Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod TOM-Thak » 10 zář 2008 10:50

Pytkin: jo to mas pravdu, to ja jen jestli nekdo nema nejaky tip, krom Iva.
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3690
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Příspěvekod macceba » 25 zář 2008 21:00

Docela by mě zajímalo, jestli se na světě našel nějaký šílenec, kterej by si dal do jedný DAW všechny tři akcel. karty.............. UAD, POCO i Duende !!!!

A hlavně, jestli to vůbec je schopný fungovat pospolu :)
Uživatelský avatar
macceba
 
Příspěvky: 251
Registrován: 26. 1. 2006
Bydliště: Praha

Příspěvekod Brooklyn / juanita juarez » 25 zář 2008 21:36

TOM-Thak píše:Offtopic: Nenašel jsem tu téma s tím to problémem či dotazem:
Když už jsme u DSP Plug inů pro mix / mastering. Vyplatí se si kupovat domu nějaký rackový modul? Je jedna věc, které jsem nepřišel na kloub.. dynamika, ostrost zvuku freq. vyvážení to všechno se dá svépomocí dohnat do slušného výsledku i doma a je to hodně věcí mixu, ale ve velvetu mi udělali na tracku plnější stereo netuším jak :D Není to v protifázi ani nic takového jen, že všechno od nějakých 400hz-16kilo zní více ve stereu. Když použiji nějaký stereo enhancer v SW tak docílim toho, že nástroje co měly stereo už v mixu tak se trošku roztáhnou, ale stále jednotlivě každý nástroj zválšť, ale mě přijde jako by to něším prohnali, co dodá stereu plnost mam tam do sterea snad i CLAP v bicích a zní to pěkně. Slyšel jsem, že i ta lampa od behringera ma v sobě nějaký enhancer, co to stereo pěkně vyšperkuje. Na PoCo ani UAD o ničem na práci se stereem nevím, tak že by nějaký HW modul ?


zkus pracovat v MS modu, lehce nabudit S-cast, pripadne jen zhlasitit S, nebo proste jinak komprimovat M a S, dela to hodne!
Produkce, mix, mastering
www.lukasturza.com
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
 
Příspěvky: 3553
Registrován: 6. 2. 2005

Příspěvekod matucha » 25 zář 2008 21:56

MS je hodne silna zbran ;-)... no a kdyz mas hodne stereo verby a prostory, tak pokud je skomprimujes, tak vysledek muze znit jako sirsi... nejaka ta HW krabice samozrejme neuskodi.

Ted chvili co pouzivam vari-mu, tak me bavi prohaneni tim kompresorem nazivat "zhmotnovani" ;-).
matucha
 
Příspěvky: 4899
Registrován: 24. 5. 2002
Bydliště: Praha

Příspěvekod Pytkin » 25 zář 2008 22:59

macceba : nevidim dovod , preco by to nemalo fungovat :)
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Brooklyn / juanita juarez » 26 zář 2008 02:23

Pytkin píše:macceba : nevidim dovod , preco by to nemalo fungovat :)


firewire to nevydejcha, pokud je na jednom radici liquid mix s poco. s nahradni firewire kartou to ale ma fungovat.
Produkce, mix, mastering
www.lukasturza.com
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
 
Příspěvky: 3553
Registrován: 6. 2. 2005

Příspěvekod kexik » 26 zář 2008 09:56

Brooklyn / juanita juarez píše:
Pytkin píše:macceba : nevidim dovod , preco by to nemalo fungovat :)


firewire to nevydejcha, pokud je na jednom radici liquid mix s poco. s nahradni firewire kartou to ale ma fungovat.

co pcie radic s viacerymi fw400? taky setup dakto nereferoval?
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod Pytkin » 26 zář 2008 11:00

Brooklyn / juanita juarez píše:
Pytkin píše:macceba : nevidim dovod , preco by to nemalo fungovat :)


firewire to nevydejcha, pokud je na jednom radici liquid mix s poco. s nahradni firewire kartou to ale ma fungovat.


On pisal o kartach .. cize tie by mali na 99% behat v pohode .. zavisi od dosky a chipsetu , aby moc nezdielali bandwidth ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Brooklyn / juanita juarez » 26 zář 2008 17:53

kexik píše:
Brooklyn / juanita juarez píše:
Pytkin píše:macceba : nevidim dovod , preco by to nemalo fungovat :)


firewire to nevydejcha, pokud je na jednom radici liquid mix s poco. s nahradni firewire kartou to ale ma fungovat.

co pcie radic s viacerymi fw400? taky setup dakto nereferoval?


spletl jsem to a chtel napsat duende a liquid mix. odpoved ohledne pci fw bohuzel neznam.
Produkce, mix, mastering
www.lukasturza.com
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
 
Příspěvky: 3553
Registrován: 6. 2. 2005

Příspěvekod Pytkin » 27 zář 2008 00:37

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod TOM-Thak » 11 lis 2008 13:08

Ahoj takový dotaz - mám Powercore PCI tu první verzi 4x motorola.
Stahl jsem si demo na CL Tube a píše to at si upgraduju HW tzn. že nové plug iny už nejsou zpětně kompatibilní na staré karty? Hlavně by mě zajímalo jestli na Powercore PCI MK 1 rozchodím MD3 mastering plug iny. Dík za help.
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3690
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Re: UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod Profil » 08 dub 2009 09:24

Neviete ako presne prebieha registracia na Powercore platforme. Za akych podmienok, pri zmene uzivatela, pri zmene PC atd.... ? Planujem kupit tuto DSP kartu k mojej UAD.
Znamy ktory ju ma, tak tvrdi, ze ked zmenim zakladnu dosku na PC 3X tak potom uz len kupit novu PoCo. No a ze su nejaky neochotny v komunikacii s klientami , No a ja mam ten problem, ze casto upgradujem PC asi tak raz za pol roka a to by mi PoCo moc nevydrzada.....s UAD nemam v tomto smere problem....
Uživatelský avatar
Profil
 
Příspěvky: 115
Registrován: 26. 3. 2008
Bydliště: Topolcany

Re: UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod Pytkin » 08 dub 2009 13:19

profil " toto je fakt problem pri PoCo .. Ta licencna politika neni vobec taka transparentna ako pri UADe .. dokonca ked mam pocit ze ked mas 2 PoCo , tak na kazdy si musis kupit pluginy ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod Profil » 08 dub 2009 13:32

Pytkin: je to skoda lebo bol som u znameho na "kostovku" PoCo a ocarili ma tie hally(6000), asimiliator, character, X5 atd...skratka pluginceky na mastering, konecne uz mam vsetky pluginy na UAD, a chcel by som este sestricku ku UAD-u, len ta ich politika ma odradza.....tak strasne sa chrania pred crackermi, ze sa dokonca chrania aj pred zakaznikmi.....ako som ja :roll:
Uživatelský avatar
Profil
 
Příspěvky: 115
Registrován: 26. 3. 2008
Bydliště: Topolcany

Re: UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod Pytkin » 08 dub 2009 13:34

profil : ale FW verzia by snad mala fungovat dobre ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

PředchozíDalší

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], dendy, hombrefeo, Kapr1, Sabiani, saturninek, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+