Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Beatmaker 3

Beatmaker 3

Příspěvekod dendy » 28 led 2017 00:38

prve sceenshoty vypustene .. release planovany na Q2/2017 .. viac ako tie screenshoty sa zatial nevie :)

zdroj: https://forum.audiob.us/discussion/1696 ... st-over/p6

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

este z diskusie na facebooku je zrejme ze:
- nebude mat ziadny vstavany synth, cize opat len sampler
- bude podporovat AUv3
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12551
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Beatmaker 3

Příspěvekod TOM-Thak » 28 led 2017 15:41

Update asi bude neco stat co :D
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3848
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Re: Beatmaker 3

Příspěvekod dendy » 29 led 2017 01:44

jo bude to komplet nova appka nie update existujucej... 2-3 roky vyvoja nieco stoja :-)
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12551
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Beatmaker 3

Příspěvekod 48cube » 17 črc 2017 16:51

Tak co @dendy, uz jsi zkousel BM3? Ja jsem neodolal a koupil. Nemuzu srovnavat s BM2, protoze s ni nemam zkusenost.
Rozhrani a workflow se mi zatim libi nejvic z iOS DAWek co jsem ochutnal (Gadgets, Auria Pro, AUM, Caustic). Hodne me bavi tweakovatelnost a expresivita beat repeatu. Bohuzel podpora IAA pluginu je zatim nejspis jeste neodladena. Nektery pluginy nejdou propojit a ty co jdou se nenactou po znovuotevreni session. Docela mi vyhovuje "sampler first" pojeti, trosku to pripomina workflow klasickych HW sampleru z 90. let, kdy se nastroje a party samplovaly a sekvencovaly pres MIDI. Stabilita zatim dobra, ale jeste jsem nezkousel pripojit externi zvukovku a MIDI kontrolery.
Uživatelský avatar
48cube
 
Příspěvky: 143
Registrován: 14. 2. 2013

Re: Beatmaker 3

Příspěvekod dendy » 17 črc 2017 17:05

pre mna obrovske sklamanie ... mne prave to "sampler first" nevonia vobec ...

mozno dobre na hiphop (co je evidentne prva cielova skupina pre Beatmaker, je to jasne aj z nazvu:))

inak mi cely ten koncept co stoji a pada na padoch pride na moju produkciu takmer nepouzitelny .. vobec sa mi nepaci ten system ze v sekvenceri aj v mixeri vidis len tych 8 baniek "padov" .. takze jednotlive synth nastroje su schovane vnutri v banke, nemas sancu naraz v projekte vidiet v sekvenceri vsetky synth instrumenty aj s clipmi s nahladmi not tak ako v kazdom normalnom DAW ...

a detto mixer, vidim len tych 8 stop co su tie ich "Banky" a ked chcem vidiet jednotlive instrumenty musim vojst do banky a potom zase vidim len instrumenty z TEJ banky

cele mi to pride nanic a neprehladne, mozno dobre pre hiphom ale proste .. to jak to cele postavili na padoch a bankach padov .. cele mi to pride ze to ani neni DAW ale proste MPC na steroidoch .. za mna palec dole, ako univerzalny DAW u mna ovela lepsie funguje stary BM2

a to nehovorim o tom ze kod efektov evidetne vobec neprepisovali, reverby su rovnako zle ako v BM2, overdrive modul ostal len ten zaklady - ziadne nastavenia naviac a rozne rezimy skreslenia, len jednoduchy overdrive a streo delay je stale to iste co bolo v BM2 - evidentne v Intua nepochopili stale ako ma fungovat stereo delay :))

Este ze Nanostudio 2 bude uplne klasicke standardne DAW, uz sa tesim na jesen :)
Naposledy upravil dendy dne 17 črc 2017 17:15, celkově upraveno 3
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12551
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Beatmaker 3

Příspěvekod dendy » 17 črc 2017 17:07

Tuto aby bolo jasne o com hovorim pre tych co to este nemaju - 3 screenshoty, prvy je hlavny nahlad na sekvencer, to A,B,C,D,E,F,G,H su tie "banky" - kazda banka je akoby MPC sampler s tym ze kazdy jeden pad v banke prehrava bud 1 sampel ALEBO obsahuje akoby sub-stopu na ktorej je synth .. druhy screenshot je rozbalena ta stopa "H" kde mam nahratu 1 melodiu na 1 instrumente - aj tu napriklad nahlady not stale vidno len ako 1 riadok nie noty tak ako v nromalnych daw .. a az odtialto klikom na klavesnicu vidim piano roll

pre mna uplne pomyleny koncept ..

screenshot1.PNG

screenshot2.PNG

screenshot3.PNG


btw. tiez som uplne nepochopil naco maju v piano rolle 2 keyboardy, a preco je ten nalavo taky obrovsky (viem ze zmizne ked zminimalizujem tu lavu listu ale ak chcem mat tu lavu listu zmaximalizovanu v sequencer nahlade ale zavretu v piano rolle to sa neda, takze to clovek furt musi prepinat) - to maju podla mna uplne naprd poriesene ..

celkovo UI je podla mna uplne neprehladne a kostrbato poriesene

nepaci sa mi to, :palec-:
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12551
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Beatmaker 3

Příspěvekod mONOGRAm » 18 črc 2017 11:20

usetril som prave 22 E. jedine, co je super, je ten sampler so /zatial/ nevidanymi moznostami v IOSe. ale neviem, ci stoji za 22 E.
Dendy, je mozne aspon mapovat ovladace sampleru do midi? viem si trebars nastavit "sample end" na nejake CCcko?
mONOGRAm
 
Příspěvky: 993
Registrován: 16. 2. 2005
Bydliště: poprad

Re: Beatmaker 3

Příspěvekod dendy » 19 črc 2017 16:49

jj to sa da .. kazdy knob ma midi learn ..

ale inak performance je udesna .. na iPad AIR ked som si do samplera nahral zvuk a zacal hrat polyfonne tak pri viac ako 4-5 hlasoch som mal pri bufferi 256 samples dropouty vo zvuku ... uz aj nejaki dalsi ludia si stazovali ze je to strasne zle zoptimalizovane a nic to nestiha, aj na dobruch divajcoch to zvladne par stop a uz je to hotove .. a to kvalita efektov je (pod)priemerna ...

inak toto ma dnes uplne odpalilo :-))) Tak ako Intua prri BM2 vykradla Nanostudo 1 tak pri BM3 zjavne vykradli iMaschine 2 :-D
Přílohy
coincidence.jpg
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12551
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Beatmaker 3

Příspěvekod mONOGRAm » 19 črc 2017 18:33

mam air2, ale dik, aj tak si este pockam s nakupom
mONOGRAm
 
Příspěvky: 993
Registrován: 16. 2. 2005
Bydliště: poprad


Zpět na Software pro mobilní zařízení


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Alexa [Bot], Bing [Bot], Google Feedfetcher, jusuf, Seznam.cz

reklama
Facebook  Twitter  Google+