Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Síťový disk a DAW práce

Síťový disk a DAW práce

Příspěvekod macceba » 01 črc 2009 17:10

Ciao lidičky,

vím že je tu pár computerových odborníků a chtěl bych se pozeptat, jestli je únosné provozovat noťas pro zvuk a ext. disk připojit jako sítový disk..... např. Lacie má pár disků využívající NAS.

Dík Marťas
Uživatelský avatar
macceba
 
Příspěvky: 251
Registrován: 26. 1. 2006
Bydliště: Praha

Re: Síťový disk a DAW práce

Příspěvekod Pytkin » 01 črc 2009 18:56

lokalne (usb alebo fw) je disk rychlejsi ako po LAN .. ale pouzitelne to je ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21156
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Síťový disk a DAW práce

Příspěvekod kexik » 01 črc 2009 19:24

skor nie ako ano. rychlost by aj stacila ale su tam dlhe pristupove doby
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Re: Síťový disk a DAW práce

Příspěvekod marian » 01 črc 2009 19:41

skorej by som isiel do externeho disku - usb, firewire -
ale ked to bude na obcasne nahravanie jednej stopy, preco nie ...
Uživatelský avatar
marian
 
Příspěvky: 241
Registrován: 22. 6. 2008
Bydliště: BA,NR

Re: Síťový disk a DAW práce

Příspěvekod macceba » 01 črc 2009 21:02

Tak samo, že FW nebo USB by bylo lepší...... ale sonduju nákup MacBooka a jak to počítám, nevýcházej mi porty 2xUSB, 1xFW........tak mě napadla ještě tahle možnost..... na Applu mi řekli, že by to mělo být v poho, ale chtěl jsem zkusit, jestli s tím má někdo praktickou zkušenost. :)

Marťas
Uživatelský avatar
macceba
 
Příspěvky: 251
Registrován: 26. 1. 2006
Bydliště: Praha

Re: Síťový disk a DAW práce

Příspěvekod kexik » 01 črc 2009 21:09

vsak rob na hdd vnutri a na NAS disk si presuvaj uz nahrate projekty (cize robis s tym diskom offline). problem solved.
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Re: Síťový disk a DAW práce

Příspěvekod Pytkin » 01 črc 2009 23:10

macceba : na USB mozes pouzit HUB predsa ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21156
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Síťový disk a DAW práce

Příspěvekod macceba » 02 črc 2009 09:11

........ jasně, ale když bude na jednom hubu .... klavesnice, myš, ilok i HDD.......... bude to ještě fungovat ???? :?
Uživatelský avatar
macceba
 
Příspěvky: 251
Registrován: 26. 1. 2006
Bydliště: Praha

Re: Síťový disk a DAW práce

Příspěvekod Pytkin » 02 črc 2009 09:39

macceba : mas dva usb porty .. do jedneho das disk .. do druheho HUB , kde napisach , klavesnicu , mys , ilok .. pripadne dalsie drobnosti ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21156
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Síťový disk a DAW práce

Příspěvekod kexik » 02 črc 2009 12:20

klavesnica, mys, ilok budu na hube behat jak zubna kefka. to ma malicke datove toky, ilok prakticky nulovy. sam pouzivam na svojom laptope vsetky periferie cez jeden 1.1 usb port a no problem, vratane wifi klinca. jedine co by som sa bal dat na hub je zvukovka alebo tv karta
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg


Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], Seznam.cz, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+