Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Windows (jeho)VISTA a odebrat hardware

Windows (jeho)VISTA a odebrat hardware

Příspěvekod TOM-Thak » 04 črc 2009 17:54

Ahoj, mám takovej problém.. mám tu DELLáka Inspire notase moji mlady a nainstalovala si chytre asi 30x USB DSL modem.
Problem je v tom, ze ted zarizeni hlasi konflik.. a tak jsem ho chtel komplet odebrat a znova pridat a nainstalovat nacisto driver atd.
Bohuzel chytra windows vista zarizeni proste neodeberou i kdyz se snazim jak se snazim... neni nejaky udelatko, ktery by umelo odstranit
hardware? Nejakej soft.. pac jinak me nenapada jak to odstranit. Ukaze to ze odinstalovava hw a pritom se nic nestane.
Díky za rady!
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3690
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Re: Windows (jeho)VISTA a odebrat hardware

Příspěvekod Pytkin » 04 črc 2009 18:19

skusal si to odinstalovat v safe mode ?
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21156
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Windows (jeho)VISTA a odebrat hardware

Příspěvekod TOM-Thak » 04 črc 2009 18:20

Pytkin píše:skusal si to odinstalovat v safe mode ?

jojo zkousel ale taky nic .. navic tam je videt vickrat ta sama vec.. uvidime otestuju. On na ten modem nejsou vista ovladace.. teda pisou ze sou to vista ovladace hehe.. ale netvari se to tak hh.
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3690
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Re: Windows (jeho)VISTA a odebrat hardware

Příspěvekod Pytkin » 04 črc 2009 19:42

jo .. v safe mode vidis vsetky a vsetky daj prec od tial ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21156
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Windows (jeho)VISTA a odebrat hardware

Příspěvekod tomy45 » 05 črc 2009 08:34

Skus CCleaner http://www.ccleaner.com/download dokaze odinstalovat, cistit registre a temp files. Podla mna naj utilitka hned po System Mechanic Pro, ktory som si kupil a dodnes nelutujem.
Uživatelský avatar
tomy45
 
Příspěvky: 2402
Registrován: 15. 10. 2008

Re: Windows (jeho)VISTA a odebrat hardware

Příspěvekod Pytkin » 05 črc 2009 21:30

CClenar mi odporucil kolega .. porobi to kopu veci .. ale nejake zrychlenie komputru (kvoli ktoremu mi to odporucal) som nezistil .. a stratili sa mi ikony na dokumentoch office , pdf a podobne .. musel som to potom rucne nahadzovat ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21156
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Windows (jeho)VISTA a odebrat hardware

Příspěvekod tomy45 » 06 črc 2009 09:50

No ako si to nastavis, tak to aj porobi :) Ikony maze ak zaskrtnes v nastaveniach "Odkazy na ploche" Zrychlenie kompu je minimalne, ale odstrani to kopec bordelu a tmp co si windows narobi a najma vista... ta sa k mazaniu tmp suborov moc nema.
Uživatelský avatar
tomy45
 
Příspěvky: 2402
Registrován: 15. 10. 2008

Re: Windows (jeho)VISTA a odebrat hardware

Příspěvekod Pytkin » 06 črc 2009 11:04

tomy : nerozumiem .. on mi proste zrusil ikony .. ze DOC nemal ikonu WORDU , ale nemal ziadnu .. ale po nakliknuti sa otvoril WORD a v nom ten dokument .. len ikony sa z dokumentov stratili .. teraz si spominam ze to vlastne spravilo aj na aplikaciach .. vsetky adobe programy nemali ikonu .. a podobne ..

TMP si clovek vycisti aj sam .. neviem ci je kvoli tomu nutne si instalovat CCleaner .. skorej to vie zmazat bordel z registrov , ale tam je vzdy otazne , co je bordel a co potrebne veci (vid tie ikony :) )
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21156
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Windows (jeho)VISTA a odebrat hardware

Příspěvekod tomy45 » 06 črc 2009 14:33

Zrusil ikony... hm. Mne toto v zivote nespravil, vlastne ccleaner ako jedina free utilitka uz v zaklade, ani ked ju nenastavis, zle nic neurobi. Mozno nejaky bug z predoslych verzii, ale tazko hadat - tapat. S tymto som sa este nestretol. Tento bug si vygooglim :):):)
Uživatelský avatar
tomy45
 
Příspěvky: 2402
Registrován: 15. 10. 2008

Re: Windows (jeho)VISTA a odebrat hardware

Příspěvekod tomy45 » 06 črc 2009 14:37

:) tak tato verzia fixovala bug s ikonami, ak som dobre pochopil :) v2.09.600 Ale mne to nikdy neurobilo, divne... to bude tym SW :);)
Uživatelský avatar
tomy45
 
Příspěvky: 2402
Registrován: 15. 10. 2008

Re: Windows (jeho)VISTA a odebrat hardware

Příspěvekod Pytkin » 06 črc 2009 15:34

tomy : mne to spravilo dost davno .. momentalne mam 2.19 ale minimalne 2x som updatoval uz .. cize asi som mal daku starsiu , co mala ten bug :) nikto neni neomylny :)
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21156
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava


Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+