Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Auria PRO

Auria PRO

Příspěvekod dendy » 13 led 2015 01:34

:!: :!: :!:

Tak toto bide huste ... Fabfilter Twin2 synth, sampler, realtime audio warping, 6 aux zbernic, neobmedzeny pocet stop, midi, audio to midi, transient slicing,... ufff..

predvadzacka na NAMM

k dispozicii na jar

cna 49$, pre majitelou aurie bude zlava..

podrobnosti tu:
http://auriaapp.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=12809

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Auria PRO

Příspěvekod lavender » 13 led 2015 05:46

na ipade2 to bude asi pekne zmrznute :-/
lavender
 
Příspěvky: 715
Registrován: 26. 12. 2011

Re: Auria PRO

Příspěvekod biscuit » 13 led 2015 09:06

ta konzole je krasna! jsem rad, ze jsem tohohle na androidu usetren. jeste svoje malo casu stepit timhle smerem...
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8589
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Re: Auria PRO

Příspěvekod dendy » 13 led 2015 09:48

levander: na ipad2 radsej rovno zabudni :-)))) ja prave uvazujem ci koli tomuto nekupit ipad air 2 .. ale asi pockam az na dalsi lebo air 2 ma len o 40% rychlejsie CPU nez air a aj na aire uz toho relativne dost stiha ..

biscuit: nielen krasna, ono to aj hra (teda stara verzia, ta sice vyzera trochu inak) .. su tam skoro vsetky pluginy od FabFilter a nejake veci od PSP ..
a teraz Twin2 + este tam ma byt sampler .. smrtiace kombo... este tak keby sa casom dohodol z Urs-om a zaimeplemtoval tam nejake z jeho pluginov .. veej :-))
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Auria PRO

Příspěvekod dendy » 13 led 2015 14:37

Dolezita informacia potvrdena autorom.. vsetky pluginy zakupene v 'normalnej' Aurii budu dostupne automaticky aj Auria PRO .. to je VELMI dolezita vec kedze tie pluginy nestoja par centov :-))
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Auria PRO

Příspěvekod mONOGRAm » 13 led 2015 16:13

Dendy: prave o novej aurii citam na fore audiob.us
papierovo bomba. osobne ma dostava najma pridany midi sekvencer, ktory auriu odsuval od plnohodnotneho DAWka.
uz len aby vsetko fungovalo, ako na papieri.
mONOGRAm
 
Příspěvky: 959
Registrován: 16. 2. 2005
Bydliště: poprad

Re: Auria PRO

Příspěvekod dendy » 13 led 2015 17:52

ano to to .. aby to fungovalo.. je pravda ze papier znesi vela .. auria pri vacsom projekte (viac stop) trosku blbo reaguje na zoom.. nema dobre vyladene GUI a jeho reakcie na gesta .. a automatizacia tiez nieje uplne idealne poriesena co sa tyka eeditacie (len prepinas na stope ktoru automatizacnu krivku vidis).. takze uvidime ako sa stym bude pracovat, ako vylepsil vseobecny workflow ..

kazdopadne synth ma tesi, ten je skvely - Fabfilter Twin2 je overena klasika, zvukovo jeden z TOP sw syntakov vobec, silny allrounder na vsetko od basov, ce z leady, pady az po divoke FX-y .. som zvedavy na ten sampler, co vsetko bude vediet .. ale ak bude pouzitelny na bicie.. mozno sa definitivne prestahujem z BM2/NS do Aurie :) ... samozrejme len do momentu kym Matt KONECNE releasne NS2 :-D

je to ale sranda ze one-man show (auriu core programuje 1 clovek !!) dokaze vytriet zrak velkym gigantom ako je napriklad Steinberg, Image Line (a to nehovoriac o dalsich - ako Ableton - ktori sa tvaria ze iOS platforma ani neexistuje, pripadne Propellerheads, ktory okrem 1 syntau robia len uplne blbosti namiesto toho aby spravili mobilny Reason - co si format iPadu priam pyta)
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Auria PRO

Příspěvekod Fencer » 15 led 2015 14:45

Tak tohle me navnadilo. :) Zvlaste kdyz jsem si nedavno poridil iPad Air 2.
Nemuzu se dockat. 8)
Fencer
 
Příspěvky: 41
Registrován: 13. 5. 2014
Bydliště: Praha

Re: Auria PRO

Příspěvekod Oxyygen » 15 led 2015 14:48

Dendy: Tezko by mohli reason pro Ipad prodavat za 400 dolacu..A delat nejakej ocesanej s 2 syntaky nema asi smysl
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.kissjiznicechy.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
 
Příspěvky: 3109
Registrován: 6. 6. 2002
Bydliště: České Budějovice

Re: Auria PRO

Příspěvekod dendy » 15 led 2015 15:38

v tom nesuhlasim .. spravit mobilnu verziu - zo zakladnymi syntakmi, samplerom, efektami, audio stopami - a moznost sejvnut projekt otvorit vo "velkom" reasone - takze by to bolo zajujimave nielen pre iPad-only ludi ako ja ale aj pre tych co ipad chcu pouzivat naozaj len ako doplnkovu platformu ..

to rozhodne zmysel ma mega velky.. na iOS platforme sa ovela menej kradne SW, takze mozno paradoxne mobilny reason za 40$ by im v dlhodobom horizonte zarobil viac nez desktopovy za 400 .. preco myslis ze sa mnohi vyrobcovia hier pomaly stahuju z desktopu a konzol na mobilnu platformu aj ked ceny za hry su tam radovo 10x mensie nez na desktope .. ale v sucte zarabaju viac .. hlavne vdaka mikrotransakciam, in-app purchases na dokupovanie veci do aplikacie su pre developera super ..

mozno sa zobudia az Apple konecne pride s 13" iPad PRO :-)
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Auria PRO

Příspěvekod Oxyygen » 15 led 2015 16:55

je to teda offtopic, ale budiz, kdyztak to pak procisti:

Jsem si nevsiml, ze mi herni studia houfne prechazeli na ios

Co se tyce her, tak i kdyz ma ipad solidni vykon (a myslim ze by uz hry na urovni playstion 3/ xboox 360 zvladl) tak skoro nic takoveho ve store neni. Dokonce s pribyvajicim vykonem naopak 3D her paradoxne ubyva, protoze to asi slozitej vyvoj narozdil od konzoli nezaplati ani nahodou.

To samy plati i pro hudebni aplikace. Za tu dobu co jsou na trhu, tak doted neni standardizovanej system pluginu ala VST a hlavne zadny normalni DAW srovnatelny s desktop verzi.. A o vykonu ani kapacite to rozhodne neni...

Aplikace za 40 EU je v appstore to samy jako na desktop za 400.

Me po koupi HW klavesnice (mam ZAGG, takze mam z toho regulerni mininotebook) ios i dotykove ovladani fakt vyhovuje a myslim si ze to je cesta budoucich operacnich systemu..

Libi se mi synthy na ios, libi se mi treba Korg Gadget, ale k cemu to vsechno je, kdyz vse funguje separatne a s omezenim? Audiobus je proste jen virtualni audiokabel, to je navrat nekam do roku 2001.

Tesim se az bude pro ipad daw na urovni treba logicu. S velkou nabidkou pluginu, s midi, audiem, s jednoduchym exportem i importem.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.kissjiznicechy.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
 
Příspěvky: 3109
Registrován: 6. 6. 2002
Bydliště: České Budějovice

Re: Auria PRO

Příspěvekod dendy » 15 led 2015 17:17

Oxyygen píše:Jsem si nevsiml, ze mi herni studia houfne prechazeli na ios


No mozno to je tym ze sa nepohybujes v branzi :-)) Samozrjeme pre velke kolosy ako EA a podobne je to pomalsi proces .. ale male firmy vo velkom predchadzaju na iOS only produkciu .. mam kamosa co sa roky pohybuje v hernom biznise takze to mam z prvej ruky ..

Ale aj velke giganty uz minimalne robia plnohodnotne hry (aj napriklad to spominane EA ked uz sme pri nich) na iOS plnohodnotne tym myslim nie nejeke zjednodusene plosinovky ale napriklad normlany FPS strielacky a podobne .. Co sa o gigantoch v biznise s hudobnmymi aplikaciami povedat neda, vid tie blbosti typu Figure od Propellerheads.. jedine Steinbergovia sa trosku snazia s Cubasisom ale tiez to neni to co by to mohlo byt pri tak velkej firme ..

Jedine co som tym chcel povedat ze v hernom biznise uz aj velke firmy beru mobilnu platformu velmi vazne a robia na nu seriozne tituly.. v hudobnom biznise sa velke firmy stale tvaria ze ta platforma bud neexistuje, alebo ze nieje vhoda pre komplexnejsie aplikacie .. oboje je fatalny omyl (ako ukazuje napriklad aj Auria PRO, ktoru ked nereatam licencovane pluginy kodi !1 clovek!)

Oxyygen píše:To samy plati i pro hudebni aplikace. Za tu dobu co jsou na trhu, tak doted neni standardizovanej system pluginu ala VST a hlavne zadny normalni DAW srovnatelny s desktop verzi.. A o vykonu ani kapacite to rozhodne neni...


No sak to hovorim.. ze velke firmy na to z mne nepochopitelnych dovodov stale kaslu .. stale si myslia ze ta platforma je len hracka .. Nerozumiem preco uz davno neexistuju mobilne verzie Reasonu, Live .. este a ten GarageBand od Apple je skorej vtip a hracka ako seriozne DAW .. Jedine cim si to vysvetlujem ze proste sefovia tych velkych firiem su stare skostnatele neprogresivne struktury, ktore si neuvedomuju potencial mobilnej platformy ..

Oxyygen píše:Aplikace za 40 EU je v appstore to samy jako na desktop za 400.


No sak ano.. to je to co hovorim .. ze obava ze by si taka aplikacia nezarobia urcite nieje na mieste.. kvalitnych aplikacii za 40(+) je v appsotre dost a predavaju sa .. ved aj tato Auria PRO ma stat 49$ a som presvedceny ze sa bude predavat ako teple rozky :).. z financneho hladiska som proste presvedceny, ze to co zarobili z 400e Reason-om na desktope za 5 rokov, z 40e Resonom na iOS by zarobili za 2-3 mesiace ..

Oxyygen píše:Tesim se az bude pro ipad daw na urovni treba logicu. S velkou nabidkou pluginu, s midi, audiem, s jednoduchym exportem i importem.


no ved tato Auria PRO sa tomu dost vazne priblizuje.. aj v tej sucasnej je kopa pluginov .. veci od PSP a dalsich.. skoro cele portfolio od FabFilter .. to neni malickost .. Samzorejme mozeme sa zacat dohadovat co je to dostatocne velka zasoba pluginov :) pre niekoho ani stovky nie su dost .. aj ked 3/4 z nich v zivote nepouzije :-) v Aurii su top plugin na vsetko zasadne co clovek v DAW potrebuje - od EQ, cez reverby, delay, multiband distortion, kompresory .. v tejto novej PRO uz bude aj super syntak a sampler .. nechyba nic zasadne .. bude tam Elastique PRO v.3 time stretch v audio stope ! To uz je co.. uplny mazec.. kto chce moze tvorit, nemoze mat uz ziadne realne obmedzenia.. samozrejme vzdy sa najde kopa ludi co budu frflat este mi chyba TO a TO a TO nemozem to pouzivat.. taki budu frflat vzdy ..
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec


Re: Auria PRO

Příspěvekod ZFarkas » 11 pro 2015 14:24

I já děkuji dendymu za inspirativní nasměrování dobrým směrem!
No mám dilema - můj iPad2 zatím funguje stoprocentně a spolehlivě a na seriozní hudební práci studio i live na něm stejně používám prakticky denně pouze první plnou verzi Auria a kompletní iSample Tank (včetně Full a Packs). Auria 1 funguje perfektně na iPadu2, ale jen pokud nepoužívám při nahrávání efektové pluginy, pak už při multitrack recordingu nestíhá. Musím efekty upravovat v Aurii až dodatečně na nahraných stopách, ale na vintage analog synty mám stejně radši analogové efekty na podlaze a nahrávat to už s nimi jako hotové zvuky.
Tak asi počkám, až mi iPad2 odejde a pak už se těším s nějakým novým modelem iPadu na Aurii 2 8)
ZFarkas
 
Příspěvky: 100
Registrován: 21. 9. 2015

Re: Auria PRO

Příspěvekod Kermitak » 11 pro 2015 14:54

dendy píše:No mozno to je tym ze sa nepohybujes v branzi :-)) Samozrjeme pre velke kolosy ako EA a podobne je to pomalsi proces .. ale male firmy vo velkom predchadzaju na iOS only produkciu .. mam kamosa co sa roky pohybuje v hernom biznise takze to mam z prvej ruky ..


No vida, netrvalo dlouho a je to presne obracene ;)
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6460
Registrován: 12. 1. 2005

Další

Zpět na Software pro mobilní zařízení


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], Google Feedfetcher, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+