Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod Profil » 02 dub 2008 07:29

naposledy som vyuzil dobre vianocnu akciu, tam som pokupoval teda hodne pluginov, to som si dal pod stromcek :lol: okrem NEVE pluginov mam skoro vsetky, zatial sa musim bez nich zaobist priorita su monitory BM5A
Uživatelský avatar
Profil
 
Příspěvky: 115
Registrován: 26. 3. 2008
Bydliště: Topolcany

Příspěvekod TOM-Thak » 13 srp 2008 16:52

Ahoj - maká někomu UAD PCIE spolu s PCI MK1 Powercore na jednom stroji ? Než něco koupim, abych pak nelitoval (mam powercore) chci UAD navic.
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3692
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Příspěvekod Pytkin » 13 srp 2008 22:55

u nas mme UAD PCI a FW PoCo .. Cize uplne ina varianta ako ta zaujima :) ale nikdy ziadne problemy s tym neboli ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod TOM-Thak » 14 srp 2008 08:51

Pytkin: Podle me to pojede.. jedno je PICE druhe PCI a kazde to ma svoje plug iny :) Kdyz ji muzu mit za levnejs tak LA-2A a Pultec EQ jsou pro me vyzva :c)
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3692
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Příspěvekod ADDyS » 14 srp 2008 11:01

ja mam UAD PCI a PoCo Compact nejaky ten patek a nemam zadny problem
Uživatelský avatar
ADDyS
 
Příspěvky: 269
Registrován: 21. 6. 2002
Bydliště: Ova

Příspěvekod TOM-Thak » 14 srp 2008 11:12

ADDyS: Supr.. takze UAD a LA-2A objednávka :D
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3692
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Příspěvekod Pytkin » 14 srp 2008 22:08

tom ; ja si tiez myslim ze s tym ziadne problemy nebudu .. ani keby boli obe na PCI zbernici .. problemy moze mat kludne aj len jedna karta , ak bude mat daky problem s doskou /chipsetom .. atd ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod organic » 27 srp 2008 00:17

zdravicko panove, poctive jsem si procetl tuto velezajimavou diskuzi a mam dotaz.. chtel bych casem zacit hrat LIVE z kompjutru z FLS a protoze vetsina skladeb mi konci na CPU tak jsem se zacal poohlizet po nejakych akceleratorech, beru to vse co tu bylo receno o licencich atd.. .. toz by me zajimalo jake latence se da pri pouziti jednoho modulu uad dosahnout? da se potom treba delat LIVE FX mikrofoniho vstupu? nebo to ma nejake slysitelne spozdeni...? je ten akceleracni prinos CITIT? nechtel bych vyhodit kacak za neco co by mi neprineslo uzitek.. diky
when i´m stoned i´m thinkin' in music...

http://www.myspace.com/organick1 , http://www.djbank.eu/organic
organic
 
Příspěvky: 78
Registrován: 26. 2. 2008
Bydliště: brno

Příspěvekod ksr » 27 srp 2008 04:31

organic: zpozdeni je minimalni,ale to pak zalezi plugin od pluginu, stejne jako u klasickych vst. Akcelerace je v dnesni dobe zanedbatelna, melo to vyznam spise drive, kdy nebyly jeste tak rychle kompy. Cpu samozrejme odlehcis,ale jenom s pouzivanim pluginu k te dane karte. Tyhle karty se spis pouzivaj z duvodu rekneme kvalitnejsich/specifickych pluginu spis pro studiovou praci. Takze zalezi spis jaky mas komp a jake chces pouzivat pluginy.
ksr
 
Příspěvky: 155
Registrován: 25. 2. 2005
Bydliště: Praha

Příspěvekod TOM-Thak » 27 srp 2008 09:45

Takze jen prvni dojmy.. MAM powercore PCI MK1 .. a ted prisla PCIE UAD-1e uz to mam vsecko bez problemu maka zaroven :) (platforma PC / Win XP) a dost me prekvapilo, ze krom 100USD voucheru jsem dostal jeste 150USD promo kupon takze jsem hned jeste vecer koupil LA-2A a jeste bude Precision Multiband a Plate 140 :c). Az otestuju vic tak sdelim dalsi dojmy.
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3692
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Příspěvekod Poklop » 27 srp 2008 09:57

TOM: určitě dej vědět pls své dojmy. Především jak se liší zvuk od Poco.
Poklop
 
Příspěvky: 979
Registrován: 10. 7. 2004

Příspěvekod TOM-Thak » 27 srp 2008 10:43

Poklop: jj urco dam vedet, vcera jsem jen v rychlosti placl na mix ve stopazi La-2A a bez dlouhosahleho laborovani jsem otestoval kazdy knob a okusil vysledek, na prvni dojem mi prislo, ze zvuk je plastictejsi nez u PoCo a zase u PoCo ten jejich Limiter LN31..neco.. :) ten ma tvrdsi a ostrejsi vyraz. Hodne me prekvapil reverb u UAD.. neni totiz zadna plechovka a zni dost prijemne uz i ten zakladni. Samozrejme MegaVerb na PoCo je rovnez dost povedeny VSS3 jsem bohuzel neslysel.
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3692
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Příspěvekod organic » 27 srp 2008 12:49

a jak je to s vypomoci procesoru pri pocitani vst pluginu? mam rad kdyz se lfo rozjedou a syntaky se meni, nepouzivam samply, snad jen na skopky.. s tema fx je to jasne, kdyz pouziju pluginy ke karte tak nezatezuju procesor.. a co ty vstcka? oplati se to pri koupi treba jen jedmoho dsp chipu, nebo by to chtelo tech chipu vic? pro info mam ted 2.8GHz nekdy z pracovnich duvodu pretaktovavam na 4GHz, 1,5Mb Ram.. integr zvuk.. eh..
when i´m stoned i´m thinkin' in music...

http://www.myspace.com/organick1 , http://www.djbank.eu/organic
organic
 
Příspěvky: 78
Registrován: 26. 2. 2008
Bydliště: brno

Příspěvekod TOM-Thak » 27 srp 2008 12:59

organic: tak ted nevim na koho presne to bylo mirene.. kazdopadne plug iny jak PoCo tak UAD vypocitava samo a ma to omezeni pameti a procesoru dany DSP karty. Jen pri uziti nulove latence u PoCo se pouziva i nejakym zpusobem CPU pocitace. Jestli myslis syntaky Virus Powercore, Vstation a SH01 Roland (Powercore01) tak to je to same proste to vytezuje kartu. U viruse mas, co jeden chip to jeden modul viruse (a musis mit ten rozsirenej mod u basic verze mas jeden virus na jeden projekt).
Ale dneska mi uz ani tak nejde o vypocetni vykon, jako o solidni kvalitu tech plug inu. Navic mam nejakou 1,83Ghz C2D E6320 Giga ramky.. mam v projektu tak 8VSTi a zbytek sou pretoceny syntaky do wavek a efekty jsou Powercore,UAD a Interni v cubase4 jen EQ a delay mechanika. To vsecko kolem 50stop v projektu a jedu to na 64-128buffer na karte M-audio Delta1010Lt a stiha vsecko v klidu.. Takze kdybys mel jednu kartu.. a mas silensji komp nez ja, tak ti to bude behat taky paradne.
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3692
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Příspěvekod Poklop » 27 srp 2008 13:00

POCO počítá za PC CPU pluginy, který jsou z POCO, tim, že pouzijes POCO pluginy, uvolniš výpočetní čas pro native plugins. Jelikož má POCO v sobě poměrně širokou škálu pluginů, zbyde hodně energie pro PC CPU a díky tomu je možno jet třeba na nižší latenci.
Poklop
 
Příspěvky: 979
Registrován: 10. 7. 2004

PředchozíDalší

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], m4x, Venti, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+