Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Korg Gadgets (iOS DAW)

Korg Gadgets (iOS DAW)

Příspěvekod a.tom.x » 23 led 2014 20:29

Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
Uživatelský avatar
a.tom.x
 
Příspěvky: 2643
Registrován: 6. 9. 2002
Bydliště: Praha

Re: Korg Gadgets (novy daw pre ios)

Příspěvekod dendy » 23 led 2014 21:08

urobil som ti z toho prispevku v syntakoch samostatny thread, kedze je to viac daw ako len synth a zasluzi si to vlastne vlakno :-)

pisu ze v roadmap maju napriklad audio stopy, takze este to bude zaujimave... v appstore to zatial nieje
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Korg Gadgets (iOS DAW)

Příspěvekod hubert » 23 led 2014 21:13

uz to taham
hubert
 
Příspěvky: 1299
Registrován: 13. 11. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Korg Gadgets (iOS DAW)

Příspěvekod Oxyygen » 23 led 2014 21:30

je to dost sexy. Presne co mam rad na logicovskejch syntech a efektech - par koliku a tahatek a clovek skoro hned vykrouti co potrebuje.:)

Dejte vedet, zda jsou tam nejake insert efekty (nebo vestavene na syntacich) a zda je v sekvenceru automatizace

Sekvencer neni prakticky popsanej, ten me zajima nejvic

Kazdopadne palec nahoru Korgu.:)
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.kissjiznicechy.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
 
Příspěvky: 3109
Registrován: 6. 6. 2002
Bydliště: České Budějovice

Re: Korg Gadgets (iOS DAW)

Příspěvekod Pytkin » 23 led 2014 21:39

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Korg Gadgets (iOS DAW)

Příspěvekod dendy » 23 led 2014 22:02

no po 10 minutach.. sklamanie... syntaky hraju slusne .. ale tym pozitiva koncia ...

sekvencer - totalny pruser podla mna.. neviem ci by som to vobec sekvencerom nazval, skorej je to nieco na styl clipov v abletone alebo electrify nxt - ale vyrazne obmedzenejsie ...

ergonomia - pruser na druhu.. na dopirovanie not musim kliknut najpv vlavo hore na select, potom oznacit, potom kliknut uuplne vlavo dole na funkcie, potom zase uuplne hore kliknut odkial kopirovar a kam .. OMG .. asi horsie ergonomicky vyrieseny daw na ios som este nevidel... alebo aby sa nedalo selectnute noty jednoduchym chytenim a potiahnutim preduvat ale musim klikat na +/- transpose tlacitka ? kde sme...

celkoov koncept je tak navrhnuty ze bohuzial ani do buducna tomu nedavam velku sancu ze by sa z toho vyvinulo komplexnejsie daw.. az prilis obmedzene ...

za mna palec dole, nemat skusenosti s inymi ovela vychytanejsimi daw na ios tak si poviem ze ipad je nas erioznejsiu tvorbu stale nepouzitelny... pre mna presne ten pripad ako Caustic - syntaky super ale sekvencer a workflow to cele zabil...
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Korg Gadgets (iOS DAW)

Příspěvekod hubert » 23 led 2014 22:24

klidek,pokial su syntaky pouzitelne ako zdroj v audiobus tak je to v poriadku.....
hubert
 
Příspěvky: 1299
Registrován: 13. 11. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Korg Gadgets (iOS DAW)

Příspěvekod dendy » 23 led 2014 22:45

no zatial sa nedaju ....

vies mna vzdy nahneva ked si niekto da zalezat s castou aplikacie, a potom druhu totalne spacka a odflakne .. to presne to iste je Caustic - syntaky super, sekvencer pruser..
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Korg Gadgets (iOS DAW)

Příspěvekod Oxyygen » 23 led 2014 23:23

trosku odbocim ale jen malinko

Da se ios syntaky bezdratove zapojit treba do logicu? S tim ze by midi i audio slo do maca a odtud teprve do beden? pres Airplay?
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.kissjiznicechy.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
 
Příspěvky: 3109
Registrován: 6. 6. 2002
Bydliště: České Budějovice

Re: Korg Gadgets (iOS DAW)

Příspěvekod dendy » 23 led 2014 23:29

nie.. midi medzi kompom a ipadom posles cez wifi (aj ked popravde nieje to take spolahlive ako po kabli - stane sa ze to vypadne niekedy), ale audio neprenesies ... airplay je na hudbu nepouzitelne, tam je latencia cca 2 sekundy :-)

v podstate jedine rozumne vyuzitie syntakov v ipade z DAW v kompe je take, ze ipad beries ako hw syntak ;-) cize klasika midi aj audio po kabloch cez nejaky usb midi/audio interface - to je jediny seriozne spolahlivy sposob ako s tym pracovat
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Korg Gadgets (iOS DAW)

Příspěvekod hubert » 24 led 2014 01:27

dendy: takze zatial to pod audiobus dokaze fungovat len ako ciel?
hubert
 
Příspěvky: 1299
Registrován: 13. 11. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Korg Gadgets (iOS DAW)

Příspěvekod dendy » 24 led 2014 01:47

ani tak... vobec to audiobus nevidi..
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Korg Gadgets (iOS DAW)

Příspěvekod Oxyygen » 24 led 2014 09:17

dendy: Muzu poprosit o real screeny tech syntaku? Na Korg.com jsou jen 3D rendery, kde je videt hovno, jaky to ma parametry.

Myslim ze nebudu jedinej kdo to oceni. Diky moc
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.kissjiznicechy.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
 
Příspěvky: 3109
Registrován: 6. 6. 2002
Bydliště: České Budějovice

Re: Korg Gadgets (iOS DAW)

Příspěvekod akusobick » 24 led 2014 09:27

Ja jen pro ty, co jsou zklamani sekvencerem - je to vyhradne synth a i tak je to podano v internich dokumentech.
akusobick
 
Příspěvky: 70
Registrován: 6. 4. 2010

Re: Korg Gadgets (iOS DAW)

Příspěvekod dendy » 24 led 2014 09:51

oxyygen: fuuha :-) toho je strasne vela, 15 ci kolko a vacsina syntakov ma 2 screeny :-) no skusim ale neviem kedy...

akusobick: aha tak preto maju v oficialnej tlacovej sprve uvedene veci ako :

"the all-in-one music production studio"

"Capture ideas for your songs wherever you like. An ideal choice as a second DAW "

"Songs that you create using KORG Gadget can be shared "

"There's a roadmap for future updates that will add new gadgets and support audio tracks, further perfecting the system as a mobile music production studio."

atd.. jo a inak zatial to nepodporuje ani Audiobus ani IAA ... takze ako "vyhradne synth" zatial nie moc pouzitelne tiez..
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Další

Zpět na Software pro mobilní zařízení


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], Google Feedfetcher, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+