TC Electronic - Konnekt 24D

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
sax
Příspěvky: 12
Registrován: 10 pro 2007 23:49

Příspěvek od sax » 19 led 2008 19:58

Nové ovladače jsou zatím O.K.Doporučuju sledovat TC forum kde jsou ke stažení i beta verze než jsou oficialně zařazeny ke stažení.(většinou odstraňují chyby na které upozorňují uživatelé)
Při instalaci je nutno dodržet postup nejdříve ovladač,restart,připojit zařízení ( vlastní blbostí jsem nerestartoval a tak se chytly až napodruhé)

psiibouda
Příspěvky: 53
Registrován: 10 lis 2006 08:35

Příspěvek od psiibouda » 20 led 2008 00:14

sax píše:Nové ovladače jsou zatím O.K.Doporučuju sledovat TC forum kde jsou ke stažení i beta verze než jsou oficialně zařazeny ke stažení.(většinou odstraňují chyby na které upozorňují uživatelé)
Při instalaci je nutno dodržet postup nejdříve ovladač,restart,připojit zařízení ( vlastní blbostí jsem nerestartoval a tak se chytly až napodruhé)
presne, staci sledovat TC forum a zjistis ze ovladace nejsou uplne OK :(

modraopica
Příspěvky: 12
Registrován: 22 led 2008 20:19

Příspěvek od modraopica » 22 led 2008 20:30

veskere moje problemy s TC zmizli downgradom Cubasu z 3.1.1 na 3.0.x, sam som bol prekvapeny a zaroven mi spadol kamen zo srdca

Uživatelský avatar
Cundo
Profesionál
Příspěvky: 621
Registrován: 15 pro 2007 18:44

Příspěvek od Cundo » 11 dub 2008 21:22

Neviem sa nejako rozhodnut medzi Konnekt 24 live a Motu 828 mk3.Od ktorej by sa dala ocakavat vyssia zvukova kvalita a spolahlivost?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12591
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 30 dub 2008 20:04

neviete niekto ci funguje dobre Konnekt 24 pod VISTOU a v Cubase 4 Studio ??

sax
Příspěvky: 12
Registrován: 10 pro 2007 23:49

Příspěvek od sax » 30 dub 2008 20:44

Mám Studio Konnekt 48 pod Vistou+Cubase 4.S poslední verzí beta ovladačů 2.1.0. a posledním upgrade Cubase už to konečně jede spolehlivěji ale ovladače pro Konnekt zatím úplně stabilní nejsou.
Přečti si forum na http://www.tcelectronic.com/ je tam dost připomínek.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12591
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 30 dub 2008 20:49

dik .. na midi.cz niekto predava konnekt24 za 8000 kc, oplati sa kupit alebo este pockat az vyladia drivery ? parametrovo mi vyhovuje, poctom in/out ...

ako je to s pouzivanim tych vstavanych FX pod cubase ? je na to nejaky VST interface alebo to funguje len cez ASIO in/out ??

ja viem, mohol by som si nastudovat manual ale jednoduchsie je opytat sa uzivatela ktory s tym uz robi :-))

sax
Příspěvky: 12
Registrován: 10 pro 2007 23:49

Příspěvek od sax » 30 dub 2008 21:04

Fabrik C1 - C2,Fabrik R,fungují i jako VSTi kdy je otevřeš jako kterýkoliv jiný v Cubase- ale obstojně fungují v aplikaci až s posledními ovladači.Nevím jak i Konnekt 24 ale pod 48 se někdy stane že zamrznou a projevuje se to hodně odporným zvukem které se linou z monitorů.(Myslím ale že to bude všeobecně protože drivery jsou stejné pro celou sérii konnekt.)
Každý nový ovladač je ale o poznání lepší tak doufám že se podaří pánům s TC doladit vše ke všeobecné spokojenosti. :twisted:

Je to ale zajímavé někdy funguje konnekt bez problému řadu hodin a z toho odpadne Fireware a je třeba restart PC.(probírá se to i na jejich foru)
Pro mě hodně problémů vyřešil,samostatný řadič pro firewire s chipsetem texas instrument.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12193
Registrován: 08 bře 2004 14:43

Příspěvek od kexik » 30 dub 2008 22:28

dendy: neminaj dengi na konnekt, ale prve si kup poriadne skatule... stiahol som to tvoje demo na evolver a je to desne plocha stredova skvara, ktora tie fajne zvuky totalne dehonestuje = imho potrebujes hlavne poriadnejsi posluch, zvukovku az v dalsom zatahu. truthy su fakt drsna kariktura svojho nazvu :)
all: sorry za offtopic, ale zachranujem slubne talenty ;)

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 30 dub 2008 22:32

kexik píše:dendy: neminaj dengi na konnekt, ale prve si kup poriadne skatule... stiahol som to tvoje demo na evolver a je to desne plocha stredova skvara, ktora tie fajne zvuky totalne dehonestuje = imho potrebujes hlavne poriadnejsi posluch, zvukovku az v dalsom zatahu. truthy su fakt drsna kariktura svojho nazvu :)
all: sorry za offtopic, ale zachranujem slubne talenty ;)
jasne, kup ASP8 :lol:

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12193
Registrován: 08 bře 2004 14:43

Příspěvek od kexik » 30 dub 2008 22:45

wtf je asp8?

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4577
Registrován: 24 lis 2005 23:22

Příspěvek od Amorph » 01 kvě 2008 02:16

kexik: ty snad nectes ezone?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12591
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 01 kvě 2008 10:57

kexik: ty si hovado :D :D co ta zase bolia zuby ??? kolko sucasneho psytrance mas napocuvaneho ze si si isty ze prave takto to nema zniet :-)))

inak - predal som totiz teraz ESI QuataFire takze mam par tisic budget a uz ma nebavi stale ficat na 16bit/44khz zvukovke (maya) tak chcem kupit nieco lepsie .. potrebujem aspon 4 IN (6 by bolo ideal ale 4 staci) a 4 out ... a ten konnekt24 ma zaujal aj ked uz je to mierne cez budget co mam k dispozicii...

ad bedne - tie pridu na radu buduci rok, tam je volba jasna mackie624 :)

asi teda pojdem do toho konnektu .. este si to necham raz prejst hlavou :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12193
Registrován: 08 bře 2004 14:43

Příspěvek od kexik » 01 kvě 2008 11:36

dendy, verim ze psytrance nema byt bez basov :) (ale mozno ma, co ja viem, co vy s tou muzikou robite :) )
no ale uz nebudem vrtat...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12591
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 01 kvě 2008 11:52

http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... highlight=

tu je thread o moejej aktualnej dileme nech tu neni offtopic ..

Odpovědět