Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Nejlevnější (jakýkoliv) zdroj synchronizace

Nejlevnější (jakýkoliv) zdroj synchronizace

Příspěvekod mrnumbers » 22 lis 2006 14:29

zdravím všechny, potřeboval bych radu od člověka, který má větší zkušenosti s hw audio synchronizací (nepotřebuju sync videa). otázka zní: co je pro mě nejschůdnější možností při koupi hw sync zdroje? (smpte timecode, popř. jiné) ... zajímají mě pouze výrobky v české distribuci, kdyby měl někdo chvilku podělit se se mnou o zkušenosti, budu vděčný
mrnumbers
 
Příspěvky: 11
Registrován: 8. 10. 2006

Příspěvekod kexik » 22 lis 2006 14:43

co presne chces synchronizovat?
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod mrnumbers » 22 lis 2006 16:23

děkuju za příspěvek, ale otázka byla celkem jasně položená, nepotřeboval jsem další otázku.

ps. pamatuj na přísloví, kdo je moc zvědavý bude brzo starý. v tvém případě platí na 3000%
mrnumbers
 
Příspěvky: 11
Registrován: 8. 10. 2006

Příspěvekod mrnumbers » 22 lis 2006 16:30

zeptám se ještě jednou srozumitelněji, dá se koupit generátor časového kódu pro audio sync dejme tomu do 3000,- ?
mrnumbers
 
Příspěvky: 11
Registrován: 8. 10. 2006

Příspěvekod Kermitak » 22 lis 2006 17:16

S timhle Tvym pristupem Ti asi tezko nekdo odpovi.
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6460
Registrován: 12. 1. 2005

Příspěvekod MonkeyFighter » 22 lis 2006 17:59

to je takovej problem popsat co synchronizujes kdyz tu pokladas otazku kde pises ze ani nevis cim chces synchronizovat,mozna je dulezity vedet co mas za zarizeni a podle toho se da zjistit cim se da synchronizovat a podle toho treba jakym zarizenim to pude zrealizovat.pokud se clovek na neco pta na nejakym foru tak vetsinou co nejlip popise svoji situaci aby se mu dalo poradit,a vetsinou taky neni takhle hustej na lidi co mu chtej pomoct.preber si to jak chces...
Uživatelský avatar
MonkeyFighter
 
Příspěvky: 731
Registrován: 28. 2. 2003

Příspěvekod kexik » 22 lis 2006 18:01

mrnumbers píše:zeptám se ještě jednou srozumitelněji, dá se koupit generátor časového kódu pro audio sync dejme tomu do 3000,- ?

novy a hardverovy nie. pokial si sa nesekol o jednu nulu.
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod mrnumbers » 22 lis 2006 19:43

no dobře berte toto téma za mrtvé, poradím si s tím sám.

opičí bojovník: nevím jestli jsem byl na někoho tak hustý? ale měli byste být schopni mi odpovědět i bez toho abych vám tady psal jestli mám atlon nebo duron přeber si to po svojem
mrnumbers
 
Příspěvky: 11
Registrován: 8. 10. 2006

Příspěvekod jehlar » 22 lis 2006 19:46

nejlevnější je použít jako zdroj synchronizace některé z tebou používaných zařízení a ostatní na ně nasynchronizovat. Samostatné krabice pro synchronizaci jsou o řád dražší než tebou udávaná částka.
http://audiopolis.cz/index.php?section= ... iewcat=128
Pokud opravdu chceš nějakou radu tak musíš vyklopit co to vlastně chceš synchronizovat- bez toho to nejde :-)
jehlar
 
Příspěvky: 204
Registrován: 25. 2. 2005

Příspěvekod Tudy » 23 lis 2006 10:58

mrnumbers píše:...ale měli byste být schopni mi odpovědět i bez toho abych vám tady psal jestli mám atlon nebo duron přeber si to po svojem

Toto nejsou stránky technické podpory konkrétního výrobku, proto JE TŘEBA popsat, co chceš synchronizovat (zda SW sekvencer v PC/Macu, HDrecorder, 2 16stopé pásy...)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: www.soundcloud.com/tudy-cz
Uživatelský avatar
Tudy
 
Příspěvky: 2382
Registrován: 28. 12. 2002
Bydliště: Brno

Příspěvekod kexik » 23 lis 2006 11:00

hosi, serte na to. ako hovori jeden moj znamy, komu niet vzajomnej rady, tomu niet hospodarskej pomoci...
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod mrnumbers » 23 lis 2006 16:16

jehlar: dikes za odpověď, vlastně dík za to, že jsi pochopil, že nepotřebuju další otázku ale odpověď :+) škoda, že jsou všechny ty generátory tak ku..vsky drahé

kdyby někdo věděl o nějákém homemade sync zdroji, dejte mi vědět :+)
mrnumbers
 
Příspěvky: 11
Registrován: 8. 10. 2006

Příspěvekod krokyn » 23 lis 2006 20:04

nejjednodušší zdroj TC:
nech si ho někde nahrát na CD a můžeš si ho pouštět po lince jako master :)
krokyn
 
Příspěvky: 108
Registrován: 3. 2. 2004

Příspěvekod Neural_I » 23 lis 2006 20:31

mrnumbers píše:no dob%u159e berte toto téma za mrtvé, poradím si s tím sám.

opi%u10dí bojovník: nevím jestli jsem byl na n%u11bkoho tak hustý? ale m%u11bli byste být schopni mi odpov%u11bd%u11bt i bez toho abych vám tady psal jestli mám atlon nebo duron p%u159eber si to po svojem


co sem pletes athlon nebo duron ? mam pocit ze ani nevis co vlastne chces, coz by vysvetlovalo tvoji nekonkretni otazku a v nadpisu slovo "jakykoliv" 8)
jakykoliv zdroj jakehokoliv tajmkodu ti totiz s jakymkoliv athlonem nebo duronem muze byti taky pjekne k nicemu, za 3000 kc pak koupis mozna budik ale ne generator tajmkodu, nejlevnejsi tajmkod bude asi athlon nebo duron samotny, s prislusnym HW a SFW, pravdepodobne dokonce bude jedno jestli je to athlon nebo duron 8) nam to tady ale je jedno zcela urcite, tady je totiz akorat tak banda amateru co nedokazou odpovedet bleskurychle na tvoji jasne polozenou otazku :lol:

ale vazne, kamos stavel zdroj JAKEHOKOLIV tajmkodu do svyho studia a co vim vysel ho asi na 25t zato umel asi temer vsechny znamy formaty synchronizace
Neural_I
 
Příspěvky: 1256
Registrován: 9. 9. 2005
Bydliště: LV-426

Příspěvekod krokyn » 23 lis 2006 21:30

taky se mi sem nechce moc psát či radit, protože jedná s ostatními dost nechutně, ale podle vstupního dotazu ho zajímá pouze TC (nedivil bych se, kdyby se jednalo pouze o generování SMPTE 25 fps)
proč ten v*l nenapíše sám, co přesně chce? nebo to sám neví? nechápu...
krokyn
 
Příspěvky: 108
Registrován: 3. 2. 2004

Další

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], m4x, Venti, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+