Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

TC Electronic - Konnekt 24D

Cubase LE a Mac

Příspěvekod ottto » 12 čer 2008 14:26

Zakoupil jsem Konnekt 24d jehoz soucasti je cubase le. Cubase le jsem nainstaloval presne dle manualu na mac osx 10.4.11 ale nejde spustit.
Poradte co stim.
Diky.
ottto
 
Příspěvky: 2
Registrován: 4. 2. 2008

Příspěvekod pavlii » 12 čer 2008 15:26

2ottto: takových věcí nejde spustit a nikoho to netrápí :-D kdy se už sakra naučej lidi psát k prvnímu dotazu alespoň nějaké minimum základních informací? Padá to s chybovým hlášením nebo bez? Co je tam případně napsáno za chybu? Cubase má svůj error log - myslím, že ve svém kořenovém adresáři - je tam a co v něm případně je? Atdatdatd...

Tímhle stylem (myslím tím tvůj příapěvek) ti někdo těžko něco konstruktivního poradí na první pokus.

P.
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
 
Příspěvky: 2866
Registrován: 5. 6. 2002
Bydliště: Hostivice

Příspěvekod ottto » 12 čer 2008 17:32

The application Cubase LE quit unexpectedly. Mac OSX and other applications are not affected. Click reopen ...
ottto
 
Příspěvky: 2
Registrován: 4. 2. 2008

Příspěvekod pavlii » 12 čer 2008 20:54

2ottto: no výborně :!: :idea: takže teď už jen počkat na nějakého MACka a jinak bych doporučil hodit tento dotaz třeba i na www.cubase.cz - hoši z Mediaportu taky dokáží poradit ;-)

P.
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
 
Příspěvky: 2866
Registrován: 5. 6. 2002
Bydliště: Hostivice

Příspěvekod Mercy » 15 bře 2009 13:07

Dajú sa u konnekt 24D alebo Live použiť HW efekty pri mixáži v Cubase? Navolil som si vo VST Connections v Cubase do outputu bus Reverb z Konnektu a ten som následne zavesil ako send na stopu. Zvukový signál ide ako má o čom ma presvedčuje LED indikácia vo výstupoch ale aj napriek tomu Reverb nepočujem. Pri SB Audigy cez KXdrivers nebol žiaden problém, tam som to robil podobným spôsobom. Pri Konnekt Live sa zdá, že teoreticky to ide, ale prakticky jaksi nič... :roll: Hral som sa aj s TC mixom ale na nič som neprišiel.
Mercy
 
Příspěvky: 30
Registrován: 1. 11. 2003

Příspěvekod mando » 15 bře 2009 16:38

v tc near treba nadstavit pouzivanie efektov v plugin mode (tusim tak sa to vola)
Uživatelský avatar
mando
 
Příspěvky: 306
Registrován: 13. 8. 2008

Příspěvekod Mercy » 15 bře 2009 22:47

Áno ale asi som sa nevyjadril presne, myslím použitie tých efektov bez záťaže CPU, čiže nie ako VST plugin, lebo pokiaľ dám Plugin mode, môžem ich zavesiť kamkoľvek chcem to je pravda, ale to už je asi prepočítavané s CPU v PC. Ale aj keď dám plugin mode, tak ten môj spomínaný spôsob nefunguje.
Ono v podstate to čo chcem, mi prakticky asi nebude treba, len s tým laborujem a skúšam čo to dá...
Mercy
 
Příspěvky: 30
Registrován: 1. 11. 2003

Příspěvekod Mercy » 17 bře 2009 11:50

A ako požívate hardvér efekty pri mixovaní vy? Je ten môj postup správny?
Mercy
 
Příspěvky: 30
Registrován: 1. 11. 2003

Příspěvekod humbuk » 17 bře 2009 12:55

ja to pouzivam jako VST, podle me to prechroustava hardware, ale pouze ovladani je simulovane jako VST. Takto pouzite efekty se musi prepocitavat v real time.takze bych rekl, ze jsou urcite pocitane kartou.
humbuk
 
Příspěvky: 77
Registrován: 19. 3. 2006

Příspěvekod pavlii » 17 bře 2009 15:25

2Mercy: HW efekty samozřejmě jedině real-time, jinak to nejde.

P.
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
 
Příspěvky: 2866
Registrován: 5. 6. 2002
Bydliště: Hostivice

Re: TC Electronic - Konnekt 24D

Příspěvekod BS » 21 říj 2009 16:21

Zvazuju koupi TC Konnekt Live. Jak to vypada aktualne s driverama? Vsechno chodi jak ma, nebo stale problemy. Dalsi variantu mam RME Fireface 400. Nejde mi az tak o pocet I/O, spise o kvalitu D/A prevodniku a stabilitu. Samozrejme mam dilema, jestli davat cca 8k navic, anebo vzit Konnekt Live. diky.
Uživatelský avatar
BS
 
Příspěvky: 994
Registrován: 23. 5. 2006

Re: TC Electronic - Konnekt 24D

Příspěvekod humbuk » 21 říj 2009 16:30

Mám 24D a už delší dobu to je s ovladačema podstatně lepší, rozhodně žádné problémy už nemám ... Můžeš kouknout na forum TCElectronic. Kdybych měl dát na jednabábapovídala, tak teoreticky by se stabilitou a kvalitou převodníku měl mít RME o hvězdičku více, ale poměr cena výkon je jednoznačně na straně TC.
humbuk
 
Příspěvky: 77
Registrován: 19. 3. 2006

Re: TC Electronic - Konnekt 24D

Příspěvekod BS » 22 říj 2009 10:03

humbuk: diky za info. ja jsem procital diskuzi na TC strankach, a dle toho co tam lidi psali pry ty drivery mely ze zacatku docela velky problemy. Postupne novyma updatema driveru se to zrejme podarilo vyladit, coz ty potvrzujes. Ohledne srovnani s RME, nekteri lidi tam psali, ze to TC zni dokonce o neco lip, coz mi prave zni lehce podezrele, tak se prave pidim po nejakym porovnani TC konnekt vs rme fireface 400. kazdopadne diky.
Uživatelský avatar
BS
 
Příspěvky: 994
Registrován: 23. 5. 2006

Re: TC Electronic - Konnekt 24D

Příspěvekod nixx » 22 říj 2009 11:06

Mam taky 24D a funguje naprosto bez problemu. Muzu jen doporucit ;-)
Uživatelský avatar
nixx
 
Příspěvky: 736
Registrován: 26. 1. 2008
Bydliště: Šumperk, Praha

Re: TC Electronic - Konnekt 24D

Příspěvekod BS » 22 říj 2009 14:31

nixx: dikec, uz zacinam byt silne naklonen TC, ale jeste by mne zajimalo jestli nekdo ma praktickou zkusenost idealne A/B porovnani proti zminenemu RME Fireface400. ??
Uživatelský avatar
BS
 
Příspěvky: 994
Registrován: 23. 5. 2006

PředchozíDalší

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], fikus, Google [Bot], Google Feedfetcher, hombrefeo, maux, thovt, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+