Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

TC Electronic - Konnekt 24D

Re: TC Electronic - Konnekt 24D

Příspěvekod Deekay » 08 led 2010 14:35

zdravim,
tiez zacinam pokukovat po 8 alebo 24D,
ako sa teraz veci maju ohladne driverov? :) uz je to dostatocne zaplatane
ako citam tak uz asi ano, ale cas pokrocil este viac a som zvedavy ci to je ESTE lepsie ;)
moja druha alternativa je maudio fastrack pro (menej kvalitne ale polovicna cena)
neviete ako je to so stabilitou pri porovnani fastrack a konnekta?
momentalne som zvyknuty na spolahlivost audigy 2 platinum ktora je 100 percentna (doslova)
a este jedna otazka: skusali ste niekto aspon jednu z tychto zvukoviek s FL studio 7 a viac a Cooleditom, popripade Auditionom?

dik vam moc dopredu.
http://www.danokrnac.sk , http://www.automix.sk , http://www.myspace.com/thebadplayer
MIKROFÓNY: AKG C12A , Sennheiser MD421, Neumann M7 a plno iných starín
ZVUKOVKA: Focusrite Saffire 6 USB, NI Rig Kontrol 2 (Guitar Rig native)
MONITORY:Fostex PM1 MKII
Uživatelský avatar
Deekay
 
Příspěvky: 281
Registrován: 23. 4. 2008
Bydliště: Bratislava / Nové Zámky

Re: TC Electronic - Konnekt 24D

Příspěvekod nixx » 08 led 2010 14:53

Co se tyce stability, neni na tom Konnekt hur nez jine FW zvukovky... spis naopak :-)
Je ale potreba dat si pozor na nektere obecne veci (jako u vsech FW zvukovek), namatkou:
- firewire chipset (mam odzkouseny Ricoh a Texas Instruments - oba bez problemu, ale TI se obecne doporucuje jako #1)
- DPC latence (http://www.thesycon.de/deu/latency_check.shtml)
- jestli pouzivas WinXP, je nekdy treba nainstalovat hotfix, opravujici chybne nastaveni FW

Jinak Konnekt doporucuju, IMHO je to za ty penize dost solidni karta a co jsem cetl, muze se pochlubit asi nejlepsimi prevodniky ve sve tride ;-)
Uživatelský avatar
nixx
 
Příspěvky: 736
Registrován: 26. 1. 2008
Bydliště: Šumperk, Praha

Re: TC Electronic - Konnekt 24D

Příspěvekod Deekay » 08 led 2010 15:05

ty musis tu kartu milovat :P
ono, bral by som radsej PCI kartu s externym boxom ale nic rozumne som nenasiel :( a TC take ani nerobi

s tym FW:
-mam zrejme VIA chipest (doska ASUS P5K)
-DPC latenciu mi po asi minutovom teste (bezala mozilla a VLC player) 110 mikro sekund
-ano, mam XP pro SP3

tak, stale mam dilemu, PCI je PCI no :( a uz som si zvykol ze to nikdy nepada, staci mi ked v robote nadavam na Adobe Premiere :D
http://www.danokrnac.sk , http://www.automix.sk , http://www.myspace.com/thebadplayer
MIKROFÓNY: AKG C12A , Sennheiser MD421, Neumann M7 a plno iných starín
ZVUKOVKA: Focusrite Saffire 6 USB, NI Rig Kontrol 2 (Guitar Rig native)
MONITORY:Fostex PM1 MKII
Uživatelský avatar
Deekay
 
Příspěvky: 281
Registrován: 23. 4. 2008
Bydliště: Bratislava / Nové Zámky

Re: TC Electronic - Konnekt 24D

Příspěvekod nixx » 08 led 2010 15:12

110 µs je naprosto v pohode :-)
Radsi bych do PCI koupil pridavny TI Firewire radic, at muzes byt klidny... je to par stovek a muze to usetrit problemy.
Jestli mas WinXP SP3, mohl by te zajimat tento Hotfix: http://support.microsoft.com/kb/955408

Mam zkusenost, ze na desktop PC behaji firewire zvukovky ochotneji nez na notebooku (tam to obcas stoji trochu nervy to rozbehat).
Uživatelský avatar
nixx
 
Příspěvky: 736
Registrován: 26. 1. 2008
Bydliště: Šumperk, Praha

Re: TC Electronic - Konnekt 24D

Příspěvekod Deekay » 08 led 2010 15:35

hmm, tak s novymi informaciami, aj z ineho topicu :D, to vidim ze asi asi fakt kupim konnekt, ale 8
pretoze assimilator bol u mna hlavny dovod moznej kupy, a nakolko, ako si pisal, je od decembra aj k 8, tak nie je o com :)

dik moc
http://www.danokrnac.sk , http://www.automix.sk , http://www.myspace.com/thebadplayer
MIKROFÓNY: AKG C12A , Sennheiser MD421, Neumann M7 a plno iných starín
ZVUKOVKA: Focusrite Saffire 6 USB, NI Rig Kontrol 2 (Guitar Rig native)
MONITORY:Fostex PM1 MKII
Uživatelský avatar
Deekay
 
Příspěvky: 281
Registrován: 23. 4. 2008
Bydliště: Bratislava / Nové Zámky

Re: TC Electronic - Konnekt 24D

Příspěvekod Fractal » 09 led 2010 02:43

má ten Konnekt funkční 64bitové drajvry? resp. facha to s Win7?
Uživatelský avatar
Fractal
 
Příspěvky: 2493
Registrován: 10. 4. 2004
Bydliště: Viitasaari, Finsko

Re: TC Electronic - Konnekt 24D

Příspěvekod nixx » 09 led 2010 15:18

S Win7 32 bit to provozuju a je to bez problemu. Pro 64bit je zatim beta, kterou jsem netestoval, ale podle reakci na forech je OK.
Uživatelský avatar
nixx
 
Příspěvky: 736
Registrován: 26. 1. 2008
Bydliště: Šumperk, Praha

Re: TC Electronic - Konnekt 24D

Příspěvekod nixx » 20 led 2010 19:52

Kdyby to nekoho zajimalo, narazil jsem na fotku Konnektu 24D bez krytu (na obrazku je Konnekt vzhuru nohama, aby byly videt soucasty): http://www.flickr.com/photos/crosswick/ ... 4/sizes/o/
Driv jsem mival uchylku kazdou novou vec hned rozsroubovat a kouknout, co je vevnitr... Do Konnektu se mi ale dobyvat nechtelo, tak aspon tahle fotka :-)
Uživatelský avatar
nixx
 
Příspěvky: 736
Registrován: 26. 1. 2008
Bydliště: Šumperk, Praha

Re: TC Electronic - Konnekt 24D

Příspěvekod kexik » 20 led 2010 20:09

nixx píše:Kdyby to nekoho zajimalo, narazil jsem na fotku Konnektu 24D bez krytu (na obrazku je Konnekt vzhuru nohama, aby byly videt soucasty): http://www.flickr.com/photos/crosswick/ ... 4/sizes/o/
Driv jsem mival uchylku kazdou novou vec hned rozsroubovat a kouknout, co je vevnitr... Do Konnektu se mi ale dobyvat nechtelo, tak aspon tahle fotka :-)

vzhladom k rozliseniu tej fotky je jej informacna hodnota blizka nule... co sa da komentovat je nic moc riesenie zdroja, ktory si fakt zasluzil byt oplechovany (tie trafka vo feritovych hrncekoch celkom siria elmag sajrajt do okolia). a samozrejme ziadne foliove kondenzatory ani metalicke odpory, takze sanca ze bude preamp aspon trocha blizky high endu je skoro nula.
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Re: TC Electronic - Konnekt 24D

Příspěvekod hombrefeo » 20 led 2010 20:45

asi jsem se dival na jinou fotku, ale zdroj to ma externi a vsechny kondenzatory jsou elektrolyticke...
Uživatelský avatar
hombrefeo
 
Příspěvky: 2796
Registrován: 25. 6. 2009
Bydliště: VIGO

Re: TC Electronic - Konnekt 24D

Příspěvekod Atoss » 26 srp 2015 20:58

Nemáte někdo český návod ke konnekt 24D? Koupil jsem ho už z druhé ruky a nikde na netu jsem CZ návod nenašel?
Atoss
 
Příspěvky: 165
Registrován: 31. 12. 2006

Re: TC Electronic - Konnekt 24D

Příspěvekod nixx » 26 srp 2015 22:04

Nevím o tom, že by oficiální český návod existoval
Uživatelský avatar
nixx
 
Příspěvky: 736
Registrován: 26. 1. 2008
Bydliště: Šumperk, Praha

Předchozí

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], m4x, Venti, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+