Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Beatmaker 2

Re: Beatmaker 2

Příspěvekod TOM-Thak » 19 lis 2013 19:14

Zkouseli jste nekdo v beat makeru mixovat skladby? Shanim neco na cesty v cem by se dal smichat dj set jako v mixmeisteru nebo abletonu tzn. nahazet za sebe skladby a automatizaci eq a vol. poskladat set. Pak ho vyjet a uploadnout treba na dropbox. Beatmaker ma automatizace a vypada to ze i neco jako warping pomoci markeru. Da se to z toho pak nejak vyjet a nekam uploadnout?
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3692
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Re: Beatmaker 2

Příspěvekod dendy » 19 lis 2013 19:29

tak neviem ci zrovna na toto by som beatmaker pouzival :-) neviem ako to bude funhovat ked tam budes mat vela dlhych waviek.. aj ked, ak kazde bude mat nastavene 'disk streaming' aby to vsetko netahalo do pamate ale streamovalo z flashky mohlo by to ficat .. pripadne skus pozret este Traktor DJ pre iPad, mozno to bude lepsie na robenie setu, ale zase neviem ako je to tam s automaitzaciou..

ak to budes robit v Beatmakerovi hlavne nepouzivaj ten 3pasmovy EQ ten je vazne zly :)) ale to asi pocijes .. ten parametricky zeleny je celkom ok ..

exportnut vysledny mix si mozes - v sekquencer view vpravo dole je export, zvolis si cely mix, sejvne ti wavko .. a potom z beatmeakera mas viac moznosti ako to dostat, asi najjednoduchsie je cez to hlavne menu (ikonka domceka lavo hore) pojdes na tu 4 ikonku (je tam mobil a monitor zobrazeny) - to je sharing .. tam kliknes 'FILE TRANSFER' - to ti spusti FTP server na ipade, vypise ti jeho IP-cku a login/heslo (defautlne intua / intua - zmenit sa to da nastaveniach ipadu - v zozname aplikacii je beatmeaker, ale nemas lastne dovod to menit :-)) - potom na kompe si pustis neaky FTP klient (TC, filezilla, cokolvek), pripojis sa na tu IP s tym loginom heslo a skopirujes si ten export ;)
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Beatmaker 2

Příspěvekod TOM-Thak » 19 lis 2013 19:31

Oukej to by mohlo jit... no me zarazilo, ze sem nevidel zadny OFFLINE DJ software.. to je same online.. ale aby sis v tom poskladal mix dohromady nic takoveho jsem nenasel.
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3692
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Re: Beatmaker 2

Příspěvekod dendy » 19 lis 2013 19:36

jo.. soft v ktorom by sa dali luxusne robit offline dj sety som nevidel na ipade .. ale moc ani na desktope nic take nepoznam - jasne v standardnych DAW-kach to ide ale to este bude asi chvulku trvat kym niekto pride na ipade s DAW co by malo vsetky realtime stretching a pitch shifting algorytmy na urovni desktopovych DAW .. davam tomu tak rok-dva este :)
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Beatmaker 2

Příspěvekod TOM-Thak » 19 lis 2013 21:15

Na desktope to jde krasne... preci v Abletonu a taky v Mix Meisteru. V abletonu nawarpujes markerama track a pak automatizaci na DJ 3band EQ v sequenceru krasne skladas sety.. chce to teda neco co ma beat match nebo warping a neco co umi automatizace a pracovat s wave formou Wavek.. a v lepsim pripade co umi na master dat nejaky maximizer.
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3692
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Re: Beatmaker 2

Příspěvekod dendy » 20 lis 2013 02:09

POZOR!! kto mate iOS7, NEUPDATOVAT. Beatmaker 2.5.2 !!! Maju tam nejaky bug, pada to po spusteni...
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Beatmaker 2

Příspěvekod Kacin666 » 17 pro 2013 01:54

Co to znamená to Inter app audio Nemám ios 7 mám jen ios 6.0.1 (ipad2).
Myslel sem že mi všechno funguje ale nezobrazeuje se mi tam ta ikonka in APP jak máš na tom prntScr.
Jak to? viz muj prntscr
Přílohy
obrázek.PNG
obrázek.PNG (72.96 KiB) Zobrazeno 496 krát
Kacin666
 
Příspěvky: 71
Registrován: 5. 2. 2013

Re: Beatmaker 2

Příspěvekod dendy » 28 zář 2014 10:38

tak narazil som na prvy vaznejsi problem s iOS8 .. Beatmaker2 prestal sam od seba fungovat.. este vcera som v nom robil dnes ked ho spustim tak mam ciernu obrazovku... ked vyskocim do task manazeru, vidim nahlad aplikacie ako keby bezala.. ale ked do nej skocim vsetko je vytuhnute ,nereaguje a po par sekundach preblikne na cierno obrazovka a hodi ma do lock screenu..

vzhladom na totalnu neschopnost intua v nejakom rozumnom case dorucovat updaty (ta firma uplne sere na reakcie od uzivatelov v ich fore) ludom co pouzivaju beatmaker nedoporucujemzatial prechod na ios8

trochu sa obavam ci to uz intua uplne nezabalili, pretoze momentalne im vobec nejde stranka.. ta firma je povestna tym ze kaslu na bugy a requesty od uzivatelov...
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Beatmaker 2

Příspěvekod dendy » 28 zář 2014 13:14

pomohlo v settings ios v nastaveniach pre beatmaker zapnut "reset database" .. po stsrte par minut krutilo koliecko s resetovanim patch databazy a potom app normalne nabehla.. teraz uz zas normalne startuje
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Beatmaker 2

Příspěvekod Kacin666 » 27 říj 2014 22:35

Byl sem nucen (po té co se mi ipad ´sesypal´) udělat restore na nahrát nový ios8 (zatím bez JB).
Vše jsem měl naštěstí automaticky zálohované přes iCloud :-) vřele doporučuji
Beatmaker 2 naskočil úplně bez problémů (bez zapnutí reset database) TAKŽE ŽÁDNÝ STRACH.

Dendy co je to vlastně reset database? Co to promazává ?

Je hooodně velká škoda že se o Beatmaker Intua nestará ... multifunkčnější daw jsem na ios nenašel.
No snad se proberou a třeba někdy vydají Beatmaker 3 :-) :-)
Kacin666
 
Příspěvky: 71
Registrován: 5. 2. 2013

Předchozí

Zpět na Software pro mobilní zařízení


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+