Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

UAD nebo PowerCore ??

Re: UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod Poklop » 08 dub 2009 13:40

Já to teda zatím moc nezkoumal, ale mám PoCO X8 a bez problémů mi fungovalo všechno u kamaráda na jinym počítači, po instalaci. Chce mi snad někdo rict, ze az to nainstaluju po treti nebo po ctvrty (jinde nez ve studiu), ze mi to jako chcipne a nebude fungovat?
Poklop
 
Příspěvky: 979
Registrován: 10. 7. 2004

Re: UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod Profil » 08 dub 2009 14:01

Pytkin:
Ty vole.......to ma vôbec nenapadlo, ze FW by nemalo byt zavisle na zakladnej doske....no pozistujem... dik za vyborny tip !!! to by sa mi hodila hned PowerCore 6000.....
Naposledy upravil Profil dne 08 dub 2009 15:13, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Profil
 
Příspěvky: 115
Registrován: 26. 3. 2008
Bydliště: Topolcany

Re: UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod Tudy » 08 dub 2009 14:11

Profil píše:..No a ze su nejaky neochotny v komunikacii s klientami....

Mě by spíš zajímalo, jak je to teď s výrobou PoCo.
Protože už mám půl roku!!! objednaný PowerCore Compact a stále je nedostupný.
Fakt nechápu smysl reklamy na produkt, který se nedodává :evil:
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: www.soundcloud.com/tudy-cz
Uživatelský avatar
Tudy
 
Příspěvky: 2382
Registrován: 28. 12. 2002
Bydliště: Brno

Re: UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod Profil » 08 dub 2009 14:12

Poklop píše:Chce mi snad někdo rict, ze az to nainstaluju po treti nebo po ctvrty (jinde nez ve studiu), ze mi to jako chcipne a nebude fungovat?

tvrdil mi zo znamy, ktory menil zakladnu dosku, 2x a technici z TCelectronic sa mu pohrozili, ze este jeden krat !!!, fakt je to pravda, ale neviem aka je prax. U tej FW verzie to nemusi byt tak. moze to byt pravda, ja som menil len pamat v PC a uz si pytalo znou aktivovat windows, a o zakladnej doske ani nehovorim pri OEM verzii win...
Uživatelský avatar
Profil
 
Příspěvky: 115
Registrován: 26. 3. 2008
Bydliště: Topolcany

Re: UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod Profil » 08 dub 2009 14:15

Poklop:
Mozes mi prezradit ako prebieha instalacia a aktivacia pluginov na PowerCore
Uživatelský avatar
Profil
 
Příspěvky: 115
Registrován: 26. 3. 2008
Bydliště: Topolcany

Re: UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod Poklop » 08 dub 2009 14:32

Pluginy se instalujou vlastne rovnou jako jeden celek s ridicim SW. Zakoupeny pluginy se aktivujou nactenim key souboru, ktery clovek obdrzi po koupi. Aktivovany pluginy mi vpohode fungujou i na jinym pocitaci. Nemusel jsem je tam znovu aktivovat. Jen prenest krabicku X8. Jinymy slovy aktivace je ulozena v X8.
Co se instalace tyce. Spusti se "setup" a za minutu vse funguje jak ma.
Poklop
 
Příspěvky: 979
Registrován: 10. 7. 2004

Re: UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod Pytkin » 08 dub 2009 14:43

Tudy : Compact sa este stale vyraba ? ja som myslel ze to uz je ukoncene ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod Pytkin » 08 dub 2009 14:44

powercore si to asi dako zapisuje do seba jak licencie , tak demo cas , kolko pouzivas pluginy v demo mode ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod Profil » 08 dub 2009 15:12

Poklop:
Dik velmi si ma potesil.... :D
Uživatelský avatar
Profil
 
Příspěvky: 115
Registrován: 26. 3. 2008
Bydliště: Topolcany

Re: UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod Tudy » 08 dub 2009 16:03

Pytkin píše:Tudy : Compact sa este stale vyraba ? ja som myslel ze to uz je ukoncene ..

Ty mě pěkně strašíš.. :?
Proč by to ale všichni měli v nabídce? A na stránkách TC je to jako aktuální produkt: http://www.tcelectronic.com/powercorecompact.asp
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: www.soundcloud.com/tudy-cz
Uživatelský avatar
Tudy
 
Příspěvky: 2382
Registrován: 28. 12. 2002
Bydliště: Brno

Re: UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod Pytkin » 08 dub 2009 18:01

Tudy :) nesnazim sa ta strasit .. myslel som ze compact uz je davno ukonceny a uz tlacia X8 ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod SoundsFine » 08 dub 2009 18:40

Dříve to byla tragédie.
Velmi striktní pravidla ochrany, až tím dost zájemců odradili.
Plugin byl pevně svázán s jedním HW. Dal se jen jednou zaregistrovat na nějakou PoCo. Pokud člověk měnil DSP (např. PCI na PCIe) musel svou starou PCI poslat poštou někam do TC(asi Dánsko) a cca po dvou měsících mu pluginy to přímo u TC přeregistrovali na na novou PCIe. Fakt děs.
Myslím, že od veze 3.1 se politika PoCo o dost zlepšila a také už není pravda, že by PCI/PCIe byla jakkoliv vázána s počtem základních desek. Od verze 3.1 došlo k osvobození a pluginy lze odregistrovat a přenést na jinou PoCo (tedy prodat plugin i jinému majiteli).
Uživatelský avatar
SoundsFine
 
Příspěvky: 511
Registrován: 28. 7. 2008

Re: UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod SoundsFine » 08 dub 2009 18:44

Co sem tak pročítal PoCo fórum, tak do budoucna TC chystá nové uživatelsky přívětivější prostředí registrace a přeregistrace licencí. Uvidíme.
Uživatelský avatar
SoundsFine
 
Příspěvky: 511
Registrován: 28. 7. 2008

Re: UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod Pytkin » 08 dub 2009 19:34

SoundsFine : no za UADom maju chlapci v TC co dohanat :)
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: UAD nebo PowerCore ??

Příspěvekod Tudy » 09 dub 2009 08:56

Pytkin píše:Tudy :) nesnazim sa ta strasit .. myslel som ze compact uz je davno ukonceny a uz tlacia X8 ..

Sláva!!!
Tohle mi včera (na můj dotaz, jak je to s výrobou) napsal dovozce (Mediatech):
Vážený pane Holubáři
Externí zvuková karta TC Electronic PowerCore Compact byla na adresu firmy Audiotek expedována 7.4. Předpokládám tedy, že by ji měli již mít a vyřídit Vaši objednávku. Tato karta se stále vyrábí, ale výrobce ji bohužel poměrně dlouhou dobu neměl skladem a byla nám doručena teprve 3. dubna.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: www.soundcloud.com/tudy-cz
Uživatelský avatar
Tudy
 
Příspěvky: 2382
Registrován: 28. 12. 2002
Bydliště: Brno

PředchozíDalší

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], dendy, Kapr1, Sabiani, saturninek, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+