Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

motu HD192 a midi

motu HD192 a midi

Příspěvekod marian » 20 srp 2009 20:16

Vlastnim motu HD192 a potreboval by som pracovat s midi.
Hlavne synthogy ivory , atd.

Motu HD192 midi nema, a chcel by som sa spytat ako by sa to dalo vyriesit (nejaka zazracna krabicka?).

Mam pc.
Uživatelský avatar
marian
 
Příspěvky: 241
Registrován: 22. 6. 2008
Bydliště: BA,NR

Re: motu HD192 a midi

Příspěvekod Pytkin » 20 srp 2009 20:21

hocijaky USB midi interface .. su ich tony .. zamysli sa nad tym , kolko vstupov/vystupov potrebujes ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21156
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: motu HD192 a midi

Příspěvekod marian » 20 srp 2009 20:23

Pytkin píše:hocijaky USB midi interface .. su ich tony .. zamysli sa nad tym , kolko vstupov/vystupov potrebujes ..

da sa bavit aj o kvalite, resp. nekvalite usb interface ? ked ide vlastne len o digital

a ono to potom vie bez problemov spolupracovat so zvukovkou ?
Uživatelský avatar
marian
 
Příspěvky: 241
Registrován: 22. 6. 2008
Bydliště: BA,NR

Re: motu HD192 a midi

Příspěvekod marian » 20 srp 2009 20:45

staci mi jeden vstup, bude v pohode toto ?
http://www.muziker.sk/Default.aspx?M-Au ... 5&action=s
mam Korg SP300
Uživatelský avatar
marian
 
Příspěvky: 241
Registrován: 22. 6. 2008
Bydliště: BA,NR

Re: motu HD192 a midi

Příspěvekod PiKey » 20 srp 2009 21:11

K Motu dalsie Motu http://studio.sk/index.php?area=produkty
Mal som ho tiez a pekne spolu ladia v racku :)
Hudobník a producent, majiteľ štúdia
www.fairytale.sk | www.peterkravec.com
Uživatelský avatar
PiKey
Profesionál
 
Příspěvky: 688
Registrován: 17. 1. 2007

Re: motu HD192 a midi

Příspěvekod Pytkin » 20 srp 2009 22:33

marian : ano .. fungovat by mali vsetky ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21156
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: motu HD192 a midi

Příspěvekod kexik » 21 srp 2009 08:43

marian: vsetky plastove 1x midi interfacy ktore predava thomann robia problemy, vyskusali sme ich snad vsetky, myslim ze je za tym elmag rusenie. kup si nieco kovove, trebars ten novy m-audio 2x2, je za padika a naozaj funguje. myslim ze to nebude ani tak typom ako skutocne tym tienenim.
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg


Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], Seznam.cz, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+