DAW a grooveboxy na iOS

Hudební software pro iOS, Android a Windows Phone
Odpovědět
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12591
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: DAW a grooveboxy na iOS

Příspěvek od dendy » 26 srp 2015 12:32

diky za tip, poslal som request som zvedavy ci budem medzi vyvolenymi :-)

lavender
Příspěvky: 805
Registrován: 26 pro 2011 19:57

Re: DAW a grooveboxy na iOS

Příspěvek od lavender » 29 srp 2015 10:49

davam do pozornosti http://auxy.co . nemam to instalnute, chce to ios8 a hore, mam ipad2, neviem ci mam kvoli tomuto davat ios8, ked mi so sedmickou ten iPad funguje relativne dobre...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12591
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: DAW a grooveboxy na iOS

Příspěvek od dendy » 29 srp 2015 12:24

auxy neni nejaky zazrak.. ako zle to neni otazke je na co by si to chcel pouzivat .. podla mna najvacsi zmysel to ma pri hrani nazivo ... na serioznejsiu tvorbu je to az prilis obmedzene

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 17:42

Re: DAW a grooveboxy na iOS

Příspěvek od mONOGRAm » 04 pro 2015 04:34

Auria Pro je vonku.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12591
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: DAW a grooveboxy na iOS

Příspěvek od dendy » 04 pro 2015 08:58

trosku som skepticky .. zo screenshotov ten sampler vyzera byt sity horuou ihlou.. a nevyzera ze by neajkym sposobo vylepsii dost nepohodlny sposob prace s automatizaciami .. ale tak fabfilter pluginy zase, kvalita riana.. takze .. kazdopadne fakt full featured DAW, v principe uz nic nechyba .. som zvedavy ako zakontruju velky hraci, hlavne Steinberg s ich Cubasis-som a mozno si s iPad PRO uz konecne aj dalsi velky hraci na trhu uvedomie ze toto uz je plnohonotna platforma zasluziaca si profi riesenie a nie len nejake nedorobene hracky :)

skoda ze Nanostudio je mrtve, vyzera to ze chlapik sa na to definitivne vysral ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21322
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: DAW a grooveboxy na iOS

Příspěvek od Pytkin » 04 pro 2015 09:13

A nepisal si , ze manik robi na novej verzii Nanostudia ?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12591
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: DAW a grooveboxy na iOS

Příspěvek od dendy » 04 pro 2015 09:19

ja som bol v uzkej skupine beta testerov.. mal som jednu z prvych verzii dvojky .. vyzeralo to nadejne.. problem je ze potom sa odmlcal, nic nove.. mali sme aj spolocne interne forum kde sme si vymienali napady.. len potom pol roka nic nove, a potom to forum vypol (respektive zacao to hadzat nejaky error, uz sa tam pol roka ani neda prihlasit), a co som pozral ani na verejne forum uz moc nepise.. takze tipujem ze asi riesi uz daco uplne ine a na toto sa vykaslal ..

Kapr1
Příspěvky: 7
Registrován: 01 lis 2015 22:53

Re: DAW a grooveboxy na iOS

Příspěvek od Kapr1 » 13 led 2016 14:28

Zdravím a prosím o radu.
Pořídil jsem tento mikrofon http://shop.disk.cz/irig-mic-studio--bl ... ltimedia-/
Používám s programem GarageBand a to hlavně v hudební škole.Potřeboval bych poradit podobný DAW, ale aby to šlo na Android, nebo na Windows. Nejlépe free aby si to žáci mohli nainstalovat.Ne každý má doma iPad.Mikrofon si mohou půjčit, ale tablet se mi jim tedy opravdu půjčovat nechce.Na android jsem našel pouze Audio Evolution.Ze Sonarem, nebo podobným DAW mikrofon nejde, tam je třeba klasická zvukovka.Díky za radu.
K mikrofonu je prý zdarma soft od IK multimedia.Když jsem mikrofon zaregistroval, tak se mi objevil jakýsi kredit 20euro.Jak s tím, ale nechápu.V AppStore to musím normálně zaplatit a pak mi to pošlou zpátky,nebo jak?Ještě jednou díky.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21322
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: DAW a grooveboxy na iOS

Příspěvek od Pytkin » 13 led 2016 14:39

pisu ze treba pouzit ASIO4all .. potom mozes pouzit skoro kazdy DAW .. Vacsina z nich vie pouzit ASIO ovladac .. Da sa pouzit napriklad Reaper ( http://reaper.fm ) .. Ten sa da pouzivat lubovolne dlhu dobu bez registracie a registracia stoji 60$ , ked by sa to niekomu pacilo ..

Kapr1
Příspěvky: 7
Registrován: 01 lis 2015 22:53

Re: DAW a grooveboxy na iOS

Příspěvek od Kapr1 » 13 led 2016 14:56

OK díky.Sonar používám ve studiu(Layla) , nebo na live s X32.Tam to v pohodě funguje.Prí použití s iRig mám tedy v audiu přepnout na Asio4?Doma hned vyzkouším.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21322
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: DAW a grooveboxy na iOS

Příspěvek od Pytkin » 13 led 2016 16:22

musis si sten ASIO4ALL nainstalovat samozrejme ..

Kapr1
Příspěvky: 7
Registrován: 01 lis 2015 22:53

Re: DAW a grooveboxy na iOS

Příspěvek od Kapr1 » 13 led 2016 22:49

Moc ti děkuji.Ze Sonarem to maká.

Odpovědět