Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

profire2626 lupance

profire2626 lupance

Příspěvekod Dnuky » 09 pro 2010 23:42

Zdravim,

mam celkom problem,
firewire rozhranie M-audio profire 2626, v nahravanom zvuku mam lupance, je jedno kolko stop nahravam, ak sa to objavy, je to v o vsetkych stopach naraz.

skusal som nahodit SP3 a nove drivere..to iste
vymenit firewire kabel..to iste
optimimalizovat windows podla guide-u na stranke vyrobcu.. to iste

prikladam obrazok ako to +- vyzera

je to akoby urcita vzorka(vzorky) maly otocenu fazu. Stava sa to nahodne nie v pravidelnych interavaloch.


obrazok- http://www.uloz.to/6893951/lupanec-jpg


dakujem,

Lukas
Dnuky
 
Příspěvky: 15
Registrován: 26. 12. 2009

Re: profire2626 lupance

Příspěvekod Pytkin » 09 pro 2010 23:52

Fw radic mas aky?
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: profire2626 lupance

Příspěvekod Dnuky » 09 pro 2010 23:54

Zajtra pozriem, je to nejaky PCI ale neviem od akeho vyrobcu.

Robi to len v poslednom case, predtym to slo uplne bez problemov.
Dnuky
 
Příspěvky: 15
Registrován: 26. 12. 2009

Re: profire2626 lupance

Příspěvekod Vuid » 10 pro 2010 00:19

Jsi si jisty ze nemas vir/spyware/mallware v pc? Stahni si Process Explorer, uvidis vsechny bezici procesy.
Nebo takovy CCleaner na vycisteni pc od vselikeho bordelu (ne viru!), fakt dost pomaha. Bude to sw zalezitost asi.
Vuid
 
Příspěvky: 820
Registrován: 20. 1. 2006

Re: profire2626 lupance

Příspěvekod Dnuky » 10 pro 2010 00:24

ok skusim zajtra, ale typujem ze to bude oki, antivirak mam sice vypnuty, obcas zapnem-dnes som scanoval a bolo vsetko ok, PC nie je v sieti +sietova karta je odpojena-disable, v task managery bezia len standardne systemove procesy a DAW, nespozoroval som ziadnu ihlu(idle ) pri lupancoch, ani DAW neukazuje ziadne vacsie vytazenie ani chvilkove.
Dnuky
 
Příspěvky: 15
Registrován: 26. 12. 2009

Re: profire2626 lupance

Příspěvekod charonme » 10 pro 2010 11:35

mne niekedy robi tc konnekt 8 taku vec ze nezapojeny digitalny vstup (spdif) sa na zlomok sekundy tvari ze je donho nieco zapojene a pukne. Aj na mixeri to vidno, uv meter vyskoci a indikator zapojenia spdif vstupu preblikne na chvilu na "connected". Ked som to nahral tak to bol vzdy len 1 sampel nahodne roztruseny 5-10x za minutu


ale v tvojom pripade vobec nemusi problem suvisiet so zvukovkou, mozno ani s drivermi. Mas zapnutu write cache na disku? Pocujes pukanie aj ked nenahravas? Skusil si nahravat len do RAMky bez zapisu na disk?
charonme
 
Příspěvky: 1064
Registrován: 1. 10. 2008
Bydliště: Bratislava

Re: profire2626 lupance

Příspěvekod Dnuky » 10 pro 2010 12:30

Mne to robi v analogovych vstupoch, aj pri nahravani aj pri monitoringu. Bezne pri praci s PC to nepuka. Vcera som tocil len gitaru do linky a bolo to oki. potom dosla spevacka sme hodili novy projekt. 2 stopy, linka +spev ties linka ( z ext preampu) a po chvilke to zacalo.

write cache asi je zapnuta dnes to skontrolujem + pozriem vyrobcu chipu na firewire karte.
Dnuky
 
Příspěvky: 15
Registrován: 26. 12. 2009

Re: profire2626 lupance

Příspěvekod Vuid » 10 pro 2010 15:43

Dnuky píše:ok skusim zajtra, ale typujem ze to bude oki, antivirak mam sice vypnuty, obcas zapnem-dnes som scanoval a bolo vsetko ok, PC nie je v sieti +sietova karta je odpojena-disable, v task managery bezia len standardne systemove procesy a DAW, nespozoroval som ziadnu ihlu(idle ) pri lupancoch, ani DAW neukazuje ziadne vacsie vytazenie ani chvilkove.

Hm, tak to je divny, odvolavam svuj nazor ze jde nejspis o sw problem. Nemas v pc nejaky novy hw? (wifi, cokoli bezdrat). Predpokladam ze ne, to by te asi napadlo....tak to jsem v koncich s radama.
Stejne ale prubni ccleaner, mam ho dostatecne overenej abych ho mohl s klidnym svedomim doporucit. Zvlaste s win vista dela kouzla.
Jeste me napada jestli jsi win "nepreladil" trochu moc, vypnute sluzby bych zas zkusmo zapnul. Ja uz ladeni win moc neprovozuju, obcas mi pak neco prestane fungovat bez zjevne souvislosti.
Vuid
 
Příspěvky: 820
Registrován: 20. 1. 2006

Re: profire2626 lupance

Příspěvekod Dnuky » 11 pro 2010 11:52

Zdravim,

chipset je VIA,
ono som to zacal "ladit" as ked sa problem objavil. Novy HW nie je.
Vytiahol som FW radic a zasunul spat , WIN ho nejako nerozpoznal......via ohci compiant iee1394 host !
V pondelok kupim nejaky novy ak bude tak s Texas instrument chipsetom, snad to pomoze.

dakujem za rady,

Lukas
Dnuky
 
Příspěvky: 15
Registrován: 26. 12. 2009


Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot], Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+