Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

PC klavesnice jako midi klavesnice

PC klavesnice jako midi klavesnice

Příspěvekod freecoolin » 06 zář 2005 11:05

Chtěl bych používat v PC klavesnici jako midi kalvesnici, je to vůbec možný?
Kde a co mám kde v Cubase nastavit?
Uživatelský avatar
freecoolin
 
Příspěvky: 264
Registrován: 25. 11. 2004
Bydliště: Good Town

Příspěvekod biscuit » 06 zář 2005 11:15

bome`s mouse keyboard

dlouho jsem to pouzival :)

http://www.bome.com/midi/keyboard/
Naposledy upravil biscuit dne 06 zář 2005 11:18, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8586
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Příspěvekod freecoolin » 06 zář 2005 11:17

co to je? já chci prostě používat PC klávesnici než si koupim nakou midi
Uživatelský avatar
freecoolin
 
Příspěvky: 264
Registrován: 25. 11. 2004
Bydliště: Good Town

Příspěvekod biscuit » 06 zář 2005 11:19

ty vole tak se nauc pouzivat google. dal jsem ti tam link.
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8586
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Příspěvekod freecoolin » 06 zář 2005 12:03

hm to neni co hledám , potřebuju třískat prstem do klavesnice
Uživatelský avatar
freecoolin
 
Příspěvky: 264
Registrován: 25. 11. 2004
Bydliště: Good Town

Příspěvekod kexik » 06 zář 2005 12:16

potrebujes takuo vst, je ich niekolko, kukni na kvr alebo tu:


http://www.midiplugins.com/
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod kexik » 06 zář 2005 12:19

alebo tento standalone bazmek:

http://www.analogx.com/contents/downloa ... vpiano.htm

musis si ale nastavit spravne midi porty
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod biscuit » 06 zář 2005 13:14

freecolin: bud jsem blbej ja, anebo se neumis vyjadrovat. jestlize chces hrat klavesnici (klavesy yxcvbnm,.-sdghjlůqwertzuiopú)ěšřžýíé) tak bomes mouse keyboard je to nejlepsi s cim mam zkusenost! hawk!
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8586
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Příspěvekod freecoolin » 06 zář 2005 13:47

AHA , NO JÁ SEM MYSLEL ŽE KDYŽ ZMÁČKNU PRSTEM NA KLÁVESNICI PÍSMENO Q TAK SE MI OZVE TŘEBA BUBEN,
U TOHO MOUSE KEYBOARD SE TUKÁ MYŠÍ NA NÁKOU KLÁVESNICI? NEBO JAK TO FUNGUJE
Uživatelský avatar
freecoolin
 
Příspěvky: 264
Registrován: 25. 11. 2004
Bydliště: Good Town

Příspěvekod biscuit » 06 zář 2005 14:49

to je tezky s tebou clovece. funguje to tak jak si to predstavujes :)
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8586
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Příspěvekod freecoolin » 06 zář 2005 14:52

čeče seš tajemnej jak hrad f karpatech, ted nevim na čem sem, když sem se kouknul na ten tvuj odkaz tak tam byl nakej obrázek, kde se pomocí myši tuká na klavesnici
tak jak to valstně funguje?
Uživatelský avatar
freecoolin
 
Příspěvky: 264
Registrován: 25. 11. 2004
Bydliště: Good Town

Příspěvekod kexik » 06 zář 2005 15:22

no ja tipujem ze to vie aj mys aj klavesnicu... hmm?
kua nebud darebny a vyskusaj to
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod ress » 06 zář 2005 15:49

freecoolin píše:hm to neni co hledám , potřebuju třískat prstem do klavesnice


Ale je, stačilo to jen vyzkoušet.
ress
 
Příspěvky: 81
Registrován: 23. 5. 2002

Příspěvekod MMtm » 06 zář 2005 15:56

to all: asi bych vám to měl přeložit - lze donutit mou klávesnici aby fungovala v softwaru XY jako klaviatura s rozložením not po řádcích ? A to: tlačítko Q-nota C, W-D, E-E, R-F, černé klapky o patro výš 2-cis, 3-dis, 5-fis...???
MMtm
 
Příspěvky: 135
Registrován: 22. 4. 2004
Bydliště: surreal madrid

Příspěvekod MMtm » 06 zář 2005 16:01

freecoolin: ano například ve Fruity Loops si můžeš na hlavním panelu zanout tuto funkci. Co máš konkrétně za SW ?
MMtm
 
Příspěvky: 135
Registrován: 22. 4. 2004
Bydliště: surreal madrid

Další

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], dedko, Google [Bot], Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+