Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Saffire pro ...

Re: Saffire pro ...

Příspěvekod kopyto » 07 kvě 2011 13:33

Oxyygen píše:POZOR! Express card nebo PCMCIA maji sice 6-pinovej konenktor, ale nenapaji!


Díky za upozornění, to mi nedošlo...i když asi mělo dojít, když se to dá připojovat za chodu:-)
kopyto
 
Příspěvky: 78
Registrován: 6. 5. 2011

Re: Saffire pro ...

Příspěvekod Nino1MOTIF » 07 kvě 2011 20:20

Kedze mam Liquid Saffire 56 ziadny brum nemam ako pisal boro..Saffire Mix control je velmi prijemny a myslim si ze kupou saffire 24 nic nepokazis :)
Nino1MOTIF
 
Příspěvky: 136
Registrován: 24. 10. 2010

Re: Saffire pro ...

Příspěvekod jeany_jeany_jeany » 09 kvě 2011 09:39

nejbob píše:Pozor - Focusrite Pro 24 zdroj nemá. Je napájené pouze přes Firewire.
Jinak jsem s ní spokojený. Velmi dobrá karta (Win7 32b)

Pro 24 samozřejmě napájení z adapteru má a adaptér je součástí balení. Kde si přišel na to, že ne? To se hodní nejen u 4 pinovýho FW, ale i pro standalone provoz...
jeany_jeany_jeany
 
Příspěvky: 139
Registrován: 15. 12. 2008

Re: Saffire pro ...

Příspěvekod nejbob » 10 kvě 2011 14:04



Omlouvám se za mystifikaci ... moje chyba.
nejbob
 
Příspěvky: 15
Registrován: 3. 5. 2011

Re: Saffire pro ...

Příspěvekod Wohma » 10 kvě 2011 14:22

Pravda je to u te jejich USB zvukovky - Saffire 6 USB ;)
Wohma
 
Příspěvky: 1670
Registrován: 5. 10. 2007
Bydliště: Brno

Re: Saffire pro ...

Příspěvekod boro » 10 kvě 2011 16:19

To by som saffire pro24 to nemohol mat prepojene cez 4-pin.
Celkom nerozumiem, preco Focusrite pribaluju len 6-pinovy kabel, lebo notebook s 6-pinom je problem zohnat.
Uživatelský avatar
boro
 
Příspěvky: 369
Registrován: 27. 1. 2004
Bydliště: Bratislava

Re: Saffire pro ...

Příspěvekod Wohma » 10 kvě 2011 20:31

Myslis, ze koncovy zakaznik je nutne notebookar? Ja zrovna jedu s FW na stolnim pocitaci, 4-pin by mi byl na nic.
Wohma
 
Příspěvky: 1670
Registrován: 5. 10. 2007
Bydliště: Brno

Re: Saffire pro ...

Příspěvekod boro » 15 kvě 2011 08:47

Nie nezbytne. Nicmenej mam predstavu, ze pomer je vyrovnany.
Uživatelský avatar
boro
 
Příspěvky: 369
Registrován: 27. 1. 2004
Bydliště: Bratislava

Re: Saffire pro ...

Příspěvekod juresh » 22 kvě 2011 12:37

Tak už ju mam doma, ale bude zase niečo v nastaveni.
Ked si pustim track v cubase, tak po chvili mi to cele zacne sekat, ako keby to nezvladalo. Kedysi sa mi to robilo pri mojej starej creativke, ale mal som len zle nastavene asio v cubase.
Teraz som si nastavil v Divices ASIO saffire, ale aj tak to seka, nechapem prečo. Pozeral som nastavenie Karty a je tam nejaka moznost ASIO buffer size
CO to je ASIO buffer size? mal som to nastavene na 512(neviem čoho)

Viete mi niekto poradit cim to moze byt, ze mi to zacne sekat?

A latencia je taktiez podla mna vysoka! Pri kupe bolo pisane, ze to ma nulovu latenciu ale, teraz mi ukazuje :
Input latency 23.673ms
Output latency 31.678

To je podla mna prilis vysoka latencia

Viete mi prosim niekto poradit?
HP ProBook 4540S, Desktop Intel core i5, 8GB RAM, Focusite Saffire PRO 40, Focusrite Scarlett 8i6, Fostex PM-0.5, Korg Pad Kontrol, TC-Helicon VoiceLive Touch 2, Microkorg XL, AKG C3000, AKG K271 MKII Studio, AKG Q460 Quincy Jones, Studiologic VMK 88 PLUS
juresh
 
Příspěvky: 39
Registrován: 8. 11. 2010

Re: Saffire pro ...

Příspěvekod Pytkin » 22 kvě 2011 16:40

Lantencia je dana prevem tym buffrom. Cim mensi, tym mensia latencia. Ked puka, treba zvysovat. Ked trha , treba zistovat cim to je.
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Saffire pro ...

Příspěvekod juresh » 23 kvě 2011 15:08

Zvysil som teda asio buffer na 2048 a uz mi to neseka, tak to asi bolo v tom. Latencia je vyssia, ale nasiel som na forach, ze to nie je problem pokial pracujem s viacerymi stopami.

Standardne pracujem tak s 30-40 stopami, pokial vsak pojdem nahravat vokal, dam si najnizsiu latenciu, ktora je okolo 5 ms
HP ProBook 4540S, Desktop Intel core i5, 8GB RAM, Focusite Saffire PRO 40, Focusrite Scarlett 8i6, Fostex PM-0.5, Korg Pad Kontrol, TC-Helicon VoiceLive Touch 2, Microkorg XL, AKG C3000, AKG K271 MKII Studio, AKG Q460 Quincy Jones, Studiologic VMK 88 PLUS
juresh
 
Příspěvky: 39
Registrován: 8. 11. 2010

Re: Saffire pro ...

Příspěvekod pavlii » 23 kvě 2011 23:22

Proč? Kvůli monitoringu? Jinak to nemá opodstatnění.

P.
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
 
Příspěvky: 2866
Registrován: 5. 6. 2002
Bydliště: Hostivice

Re: Saffire pro ...

Příspěvekod delay » 24 kvě 2011 09:10

juresh píše:Zvysil som teda asio buffer na 2048 a uz mi to neseka, tak to asi bolo v tom. Latencia je vyssia, ale nasiel som na forach, ze to nie je problem pokial pracujem s viacerymi stopami.

Standardne pracujem tak s 30-40 stopami, pokial vsak pojdem nahravat vokal, dam si najnizsiu latenciu, ktora je okolo 5 ms


Tak to se ti možná spíš seká disk?
Uživatelský avatar
delay
 
Příspěvky: 5824
Registrován: 20. 10. 2005
Bydliště: Česká Třebová

Předchozí

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google Feedfetcher, Kapr1, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+