Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Novinky u RME

Re: Novinky u RME

Příspěvekod vasek » 10 kvě 2012 14:04

Milane, kdy budou nějaké řekněme více objektivní informace o Nanoface? Myslím - jak to hraje a jak to fachčí. Díky.
vasek
 
Příspěvky: 1812
Registrován: 11. 2. 2005
Bydliště: Brno

Re: Novinky u RME

Příspěvekod Kermitak » 10 kvě 2012 14:45

BTW nekoho by mohlo zajimat (pro me zprava roku), ze posledni drivery pro RME PCI-e karty jsou certifikovany pro Magma Thunderbolt to PCI-E expansion box. Pod Win to beha automaticky, na Maca je treba upravit driver, coz udelali, takze RME by ted melo frcet bez problemu pod obojim. Chci se zbavit stolniho PC, takze pro me super zprava (i pro ruzny iMacare a podobne).
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6460
Registrován: 12. 1. 2005

Re: Novinky u RME

Příspěvekod Milan » 10 kvě 2012 15:08

vasek píše:Milane, kdy budou nějaké řekněme více objektivní informace o Nanoface? Myslím - jak to hraje a jak to fachčí. Díky.


No tak nejdříve nám je musí poslat, což už by mělo být snad příští týden. No a pokud se zde nabídne někdo, tak nevidím problém v tom poslat Nanoface na nezávislý test pro "audiozoňáky" :-)
Milan
 
Příspěvky: 290
Registrován: 13. 2. 2003

Re: Novinky u RME

Příspěvekod Amorph » 10 kvě 2012 15:26

jen mala poznamka, ten automatickej "preklad" je fakt strasnej. A to i u Disku;)
Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
 
Příspěvky: 4475
Registrován: 24. 11. 2005
Bydliště: Praha

Re: Novinky u RME

Příspěvekod Milan » 10 kvě 2012 15:33

Co myslíš konkrétně?
Milan
 
Příspěvky: 290
Registrován: 13. 2. 2003

Re: Novinky u RME

Příspěvekod Amorph » 10 kvě 2012 15:49

u nanoface me do oci prastilo napriklad:
Výstup 1/2: úroveo signálu
Výstup 3/4 (telefony): úroveo signálu

U popisu produktu na Disku se casto clovek s usmevem ci placem domejsli, ktery anglicky slovo se takhle dalo prelozit a z toho pak usuzuje, co by to asi melo znamenat.
Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
 
Příspěvky: 4475
Registrován: 24. 11. 2005
Bydliště: Praha

Re: Novinky u RME

Příspěvekod Milan » 10 kvě 2012 15:52

No bohužel ti musím dát zapravdu a peskuju za to zodpovědné osoby stále dokola a mám pocit, že poslední dobou si na to dávají pozor. Co se týče "úroveo", tak to je problém s diakritikou u písmene "ň". Telefony, to je průser :D Běží nám ty český stránky přímo u Alvy na serveru a chlapík dost srdnatě bojoval s českými znaky. Tak až budem dělat nějaký upgrade té stránky, tak to vyladíme.
Milan
 
Příspěvky: 290
Registrován: 13. 2. 2003

Re: Novinky u RME

Příspěvekod Brooklyn / juanita juarez » 10 kvě 2012 16:07

Amorph píše:u nanoface me do oci prastilo napriklad:
Výstup 1/2: úroveo signálu
Výstup 3/4 (telefony): úroveo signálu

U popisu produktu na Disku se casto clovek s usmevem ci placem domejsli, ktery anglicky slovo se takhle dalo prelozit a z toho pak usuzuje, co by to asi melo znamenat.


myslim, ze je to trochu lepsi nez google translate, to bys jim podle me krivdil. ale taky sem si toho vsiml. vetsina tiskovek, co sem tam cetl, je stylisticky hodne neobratna a anglictinou kontaminovana. ale prekladat tyhle texty neni zadnej med. otazka je, jestli se z nich laik neco dozvi: pro nas je jednodussi anglictina (z takovyho textu si nejdriv domyslim, jak to asi bylo anglicky, a potom zpetne prekladam). a zacatecnikovi to asi nic nerekne tak jak tak.
Produkce, mix, mastering
www.lukasturza.com
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
 
Příspěvky: 3553
Registrován: 6. 2. 2005

Re: Novinky u RME

Příspěvekod vasek » 11 kvě 2012 12:10

Milan píše:
vasek píše:Milane, kdy budou nějaké řekněme více objektivní informace o Nanoface? Myslím - jak to hraje a jak to fachčí. Díky.


No tak nejdříve nám je musí poslat, což už by mělo být snad příští týden. No a pokud se zde nabídne někdo, tak nevidím problém v tom poslat Nanoface na nezávislý test pro "audiozoňáky" :-)


Já bych klidně otestoval, hodně mě to zajímá, ale můžu se vyjádřit spíš jen k ovládání a funkci, na posouzení zvuku nemám vybavení ani schopnosti. Zásadní bude, jak praktický je to ovládání jedním kolečkem - např. mi není jasný, jak se vypíná fantom. Trochu se děsím, jestli by si člověk musel pamatovat, že když chce něco nastavit, tak musí provést kolečkem nějakou sekvenci dvojkliků a otoček apod... Ale pokud by to bylo v pohodě, bral bych ji.
vasek
 
Příspěvky: 1812
Registrován: 11. 2. 2005
Bydliště: Brno

Re: Novinky u RME

Příspěvekod Wohma » 11 kvě 2012 12:15

To je snad softwarove, ne?
Wohma
 
Příspěvky: 1670
Registrován: 5. 10. 2007
Bydliště: Brno

Re: Novinky u RME

Příspěvekod Milan » 11 kvě 2012 12:15

Phantom se zapíná, tak, že v režimu ovládání gainu na vstupu 1 nebo 2 stiskneš kolečko na 3 vteřiny. Jak prosté...
Milan
 
Příspěvky: 290
Registrován: 13. 2. 2003

Re: Novinky u RME

Příspěvekod Milan » 11 kvě 2012 12:19

Wohma píše:To je snad softwarove, ne?


Softwarově se nenastavuje NIC.
Milan
 
Příspěvky: 290
Registrován: 13. 2. 2003

Re: Novinky u RME

Příspěvekod vasek » 14 kvě 2012 08:27

Milan píše:Phantom se zapíná, tak, že v režimu ovládání gainu na vstupu 1 nebo 2 stiskneš kolečko na 3 vteřiny. Jak prosté...

Jo, to je v pohodě.
vasek
 
Příspěvky: 1812
Registrován: 11. 2. 2005
Bydliště: Brno

Předchozí

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google Feedfetcher, hombrefeo, Kapr1, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+