Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Nejlepsi grafika pro Dual Head/Twin Viev/Hydra Vision ...

Příspěvekod Pytkin » 01 říj 2007 13:59

egen : uz nema volny slot na kartu .. ak teda nevyhodi to SCSI ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ondrash » 02 říj 2007 00:18

Pytkin píše:ondrash : jasne .. to riesis podobne veci ako som ja riesil pred pol rokom ..

1./ okamzite vidim problem .. 2 grafiky nehrozia .. nemas ich kam dat ! rataj so mnou .. RME 2+2, UAD, SCSI , Grafika .. to je 7 .. mas 7 slotov .. Dalsiu grafiku nemas kam dat ..

2./ Pri vybere rackovej skrine si daj pozor .. niektore maju vzadu len 6 slotov na karty .. potrebujes taku co ma 7!

3./ Ides kupovat Quad procesor ? ak nie, siel by som do dosky s P35 chipsetom a CPU s 1333 FSB.

4./ Pri desktopovej doske sa da tazko dopredu odhadnut ako to bude fungovat .. Malo ktory vyrobca udava blokovu schemu .. Preto som ja kupil serverovu dosku .. Ktora ale stoji vyrazne viac (v mojom pripade cez 15.000 ) ..

5./ Naco potrebujes SCSI radic ? dake prepojenie so samplerom ?


Ahoj, byl jsem mimo net, tak hned odpovídám...

1./ okamzite vidim problem .. 2 grafiky nehrozia .. nemas ich kam dat ! rataj so mnou .. RME 2+2, UAD, SCSI , Grafika .. to je 7 .. mas 7 slotov .. Dalsiu grafiku nemas kam dat ..

Počítám s tebou. Sloty vycházejí, pokud nepoužiju přídavnou desku u RME (třetí adat) tak to vyjde dobře. Deska má šest slotů, takže 2xRME, UAD, SCSI, 2x VGA to je šest. Case jsem koupil Antec P182, má sedm pozic, takže jedna přídavná karta k RME půjde zapojit, přišroubuju jí rovnou k bedně. Takže je jen problém s druhou přídavnou kartou k RME. Když si vezmu že to je 6 ADAT převodníků a mám zatím tři, tak si myslím, že než se na ten šestý dostanu, tak to bude chvilku trvat (možná, že ho jen tak nevyužiju)

3./ Ides kupovat Quad procesor ? ak nie, siel by som do dosky s P35 chipsetom a CPU s 1333 FSB.

Nechci Quada, už jen kvůli teplu. Kopím Duala, ten musí zatím stačit. Tahle deska by měla podporovat Quada, časem udělám upgrade, až to bude nutné...

5./ Naco potrebujes SCSI radic ? dake prepojenie so samplerom ?

Přesně tak, chci to na K2500R, nechci tu USB srandu, co stojí přes 2000 Kč.
Uživatelský avatar
Ondrash
 
Příspěvky: 890
Registrován: 22. 1. 2005
Bydliště: Praha

Příspěvekod Ondrash » 02 říj 2007 00:21

Pytkin píše:ondrash : mas 2x16pcie sloty hej ?


Měl bych mít, ta deska to umí...

Rozšiřující sloty:
2 x PCI Express x16
4 x PCI 2.2
Uživatelský avatar
Ondrash
 
Příspěvky: 890
Registrován: 22. 1. 2005
Bydliště: Praha

Příspěvekod Ondrash » 02 říj 2007 00:27

Kermitak píše:Pytkin: ale uz pristoupil na moznost dvou karet a Tom-Thak jen doplnil dalsi moznost ke mnou zminene MSI nvidii. Ono totiz v soucasnosti neni moc karet, ktere maji dual DVI, pasiv a zaberou jeden slot (vetsina jich zabere dva (resp. prostor dvou + dve zaslepky)), jak jsem pri vcerejsim hledani zjistil, takze kazdy tip imho dobry.


Tom-Thank: Díky za tip. To je dobré řešení. Máš jí? Netopí moc?
Kermitak: Přesně tak jsem to myslel
Pytkin: No... koupím základní desku a už jí nerozšířím ani o píď... Jsem s tím tak nějak smířenej. Jestli půjdu do PowerCore, tak bude muset být přes Firewire.
:(

Myslím, si, že je to jediné možné řešení
Chtěl bych tři displaye. Proč? 2x Cubase (1. arange okno, 2. mix + efekty) a pak třetí na spektrální analýzu, soundiver, video Na dvou dělám už asi 4 roky, hodně jsem si zvykl. Třetí jsem zapojil před měsícem, je to komfort. Co vám budu povídat. Všechno mám při ruce....
Uživatelský avatar
Ondrash
 
Příspěvky: 890
Registrován: 22. 1. 2005
Bydliště: Praha

Příspěvekod Ondrash » 02 říj 2007 00:32

TOM-Thak píše:jeste opozdene k tem grafikam ja mam http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42992

a je pasivni a maka dobre 2x DVI


Teda. Tak teď jsem se podíval na všechny obrázky k téhle kartě. Grr... Ta karta má zezpoda větrák skoro na dvě pozice. Koukněte se sami. Tohle nebude dobré řešení.... :(
Uživatelský avatar
Ondrash
 
Příspěvky: 890
Registrován: 22. 1. 2005
Bydliště: Praha

Příspěvekod Pytkin » 02 říj 2007 00:52

Ondrash píše:
3./ Ides kupovat Quad procesor ? ak nie, siel by som do dosky s P35 chipsetom a CPU s 1333 FSB.

Nechci Quada, už jen kvůli teplu. Kopím Duala, ten musí zatím stačit. Tahle deska by měla podporovat Quada, časem udělám upgrade, až to bude nutné...


NO ak chces dual , tak by som rozhodne siel do dosky s P35 a CPU s FSB 1333 .. su rychlejsie a lacnejsie ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Pytkin » 02 říj 2007 00:54

Ondrash píše:
TOM-Thak píše:jeste opozdene k tem grafikam ja mam http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42992

a je pasivni a maka dobre 2x DVI


Teda. Tak teď jsem se podíval na všechny obrázky k téhle kartě. Grr... Ta karta má zezpoda větrák skoro na dvě pozice. Koukněte se sami. Tohle nebude dobré řešení.... :(


jedine ze by si nad grafikou uz nic nemal .. vacsinou ale este nad nou jeden slot je ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Pytkin » 02 říj 2007 00:55

ondrash : prajem ti aby si s tymi grafikami nemal problem .. osobne sa toho trosku bojim ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Kermitak » 02 říj 2007 15:43

ondrash: tahle by ti nevyhovovala?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36781
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6460
Registrován: 12. 1. 2005

Příspěvekod Magion » 08 říj 2007 10:43

anebo jít rovnou do quad řešení v jednom. Např něco z tohoto.:
http://www.wedgwood-group.com/quad_visi ... screen.htm

ještě jsem viděl jednu quad(4x dvi) za 5tis, zjistím co to bylo zač.
Uživatelský avatar
Magion
 
Příspěvky: 791
Registrován: 8. 6. 2002
Bydliště: Brno

Příspěvekod Ondrash » 09 říj 2007 08:46

Ahoj. Díky za tipy. Kvůli novému masterkeyboardu jsem musel předělat trochu ergonomii. No.. Zatím to vypadá, že na tohle řešení už nebudou peníze a ani místo. A tak si nechávám starou sestavu a budu čekat až zlevní 30". Určitě v příštím roce bude víc karet pro 4LCD.....
Uživatelský avatar
Ondrash
 
Příspěvky: 890
Registrován: 22. 1. 2005
Bydliště: Praha

Příspěvekod Pytkin » 09 říj 2007 20:52

ondrash ; prave si myslim ze ubudaju ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod MILE » 15 říj 2007 14:55

Mozna tim nekomu pomuzu.
Ja jsem taky pred casem resil problem vice jak dvou monitoru a to z hlediska jak pohodli, tak dostupnosti. Co jsem o tomto problemu cetl, dost lidi si na tom vylamalo zuby a preci je to vec naprosto prirozena az rekl bych ze absurdita jednoho monitoru pokud tedy nemame letni kino me pri zacatcich na HDD znacne sklicovala. Proc? no ja chtel v Cubase mix, plugin na jednom, edit okno na druhym a veskere indikatory RME ktere by mi neustale nezalezali na uplne obycejnym tretim monitoru. No a jednoho dne se mit to povedlo. Deska ASUS, jedno VGA PCIe Radeon X1550 (2xDVI - ale to je jedno) a do PCI Radeon 7000 na treti monitor a este vlasne muzu nekdy cvrty, protoze v ovladacich Catalist se objevuje bypass. Netvrdim, ze by toto neslo s NVidiema, ale ja mel uz tu 1550-tku. Je to tiche - bez ventilatoru, celkem levne, a zatim naprosto stabilni. A jsem koonecne spokojeny.
MILE
 
Příspěvky: 27
Registrován: 16. 2. 2007

Příspěvekod kexik » 15 říj 2007 15:22

Pytkin píše:ondrash ; prave si myslim ze ubudaju ..

presne... lacneju totiz hi-res velke lcdcka
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod Pytkin » 15 říj 2007 18:22

ja som riesil raz kamaratovi 4 monitory .. robi dake stavkovanie na internete a potrebuje naraz vidiet strasne moc WEBov .. dali sme tam 2 pci nvidie .. dake jednoduche .. a slaha to jak oci .. s dvomi kartami neni sebemensi problem .. s jednou to neni take jednoduche .. proste neni moc z coho vyberat ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

PředchozíDalší

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], dedko

reklama
Facebook  Twitter  Google+