Interapp audio v ios7

Hudební software pro iOS, Android a Windows Phone
Odpovědět

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 17:42

Re: Interapp audio v ios7

Příspěvek od mONOGRAm » 22 zář 2013 18:26

vyzera to husto. pochopil som spravne, ze standard interapp budu musiet vyvojari appiek integrovat (podobne ako audiobus)?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12591
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Interapp audio v ios7

Příspěvek od dendy » 22 zář 2013 18:52

a o jasne, musia to implementovat... ale je to super a aks o. dobre pochopil co retronyms pisali po twitteri tak ked spustis daw v ktorom budes mat takto projekt s. externymi appkami cez interapp audio, malo by to vediet spustit aj prislusne appky - ak to tak bude to bude uz uplna bomba ....

pocet appiek co v najblizsom update budu mat interapp audio podporu rastie - magellan, nave, impc - a dalsie budu nasledovat ... hovorim - buduci rok bude zaujimavy, najma na ipadoch s A7 cpu :-)

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 17:42

Re: Interapp audio v ios7

Příspěvek od mONOGRAm » 22 zář 2013 18:56

ako sa to teda bude lisit funkcne od audiobus-u?
a druha - chlapik vo videu ukazuje ovladanie imini-ho cez akysi midikontroler - interapp teda bude v ramci svojej session riesit i midi?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12591
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Interapp audio v ios7

Příspěvek od dendy » 22 zář 2013 19:04

ano.. na rozdiel od audiobus nepotrebujes ziadnu third party aplikaciu co ti riadi prenos dat... medzi aplikacna latencia je vraj 0... audio je prenasane z sample presnostou... k tomu midi - neviem detaily nepoznam, uvidime... z tej ukazky kazdopadne vyzera ze to bude fungovat hodne intuitivne :-)

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 17:42

Re: Interapp audio v ios7

Příspěvek od mONOGRAm » 22 zář 2013 19:18

v tom pripade neskryvam nadsenie uz ani ja 80).
dik za potvrdenie predpokladov, Dendy.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12591
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Interapp audio v ios7

Příspěvek od dendy » 02 říj 2013 23:36

no... tak Tabletop s IAA je vonku... inak zistil som ze uz nejaku dobu aj Yamaha Music Sequencer ma IAA ... ale teda moje dojmy su zmiesane az negativne..

je to priserne nespolahlive a nestabilne... niektore syntaky pri snahe pripojit ich ani nenabehnu... ine sice nabehnut, ale po ich vypnuti a znovu zapojeni su bez zvuku.. uplne naprd to funguje.. total nespolahlive..

a mam pocit ze syntak pripojeny cez IAA zere podstatne viac CPU nez cez Audiobus... tak co sa tyka stability a spolahlivosti, IAA zatial ani len nejde tym smerom ze by mohol konkurovat Audiobus-u

blbne to rovnako v oboch hostoch takze... nic moc... uvidime ked pride Beatmaker2 ktory uz tiez ma mat IAA.. zatial ale bohuzial davam palec dole, vyzera ze to IAA je jedna z (mnohych) veci ktore Applu v iOS7 nevysla...

Odpovědět