WIN XP vyuziti RAM a CUBASE 4

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21322
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 bře 2009 16:46

ekeaze : pise mi tam ze mam zapnute PAM .. ked som tam dal jak /PAM , tak /3G , vo vsetkych pripadoch mi to pisalo to iste , ze mam zapnute PAM ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2036
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 12 bře 2009 17:56

delay: jen to lomitko no.. timeout nevim co je ale nechal bych to jak to mas

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2036
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 12 bře 2009 17:59

Pytkin píše:ekeaze : pise mi tam ze mam zapnute PAM .. ked som tam dal jak /PAM , tak /3G , vo vsetkych pripadoch mi to pisalo to iste , ze mam zapnute PAM ..

co to je PAM ... teda jaky rozdil je mezi PAE a PAM ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21322
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 bře 2009 20:06

aha .. asi to je PAE :)

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5863
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 12 bře 2009 21:04

A co to je?

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2036
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 12 bře 2009 21:26

delay: to je to co se tu resi stou pameti ... http://cs.wikipedia.org/wiki/Physical_Address_Extension

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5863
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 12 bře 2009 23:12

Děkuji.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21322
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 13 bře 2009 00:47

delay : je to to tvoje "Rozšíření fyzické adresy" :)

Uživatelský avatar
Cundo
Profesionál
Příspěvky: 621
Registrován: 15 pro 2007 18:44

Re: WIN XP vyuziti RAM a CUBASE 4

Příspěvek od Cundo » 21 dub 2009 13:28

Myslite si,ze ma zmysel experimentovat s instalaciou XP 64bit+8giga ram? Zblbla my stara masina a potrebujem rychlo preinstalovat a zaroven upgradovat (mam intel bonanza+hypertrading+2giga ecc ram,nepreintalovane XP od roku 2004.Som pc takmer analfabet.Velka ram je pre mna priorita.Neviem,ale zda sa mi, ze predchadzajuce diskusie sa tykali 64 bitovej Visty.
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5863
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: WIN XP vyuziti RAM a CUBASE 4

Příspěvek od delay » 21 dub 2009 13:38

Předchozí diskzue se týkala převážně 32-bit XP :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21322
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: WIN XP vyuziti RAM a CUBASE 4

Příspěvek od Pytkin » 21 dub 2009 13:40

no mozno by stalo za to prejst aj na cubase 5

Uživatelský avatar
Cundo
Profesionál
Příspěvky: 621
Registrován: 15 pro 2007 18:44

Re: WIN XP vyuziti RAM a CUBASE 4

Příspěvek od Cundo » 21 dub 2009 14:05

delay píše:Předchozí diskzue se týkala převážně 32-bit XP :)
Tusim Jindy2 popisoval svoje skusenosti aj so 64 bit Vista.
Pytkin:mam v plane v najblizsej moznej buducnosti,akonahle dovoli penazenka.Teraz asi budem musiet investovat do hardware,caka ma narazova praca a neda sa pokracovat na starej masine.
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

Uživatelský avatar
Cundo
Profesionál
Příspěvky: 621
Registrován: 15 pro 2007 18:44

Re:

Příspěvek od Cundo » 21 dub 2009 16:25

Ondrash píše:
Pytkin píše:
Jindy2 píše:nejhorší je na tom ta instalace - a ta mě právě dneska čeká, díky tomu, že jsem reinstaloval Windows :( dohromady je těch DVD se vším všudy k instalaci ještě víc (protože jsem nepočítal věci jako Atmosphere, Stylus...
Na to mám fígl. Atmosphere, Stylus, Trilogy mám nainstalované na jiném disku. Přejmenuju adresář Atmosphere Data na Atmopshere Data2, pustím instalaci a v průběhu prvního CD intalaci ukončím. Nově vytvoření adresář vymažu a ten starej přepíšu z dvojky na základní. Dost času se tím ušetří...
Mozete to prosim trosku objasnit aj PC dilinovi ? Celkom by som privital.keby sa dal pri preinstalovani systemu nainstalovat len vst inst.a zvukova banka by bola nedotknuta na vedlajsom disku,len by sa k nej zadala cesta...
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21322
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: WIN XP vyuziti RAM a CUBASE 4

Příspěvek od Pytkin » 21 dub 2009 16:38

no pri instalacii hovoris , kam sa to ma nainstalovat .. potom to tam len presunies ..

Uživatelský avatar
Cundo
Profesionál
Příspěvky: 621
Registrován: 15 pro 2007 18:44

Re: WIN XP vyuziti RAM a CUBASE 4

Příspěvek od Cundo » 22 dub 2009 09:14

Pytkin píše:no pri instalacii hovoris , kam sa to ma nainstalovat .. potom to tam len presunies ..
Prepacte mi OT,ale rozumiem tomu takto:Z predchadzajucej instalacie mam zvukove data nainstalovane na inom,ako systemovom disku.Pri novej instalacii v prvej faze nasmerujem plugin na systemovy disk,nasledne nasmerujem instalaciu zvuk.banky na to iste miesto,kde bola v minulom pripade,premenoval som ale povodne Trilogy Data na Trilogy Data2.Pri novej instalacii si instaler vytvori folder Trilogy Data v susedstve povodneho foldra.Instalaciu po par sekundach zastavim,zmazem neuplny folder Trilogy Data,a povodny folder opat premenujem na Trilogy Data.Dude to tak fungovat?(sorry za dilinizmus... :) )
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

Odpovědět