Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Rozliseni monitoru

Re: Rozliseni monitoru

Příspěvekod Pytkin » 14 lis 2009 23:34

Kexik: ale veď on nemá driver nainstalovany
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Rozliseni monitoru

Příspěvekod kexik » 15 lis 2009 08:17

Pytkin píše:Kexik: ale veď on nemá driver nainstalovany

nunu presvedcivo tvrdi ze ma ;)
mne je to fuk, uz myslim vsetko podstatne k rieseniu problemu zaznelo
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Re: Rozliseni monitoru

Příspěvekod Pytkin » 15 lis 2009 11:44

Kexik:
Todd píše:TYP ADAPTÉRU : STANDARDNÍ GRAFICKÝ ADAPTÉR S ROZLIŠENÍM VGA
TYP ČIPOVÉ SADY : NVIDIA
ŘETĚZEC ADAPTÉRU : VGA
SYSTÉM BIOS : CHIP REV

mne nepríde, že toto je nainstalovany driver. Ani že by grafika bola ATI.
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Rozliseni monitoru

Příspěvekod nunu » 15 lis 2009 13:03

Spis bych rekl ze mel, ale ted to je kompletne domrd... Kdyz nekdo nevi co ma za grafiku a nedokaze si to zjistit, je to tezke pak radit. Navic kdyz nema alespon zakladni znalosti jak se co hleda, instaluje tak to dopadne spatne. Jiank atiny toto delaji ze pri 1920x1080 zmensi meritko jak jsem to ukazal.
nunu
 
Příspěvky: 1559
Registrován: 23. 2. 2003

Re: Rozliseni monitoru

Příspěvekod kexik » 16 lis 2009 10:28

ved do p*ce pri boote to pise co je to za gpu chip, hned prva obrazovka...
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Re: Rozliseni monitoru

Příspěvekod Kermitak » 16 lis 2009 13:19

Co furt resite, dyt napsal ze ma Geforce 230 :)
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6460
Registrován: 12. 1. 2005

Re: Rozliseni monitoru

Příspěvekod Pytkin » 16 lis 2009 14:39

nemusi pisat nic .. mne staci toto : TYP ČIPOVÉ SADY : NVIDIA
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Rozliseni monitoru

Příspěvekod Vuid » 16 lis 2009 15:58

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
je vse co potrebujes...
Kdyz nebudes vedet jakou mas graf kartu tak: Option 2: Automatically find drivers for my NVIDIA products.
Vuid
 
Příspěvky: 820
Registrován: 20. 1. 2006

Předchozí

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google Feedfetcher, hombrefeo, Kapr1, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+