z notebooku lezie digitalny noizzz

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 19:56

Příspěvek od nunu » 10 zář 2007 15:19

no a nzhledem k tomu ze mezi 50VA a 30Va neni zadny podstatny cenovy rozdil,ani velikostni,tak se na to vykasleme a vezmem to 50VA -)))

http://www.trafo.cz/pdf/cenytoroidy.pdf

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 19:56

Příspěvek od nunu » 10 zář 2007 15:24

A jelikoz tronic nemam moc v oblibe, tak trebas alternativa je http://www.jkeltra.cz/ daji se s nema domluvit prima ceny,podrobnosti do posty -)))Ale takove trafo ti opravdu udelaji kdekoliv.

Mne zrovna dneska jedno prislo, ale to je moje,to nedam -)

Puk*
Příspěvky: 139
Registrován: 07 kvě 2007 23:04

Příspěvek od Puk* » 10 zář 2007 15:43

Hele a nepomze normalni DIBOX?
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT

Uživatelský avatar
abuse
Příspěvky: 694
Registrován: 25 zář 2003 09:21

Příspěvek od abuse » 10 zář 2007 20:07

tak robi mi to aj doma, doriti. ked to zapnem do mixu a mix iba na sluchatka, nesumi, ale ked pichnem vystupy z mixu do vstupov zvukovky, piska. priamo do monitorov napiska, priamo do zvukovky piska. dibox je asi rovnako velky ako to trafo, naviac ja idem live 2x stereo out cize by som potreboval asi dva stereo, to je este krabica naviac

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2036
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 10 zář 2007 20:15

normalne si udelej malou prodluzku bez zemneni... sic plno lidi rekne ze je to prasarna ale funguje to.....
anebo univerzalni zdroj jako treba toto :
http://www.alza.cz/napajeci-adapter-apc ... d72409.htm
http://www.alza.cz/kensington-univerzal ... d62304.htm
ty by meli byt kvalitnejsi...

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 19:56

Příspěvek od nunu » 10 zář 2007 20:24

Pak vykladej pozustalym ze to byla sice prasarna,ale zes to myslel dobre.

Fakt to nechapu,je to tvrde poruseni tech nejzakladnejsich predpisu.Kvuli par stovkam co stoji to zasrane trafo...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21322
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 10 zář 2007 20:29

notebookovy adapter predsa byva uplne cely z plastu .. tam by nemal byt ziaden problem .. asi je zem pustena do notebooku .. preto to robi ..

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 19:56

Příspěvek od nunu » 10 zář 2007 20:36

Ale asi muze nastat ze pri poruse adapteru se muze dostat faze na vystupni napeti a po nem do notasu a po nem zase kdo vi kam...

Za dalsi,takovou prodluzovacku muze pouzit kdokoliv kdo o tom nevi,proste se to takto nedela.

Taky nejezdi nikdo pres krizovatky na cervenou i kdyz zrovna nic nejede...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2036
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 10 zář 2007 21:00

Je to prasarna... to je naprosto jasny... taky co nejdriv pujdu koupit novy adapter...
Ale zas na druhou stranu sem mel waldorf Attack a ten mel normalne vylomeny zemnici kolik na apapteru dokonce sem to resil s dalsim uzivatelem a ten to mel taky.... schvalne by mne zajimalo jestli uzivatele mico q to maji tez...
Treba starsi notebooky nemeli zemneni vubec a tento to taky nema http://www.alza.cz/napajeci-adapter-apc ... d72409.htm

http://img.alza.cz/ImgW.asp?fd=FotoAdd&cd=NZ040c-02

Uživatelský avatar
abuse
Příspěvky: 694
Registrován: 25 zář 2003 09:21

Příspěvek od abuse » 10 zář 2007 22:59

tak som nainstaloval drivery aj na motu 828 , zapojil, pisti to aj na tom...este sa ten zvuk meni aj podla toho jak hybem mysou

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 19:56

Příspěvek od nunu » 10 zář 2007 23:04

Ano,to je presne ono.obetuj tech par stovek a nech si udelat to oddelovaci trafo.Pokud dojedes do opavy,muzu ti ihned demonstrovat neobvykle umravneni.Ja mam do toho oddelovaku napranou i zvukarnu,ale to pak budes potrebovat trochu vykonnejsi,po financni strance navyseni o dve kila...priblizne.

Uživatelský avatar
abuse
Příspěvky: 694
Registrován: 25 zář 2003 09:21

Příspěvek od abuse » 11 zář 2007 09:17

este skusim jednu vec, kolega ma v robote toshibu a ma k nej adapter dvojzilovy- (bez zeme?), ktoreho parametre su rovnake vo vsetkom akurat moj ma 15V-5A a jeho ma 15V-4A. nemalo by sa nis stat ked napojim moj ntbook cez ten jeho adapter, nie? v manuali k tecre su v casti napajanie nakreslene pre europu adaptery s 3 aj s 2 kolikmi

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21322
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 zář 2007 11:38

abuse : jasne .. otestuj to s tym .. a uvidis ..

Uživatelský avatar
abuse
Příspěvky: 694
Registrován: 25 zář 2003 09:21

Příspěvek od abuse » 11 zář 2007 23:55

no na dvojzilovy zdroj bez zeme to nepisti a notas sa chova uplne normalne

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21322
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 zář 2007 00:07

tak je to tou zemou , ako som hovoril ..

Odpovědět