Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

z notebooku lezie digitalny noizzz

Příspěvekod nunu » 10 zář 2007 15:19

no a nzhledem k tomu ze mezi 50VA a 30Va neni zadny podstatny cenovy rozdil,ani velikostni,tak se na to vykasleme a vezmem to 50VA -)))

http://www.trafo.cz/pdf/cenytoroidy.pdf
nunu
 
Příspěvky: 1559
Registrován: 23. 2. 2003

Příspěvekod nunu » 10 zář 2007 15:24

A jelikoz tronic nemam moc v oblibe, tak trebas alternativa je http://www.jkeltra.cz/ daji se s nema domluvit prima ceny,podrobnosti do posty -)))Ale takove trafo ti opravdu udelaji kdekoliv.

Mne zrovna dneska jedno prislo, ale to je moje,to nedam -)
nunu
 
Příspěvky: 1559
Registrován: 23. 2. 2003

Příspěvekod Puk* » 10 zář 2007 15:43

Hele a nepomze normalni DIBOX?
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT
Puk*
 
Příspěvky: 139
Registrován: 7. 5. 2007
Bydliště: Brno

Příspěvekod abuse » 10 zář 2007 20:07

tak robi mi to aj doma, doriti. ked to zapnem do mixu a mix iba na sluchatka, nesumi, ale ked pichnem vystupy z mixu do vstupov zvukovky, piska. priamo do monitorov napiska, priamo do zvukovky piska. dibox je asi rovnako velky ako to trafo, naviac ja idem live 2x stereo out cize by som potreboval asi dva stereo, to je este krabica naviac
Uživatelský avatar
abuse
 
Příspěvky: 693
Registrován: 25. 9. 2003
Bydliště: Fušál

Příspěvekod Ondra P. » 10 zář 2007 20:15

normalne si udelej malou prodluzku bez zemneni... sic plno lidi rekne ze je to prasarna ale funguje to.....
anebo univerzalni zdroj jako treba toto :
http://www.alza.cz/napajeci-adapter-apc ... d72409.htm
http://www.alza.cz/kensington-univerzal ... d62304.htm
ty by meli byt kvalitnejsi...
Uživatelský avatar
Ondra P.
 
Příspěvky: 2036
Registrován: 24. 7. 2002

Příspěvekod nunu » 10 zář 2007 20:24

Pak vykladej pozustalym ze to byla sice prasarna,ale zes to myslel dobre.

Fakt to nechapu,je to tvrde poruseni tech nejzakladnejsich predpisu.Kvuli par stovkam co stoji to zasrane trafo...
nunu
 
Příspěvky: 1559
Registrován: 23. 2. 2003

Příspěvekod Pytkin » 10 zář 2007 20:29

notebookovy adapter predsa byva uplne cely z plastu .. tam by nemal byt ziaden problem .. asi je zem pustena do notebooku .. preto to robi ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod nunu » 10 zář 2007 20:36

Ale asi muze nastat ze pri poruse adapteru se muze dostat faze na vystupni napeti a po nem do notasu a po nem zase kdo vi kam...

Za dalsi,takovou prodluzovacku muze pouzit kdokoliv kdo o tom nevi,proste se to takto nedela.

Taky nejezdi nikdo pres krizovatky na cervenou i kdyz zrovna nic nejede...
nunu
 
Příspěvky: 1559
Registrován: 23. 2. 2003

Příspěvekod Ondra P. » 10 zář 2007 21:00

Je to prasarna... to je naprosto jasny... taky co nejdriv pujdu koupit novy adapter...
Ale zas na druhou stranu sem mel waldorf Attack a ten mel normalne vylomeny zemnici kolik na apapteru dokonce sem to resil s dalsim uzivatelem a ten to mel taky.... schvalne by mne zajimalo jestli uzivatele mico q to maji tez...
Treba starsi notebooky nemeli zemneni vubec a tento to taky nema http://www.alza.cz/napajeci-adapter-apc ... d72409.htm

http://img.alza.cz/ImgW.asp?fd=FotoAdd&cd=NZ040c-02
Uživatelský avatar
Ondra P.
 
Příspěvky: 2036
Registrován: 24. 7. 2002

Příspěvekod abuse » 10 zář 2007 22:59

tak som nainstaloval drivery aj na motu 828 , zapojil, pisti to aj na tom...este sa ten zvuk meni aj podla toho jak hybem mysou
Uživatelský avatar
abuse
 
Příspěvky: 693
Registrován: 25. 9. 2003
Bydliště: Fušál

Příspěvekod nunu » 10 zář 2007 23:04

Ano,to je presne ono.obetuj tech par stovek a nech si udelat to oddelovaci trafo.Pokud dojedes do opavy,muzu ti ihned demonstrovat neobvykle umravneni.Ja mam do toho oddelovaku napranou i zvukarnu,ale to pak budes potrebovat trochu vykonnejsi,po financni strance navyseni o dve kila...priblizne.
nunu
 
Příspěvky: 1559
Registrován: 23. 2. 2003

Příspěvekod abuse » 11 zář 2007 09:17

este skusim jednu vec, kolega ma v robote toshibu a ma k nej adapter dvojzilovy- (bez zeme?), ktoreho parametre su rovnake vo vsetkom akurat moj ma 15V-5A a jeho ma 15V-4A. nemalo by sa nis stat ked napojim moj ntbook cez ten jeho adapter, nie? v manuali k tecre su v casti napajanie nakreslene pre europu adaptery s 3 aj s 2 kolikmi
Uživatelský avatar
abuse
 
Příspěvky: 693
Registrován: 25. 9. 2003
Bydliště: Fušál

Příspěvekod Pytkin » 11 zář 2007 11:38

abuse : jasne .. otestuj to s tym .. a uvidis ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod abuse » 11 zář 2007 23:55

no na dvojzilovy zdroj bez zeme to nepisti a notas sa chova uplne normalne
Uživatelský avatar
abuse
 
Příspěvky: 693
Registrován: 25. 9. 2003
Bydliště: Fušál

Příspěvekod Pytkin » 12 zář 2007 00:07

tak je to tou zemou , ako som hovoril ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

PředchozíDalší

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google Feedfetcher, hombrefeo, Kapr1, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+