M-Audio Fast Track

Příspěvekod nuendo » 11 čer 2012 14:58

ja som este do nedavna fical na 2-jadre intel 3,2G cpu + 6G ram - a este mierne nadtaktovany + Win7 64bit
a tiez mi to obcas "zakaslalo" ked som viac pluginov nalozil...
Vykon PC zalezi od viacerych parametrov a nastaveni, zalezi jak su rychle zbernice, pamete RAM maju tiez viac parametrov (okrem kapacity), konfiguracia je dolezita pre vykon (da sa vselikde usetrit)...

nepoznam moc dobre ten "ovocny program" ani neviem jake narocne pluginy pouzivas ale mam tiez M-audio zvuk a som presvedceny o tom ze to sekanie nesposobuje zvukovka ale niektora vyssie popisana vec
Uživatelský avatar
nuendo
 
Příspěvky: 224
Registrován: 31. 3. 2012
Bydliště: Sered DC

Re: M-Audio Fast Track

Příspěvekod RikkyB » 11 čer 2012 15:20

No keby som vedel ako si to nastaviť už by som to spravil :D Plug iny ako reFX Nexus, Steinberg Hypersonic 2, oZone Izotope 4, CRS hal /reverb. potom už ln základné z programu ako eq, compressor delay a pod...
RikkyB
 
Příspěvky: 9
Registrován: 10. 6. 2012

Re: M-Audio Fast Track

Příspěvekod nuendo » 11 čer 2012 16:42

hladaj v nastaveniach fruity loops - options - audio/midi setup - alebo tak nejak...
nastav ASIO driver na M-audio fast track...nastav co najvacsi buffer a co najvasciu latenciu...

dalej skus optimalizovat svoj Win7 pre pracu s audiom... t.j.: aspon povypinat vselijake cacky-macky, graficke "vylepsenia" a ozdoby, antyvirus, vselijake zbytocnosti.... pri slabsich strojoch aj to pomoze usetrit vykon CPU a RAM

inak na temu "optimalizacia Windows pre DAW" sa toho uz vela popisalo, takze skus si nieco o tom vygooglit
Uživatelský avatar
nuendo
 
Příspěvky: 224
Registrován: 31. 3. 2012
Bydliště: Sered DC

Re: M-Audio Fast Track

Příspěvekod RikkyB » 11 čer 2012 17:52

Skúsil som nejaké nastavenia v FL + skúsil iný ovládač a zatial to ide celkom ok :) Vďaka všetkým čo poradili :) Hlavne nuendo, pomohli nejaké rady :) Myslíš že by to išlo ešte lepšie keby som dal do PC grafiku ? Osobne si myslím že áno :) A niekde som čítal že v BIOSe alebo kde sa dá nastaviť aby processor nepadol pod nejakú úroveň. Neviem presne o čo ide.
RikkyB
 
Příspěvky: 9
Registrován: 10. 6. 2012

Re: M-Audio Fast Track

Příspěvekod nuendo » 11 čer 2012 19:32

po nainstalovani VGA sa ti uvolni nejaka pamat... inak aj to by sa malo dat nastavit v BIOSe (kolko pamete pre grafiku)
a vela inych veci... taktiez si pozri (na strankach vyrobcu dosky), ci mas aktualnu verziu bios

mne sa po aktualizacii BIOSu zrychlil USB port s USB 1 na USB 2
Uživatelský avatar
nuendo
 
Příspěvky: 224
Registrován: 31. 3. 2012
Bydliště: Sered DC


Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot], Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+