Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Nejlepsi grafika pro Dual Head/Twin Viev/Hydra Vision ...

Příspěvekod Kermitak » 28 zář 2007 01:00

Ma tam prastarou TNT2 a Geforce 4 MX s dualhead, v normalni agp. Pokud se nepouziva 3d, asi by mela bohate stacit pci-e 4x (i 1x), ale rikam, chce to zkusit.
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6460
Registrován: 12. 1. 2005

Příspěvekod Pytkin » 28 zář 2007 01:28

kermitak : mam pocit ze vacsinou maju grafiky x16 .. cize ju nestrcis do x1 alebo x4 slotu ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Kermitak » 28 zář 2007 13:18

Jo, to je pravda, to mi nedocvaklo, holt uz bylo pozde ;) Chtel jsem tim rict, ze staci ta prenosova kapacita, ale nedoslo mi, ze ty konektory jsou jinak siroke :)
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6460
Registrován: 12. 1. 2005

Příspěvekod Pytkin » 28 zář 2007 13:28

kermitak : jasne .. vela dosiek mava 2 kusy x16 slotov .. ale jeden je x16 a druhy je x4 .. vzdy davam RAID radic do toho x16 a grafiku do toho x4 .. a vzdy to chodilo ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ondrash » 28 zář 2007 19:05

Chlapi. ještě ten počítač nemám, dávám ho dohromady, chci si koupit tuhle desku: http://www.alza.cz/zakladni-deska-asus- ... d70233.htm Mezi ty PCIe sloty půjde 2x RME 9652, UAD a SCSI řadič. Mohu očekávat nějaké komplikace? :)
Uživatelský avatar
Ondrash
 
Příspěvky: 890
Registrován: 22. 1. 2005
Bydliště: Praha

Příspěvekod Pytkin » 28 zář 2007 19:39

ondrash : jasne .. to riesis podobne veci ako som ja riesil pred pol rokom ..

1./ okamzite vidim problem .. 2 grafiky nehrozia .. nemas ich kam dat ! rataj so mnou .. RME 2+2, UAD, SCSI , Grafika .. to je 7 .. mas 7 slotov .. Dalsiu grafiku nemas kam dat ..

2./ Pri vybere rackovej skrine si daj pozor .. niektore maju vzadu len 6 slotov na karty .. potrebujes taku co ma 7!

3./ Ides kupovat Quad procesor ? ak nie, siel by som do dosky s P35 chipsetom a CPU s 1333 FSB.

4./ Pri desktopovej doske sa da tazko dopredu odhadnut ako to bude fungovat .. Malo ktory vyrobca udava blokovu schemu .. Preto som ja kupil serverovu dosku .. Ktora ale stoji vyrazne viac (v mojom pripade cez 15.000 ) ..

5./ Naco potrebujes SCSI radic ? dake prepojenie so samplerom ?
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Kermitak » 28 zář 2007 19:51

V tom je krasa PC, ze nikdy nevis, co te ceka ;)
Ale vazne - jsi si jisty, ze se ti to tam vejde ? Kam narves ty zaslepky od 9652? (ktera kazda imho zabira vzady dve diry)

EDIT: Pytkin byl rychlejsi :)
Pytkin: pockej, quad s 1333FSB se afail delaji jenom Xeony, to je celkem overkill ne? ;) Navic na to uz bych koupil spis serverovou desku a tam zas nebudes mit 2x PCI-E 16x. BTW oboji (quad i 1333MHz) zvladne i p965 (alespon to pise asus o me P5B), ale p35 je novejsi, takze proc ne.
Naposledy upravil Kermitak dne 28 zář 2007 19:54, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6460
Registrován: 12. 1. 2005

Příspěvekod Pytkin » 28 zář 2007 19:53

kermitak : ved som to vyratal .. presne sa mu to tam vojde ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Kermitak » 28 zář 2007 19:55

Vsak jo, ja to rozepsal jeste pred tvym prispevkem ;)

Ondrash: pokud pres to SCSI chces pripojit sampler nebo neco externiho , pak by mohlo pomoct neco takoveho (a usetris slot+diru)
http://www.ramelectronics.net/html/usb2xchange.htm
Pripadne neco znackovejsiho (ale bude toho vic):
http://www.adaptec.com/en-US/support/sc ... SBXchange/
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6460
Registrován: 12. 1. 2005

Příspěvekod Pytkin » 28 zář 2007 20:24

kermitak : no vidis to .. fajnove vecicky .. este som neobjavil USB to SCSI .. dobre vediet ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod TOM-Thak » 28 zář 2007 22:41

jeste opozdene k tem grafikam ja mam http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42992

a je pasivni a maka dobre 2x DVI
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3690
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Příspěvekod Pytkin » 28 zář 2007 22:44

Tom-Thak : Obavam sa , ze ondrash od zaciatku hovori o 3och monitoroch ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Kermitak » 28 zář 2007 23:19

Pytkin: ale uz pristoupil na moznost dvou karet a Tom-Thak jen doplnil dalsi moznost ke mnou zminene MSI nvidii. Ono totiz v soucasnosti neni moc karet, ktere maji dual DVI, pasiv a zaberou jeden slot (vetsina jich zabere dva (resp. prostor dvou + dve zaslepky)), jak jsem pri vcerejsim hledani zjistil, takze kazdy tip imho dobry.
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6460
Registrován: 12. 1. 2005

Příspěvekod Pytkin » 28 zář 2007 23:26

kermitak : hmm .. to je rozumne co hovoris .. ale zabit 2 sloty grafikami pri zaplneni ostatnych slotov .. ja by som do toho nesiel .. skorej by som sa zamyslel nad tym celym .. radsej potom 2x 1920x1200
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod eGen » 01 říj 2007 08:06

Kartna na tri monitory v takovem rozliseni co pises, za ty penize co chces neni. Al emyslim ze dve dvoumonitorove pasivni low end karty, ti udelaji stejnou sluzbu a zvysene spotreby nebo teploty se u 2D bat nemusis.
Uživatelský avatar
eGen
 
Příspěvky: 323
Registrován: 5. 6. 2002

PředchozíDalší

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], dendy, hombrefeo, Kapr1, Sabiani, saturninek, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+