Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Pomozte postavit PC

Re: Pomozte postavit PC

Příspěvekod Kelley » 08 pro 2011 17:20

MAC je samozřejmě taky možnost a na tom nasrání Oxyygena asi něco bude...
Ale ještě zpátky k tomu PC: bacha, tady není integrovaná grafika na desce, ale skutečně v procesoru ! Novinka u jádra CPU Intel Sandy Bridge... Viz ta poznámka dole: "video výstupy lze využít pouze při osazení procesoru s integrovaným grafickým čipem". Ale naprosto netuším jak je na tom výkonově. A co se týká video portů, stačí pohled na desku: je tam DVI, D-SUB i HDMI. Jak je to tady s dual view ale taky nevím.

Je tam sice jen jeden slot PCI, ale taky dva PCIEx1 a pokud bude stačit ta CPU grafika, tak ještě jeden PCIEx16. Pokud bys chtěl víc, pak samozřejmě vybavenější deska = dražší deska.

FW řadiče jsem nedávno trochu testoval se zvukovkou Edirol FA-66 (někde se to tu válí v diskusi) a nezaznamenal jsem zásadní rozdíly mezi VIA a TI chipsetem.
Kelley
 
Příspěvky: 210
Registrován: 10. 3. 2009
Bydliště: Brno

Re: Pomozte postavit PC

Příspěvekod komasix » 08 pro 2011 23:53

ještě jednou děkuju všem za diskuzi...
Tohle jsme osekali a nastřelili s kamarádem co by mi to kompletoval...
prosím o posouzení:
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... AU0118OG01
tuším že na ten SSD je zapotřebí ještě nějakej rámeček když je 2,5"?
Uživatelský avatar
komasix
 
Příspěvky: 1074
Registrován: 25. 10. 2007
Bydliště: Plzeň

Re: Pomozte postavit PC

Příspěvekod biscuit » 09 pro 2011 00:32

no asi budes potrebovat casem jeste chladic na proc. ten boxovanej je vzdycky docela centrifuga ;)
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8586
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Re: Pomozte postavit PC

Příspěvekod kexik » 09 pro 2011 07:31

jo, redukciu 2.5 na 3.5"
Ale byva dakedy dodavana s diskom tak mrkni na web vyrobcu, co je v baleni.
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Re: Pomozte postavit PC

Příspěvekod Oxyygen » 09 pro 2011 08:00

proc porizujes za 11 kompa s I3, kdyz mas maca mini s i5 za 13-14 a to je uplne jinej level ve vsem? Windows tam muzes mit taky. jde ciste o hw
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.kissjiznicechy.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
 
Příspěvky: 3109
Registrován: 6. 6. 2002
Bydliště: České Budějovice

Re: Pomozte postavit PC

Příspěvekod komasix » 09 pro 2011 08:40

no nevim maca nezvažuju. Nepřipojil bych zvukovku ani druhej monitor ani cokoliv jinýho kromě usb nebo fw. Potřebuju aby to bylo snadno rozšiřitelný a navíc je mi dost jedno jestli ta krabice bude velká jako od sirek nebo jako lodní kufr. Já sem s PC spokojenej a zatím u něj chci zůstat.
Ale dík
Uživatelský avatar
komasix
 
Příspěvky: 1074
Registrován: 25. 10. 2007
Bydliště: Plzeň

Re: Pomozte postavit PC

Příspěvekod Pytkin » 09 pro 2011 08:42

Mac mini by bol idealny.. Mozes mat osx na internet a windows na hudbu ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Pomozte postavit PC

Příspěvekod komasix » 09 pro 2011 08:52

asi bych o něm přemejšlel víc ale fakt nemůžu kupovat novou zvukovku.
Uživatelský avatar
komasix
 
Příspěvky: 1074
Registrován: 25. 10. 2007
Bydliště: Plzeň

Re: Pomozte postavit PC

Příspěvekod Oxyygen » 09 pro 2011 08:54

Dva monitory na nej pripojis a je to jedinej komp kterej ma nativne 800 FW s napajenim a 4 USB, je tam misto pro dva disky (klidne SSD a klasik)
Obrázek

Mel bys pokoj na x let.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.kissjiznicechy.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
 
Příspěvky: 3109
Registrován: 6. 6. 2002
Bydliště: České Budějovice

Re: Pomozte postavit PC

Příspěvekod Pytkin » 09 pro 2011 09:49

no jo .. ale emu1616m tam neda , ked to ma pci kartu .. tak skoda ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Pomozte postavit PC

Příspěvekod komasix » 09 pro 2011 09:59

případně nemáte tip na levnej rack? 4" stačí?
Uživatelský avatar
komasix
 
Příspěvky: 1074
Registrován: 25. 10. 2007
Bydliště: Plzeň

Re: Pomozte postavit PC

Příspěvekod W.Cable » 09 pro 2011 12:02

Racky nikdy nejsou moc levny. Nejlevnejsi co znam jsou Eurocase, ale cena je 2000+, a kvalita obycejnych Eurocase skrini je nic moc, myslim ze u racku tomu nebude jinak..
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=73364&utm_source=hledejceny.cz&utm_medium=ppc&utm_campaign=PC_skrine&utm_term=Eurocase_IPC_4U_600_IPC_4U_600
Uživatelský avatar
W.Cable
 
Příspěvky: 860
Registrován: 7. 11. 2007
Bydliště: Praha


Re: Pomozte postavit PC

Příspěvekod Pytkin » 09 pro 2011 14:02

tie eurocase racky su v pohode .. zlomok ceny serioznych rackov .. ale je to pouzitelne .. plny stojan toho mame v praci ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Pomozte postavit PC

Příspěvekod komasix » 09 pro 2011 19:48

díky moc moc za asistenci. Je objednáno. napíšu jak to maká.
Uživatelský avatar
komasix
 
Příspěvky: 1074
Registrován: 25. 10. 2007
Bydliště: Plzeň

PředchozíDalší

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], m4x, Venti, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+