Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod kexik » 30 bře 2008 23:54

pytkin: myslim ze gombiky su ten najmenej podstatny rozdiel :)
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod EXCOM » 30 bře 2008 23:56

a vototadyde...

Obrázek
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod Pytkin » 31 bře 2008 00:05

kexik : asi si iny .. Mna ziaden plugin nebavi .. proste zapnut pocitac , naladit software , krutit mysov .. Ked zapnem HW syntak , tak ma to bavi .. krutit gombikmy .. Detto gitara .. Amplitube hra vyborne .. Ale nebavi ma krutit mysov .. a cakat kym to cele nabootuje .. Kupil som tera Behringer VAMP .. a to ma bavi .. zapnem , zastrcim gitaru .. a hram ..

kurva dobry napad .. idem si zahra pol hodku , nez pojdem spat ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod kexik » 31 bře 2008 00:13

ja to mam uplne inak... potrebujem si hrat na klavese a hladat napady, hrabat sa v lese gombikov a krutit zvuky je sice zabava ale este ma to nikdy neinspirovalo k hudobne hodnotnemu vysledku. skor tie zvuky riesim az ked mam track zlozeny.
a dalsia vec, ked hovoris o tom zapinani kompu, ja pouzivam pocitac skoro na vsetko (telka, media player, radio, komunikacia) cize furt ide a ked chcem robit muziku, zapnem soft a idem, je to sekunda. proste to suvisi trocha aj zo zivotnym stylom :)
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod Pytkin » 31 bře 2008 00:19

kexik " mne tu tiez bezi pocitac stale .. ale zapinat hudobny software ma nebavi .. kazdy sme iny ..

</offtopic>
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ondra P. » 31 bře 2008 08:05

mam dotaz k UAD kdyz bych ho chtel koupit z druhe ruky... je tam nejaka registrace na webu? takze kdz bych ho kpupil musel by se prehlasit na me jmeno?
Uživatelský avatar
Ondra P.
 
Příspěvky: 2036
Registrován: 24. 7. 2002

Příspěvekod Profil » 31 bře 2008 10:49

Ja som kupil UAD cez eBay, dostal som k u karte pristupove meno a heslo s ktorym som sa na stranke http://my.uaudio.com/systems/home.html prihlasil.
tam si mozes svoje pristupove meno a heslo kludne zmenit a samozreme sa daju kupit -aktivovat dalsie pluginy o ktore maz zaujem v systeme vidis, ktore pluginy mas aktivovane na neobmedzeny cas.
Taktiez sa po prihlaseni da stiahnut registracny kluc, ktory Ti odomkne aktivovane-zakupene pluginy. Tento registracny kluc je potrebne stiahnut po kazdej reinstalacii windowsu (neda sa pouzit uz stiahnuty reg kluc ktory si ulozis).
Uživatelský avatar
Profil
 
Příspěvky: 115
Registrován: 26. 3. 2008
Bydliště: Topolcany

Příspěvekod Pytkin » 31 bře 2008 11:57

ano .. to registrovanie pluginov je uplne genialne (v porovnani s PoCo) .. Stiahnes si REG file , ktory len nakliknes a ten sa naimportuje do windows registra .. v nom su pre kazdu kartu ktoru mas zaregistrovanu zapisane kluce pre jednotlive pluginy , ktore mas kupene .. jednoduche , logicke , easy ..

ekeaze : musis k tomu dostat ten login a password .. kde si mozes pozriet ci sedi cislo karty a ake pluginy su tam zaregistrovane na nu .. bez toho ti pojdu len zakladne free efekty .. ziaden software nepotrebujes .. vsetko sa stiahne z webu .. zasadne je len to meno/heslo .. optimalne nez zaplatis , by si bolo dobre zmenit to meno/heslo ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ondra P. » 31 bře 2008 12:00

perfektni .. diky kuci...
Uživatelský avatar
Ondra P.
 
Příspěvky: 2036
Registrován: 24. 7. 2002

Příspěvekod Profil » 31 bře 2008 16:35

Pytkin: Ked sme uz pri tej registracii, ako to funguje na PoCo ?
Je to moc zlozite ?
Uživatelský avatar
Profil
 
Příspěvky: 115
Registrován: 26. 3. 2008
Bydliště: Topolcany

Příspěvekod Ondra P. » 31 bře 2008 16:40

u poco si musis po zakoupeni zridit ucet na TC webu, pak zaregistrovat poco kartu a na ni si pak muzes registrovat rozsirujici pluginy... bohuzel zatim jsou neprenosne z karty na kartu , takze je muzes zaregistrovat jen k jedny karte a to naporad.... coz je dost nesmyslny pac kdyz si kopupis treba novou poco kartu a tu starou by jsi chtel prodat tak musis koupit znova vsechny pluginy....

ale uz mel v breznu vyjit update 3.1 a tam by melo jit presouvat licence z karty na kartu a z uzivatele na uzivatele....
Uživatelský avatar
Ondra P.
 
Příspěvky: 2036
Registrován: 24. 7. 2002

Příspěvekod Ondra P. » 31 bře 2008 16:46

tak update 3.1 je online na tc webu... tak 3x huraaa
Uživatelský avatar
Ondra P.
 
Příspěvky: 2036
Registrován: 24. 7. 2002

Příspěvekod Pytkin » 31 bře 2008 23:26

profil : tak ja som k PoCo FW kupoval len Voice modeler .. zavelmi podivnych okolnosti .. aj aktivacia je podivna .. neni to priamo od TC ale od Heliconu .. Zrovna to riesim ako to nainstalovat , ked sme davali (pred rokom) novy DAW .. Medzi tym mam iny email a tak .. proste kopa starosti okolo hovna .. ZLATY UAD s licenciami ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Profil » 01 dub 2008 20:51

UAD je skutocne bezproblemovy....inac od dnes 1.4.08 akurat maju akciu, kazdemu registrovanemu vlastnikovi UAD-karty dali 50 dolarov, tak ma pali dlan dokupit nejaky ten plugincek....... :wink:
Uživatelský avatar
Profil
 
Příspěvky: 115
Registrován: 26. 3. 2008
Bydliště: Topolcany

Příspěvekod Pytkin » 02 dub 2008 00:34

jo :) za kazdu kartu je $50 ?

Zrovna vcera som kupoval Transient Designer .. mozem kupit dalsi plugin . Inak ja rad vyuzivam tieto akcie a postupne kupujem skoro vsetko , co je v ponuke ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

PředchozíDalší

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], m4x, Venti, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+