Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

TIP na tichý PC zdroj

Re: TIP na tichý PC zdroj

Příspěvekod biscuit » 10 bře 2011 20:29

fortron nevermore.. odesli mi dva v jednom kompu v praci za velmi kratkou dobu. potom jsem tam koupil thermaltake se stejnou wattazi a bezi dodnes.. uz nekolik let.
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8585
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Re: TIP na tichý PC zdroj

Příspěvekod Pytkin » 10 bře 2011 20:32

ja som staval do studia kamaratovi komputer a dodavatel mu dal 1200W fortron zdroj , ktory dako divne bzucal .. dost to vadilo a radsej sme ho vymenili za Enermax a ten lieta ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: TIP na tichý PC zdroj

Příspěvekod Torch » 11 bře 2011 21:24

Vem nějaký Chiefte​c. Jedno jaký, každý je super. (V třídě 400-550W)
Pak mohu doporučit o něco dražší NZXT zdroje... Neber Eurocase a vyhneš se problému... :lol:

http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?ppath=Zdroje\Chieftec&tree_CR=1
Torch
 
Příspěvky: 39
Registrován: 10. 8. 2010

Re: TIP na tichý PC zdroj

Příspěvekod TOM-Thak » 06 říj 2011 13:30

Nakonec jsem koupil tento: http://www.alza.cz/enermax-naxn-80-500w-d235561.htm#

Musim rict, ze je to nebe a dudy proti tomu co sem mel.. technicky.. i hlucnosti. Pri startu se roztoci a rve asi 15sec a pak ztichne, ze neslysim vubec nic :) asi to bude od nich novinka za docela sympatickou cenu. Ta PRO80 Serie je taky good, ale o neco vys cenove. Ted slysim jen mirne chladic procesoru, kdyz dam hlavu az k bedne.. to se da tolerovat :) casem vymenim jeste chladic na procaku a bude.
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3690
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Re: TIP na tichý PC zdroj

Příspěvekod Pytkin » 06 říj 2011 14:24

Vitaj medzi nami :)
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: TIP na tichý PC zdroj

Příspěvekod charonme » 06 říj 2011 15:22

ked mas onboard grafiku a cpu do 65w tak staci aj pico-psu
charonme
 
Příspěvky: 1064
Registrován: 1. 10. 2008
Bydliště: Bratislava

Předchozí

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], dendy, hombrefeo, Kapr1, Sabiani, saturninek, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+