Propellerheads THOR pre iPad

Hudební software pro iOS, Android a Windows Phone
Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2669
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: Propellerheads THOR pre iPad

Příspěvek od bassline » 23 čer 2013 16:45

--

A takto znie Thor zo staruckej verzie Reason 4:

(bez mixu, bez masteringu, vsetky synth zvuky su Thor bez externych FX)


charonme
Příspěvky: 1135
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Propellerheads THOR pre iPad

Příspěvek od charonme » 20 črc 2013 11:51

fuha mam pocit ze niektore patche ipad2 nestiha, napr. "Alan Turing's Dream"

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12591
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Propellerheads THOR pre iPad

Příspěvek od dendy » 20 črc 2013 21:41

zaujimave.. ano mas pravdu, pri viac kanaloch polyfonie mi to aj na ipad mini seka pri hentom presete...

Hoboy
Příspěvky: 4
Registrován: 23 říj 2012 12:14

Re: Propellerheads THOR pre iPad

Příspěvek od Hoboy » 23 zář 2013 17:26

Zdravim, potrebuji radu.
Má Thor funkci "hold" ..nebo se tomu ještě říká "latch" či sustain (vzdáleně).
Tedy zda jde zaaretovat klavesu či akord a až do dalšího doteku.
Některé zařízení maji ideální stav, kdy se dalším dotykem klaviatury změní i tóny a ty staré přestanou hrát, některé mají horší variantu, že se k těm hrajícím přidají další.
Děkuji za odpověď.

Nebo poraďte nejaký synth pro iPad který toto má.
Děkuji

Hoboy
Příspěvky: 4
Registrován: 23 říj 2012 12:14

Re: Propellerheads THOR pre iPad

Příspěvek od Hoboy » 23 zář 2013 17:27

Zdravim, potrebuji radu.
Má Thor funkci "hold" ..nebo se tomu ještě říká "latch" či sustain (vzdáleně).
Tedy zda jde zaaretovat klavesu či akord a až do dalšího doteku.
Některé zařízení maji ideální stav, kdy se dalším dotykem klaviatury změní i tóny a ty staré přestanou hrát, některé mají horší variantu, že se k těm hrajícím přidají další.
Děkuji za odpověď.

Nebo poraďte nejaký synth pro iPad který toto má.
Děkuji

charonme
Příspěvky: 1135
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Propellerheads THOR pre iPad

Příspěvek od charonme » 24 zář 2013 13:25

ano, ma. Daj si tam vyhladat "latch"
Hoboy píše:ideální stav, kdy se dalším dotykem klaviatury změní i tóny a ty staré přestanou hrát
a ako by taky synth vedel ze ci ides hrat dalsi novy ton alebo ci len to je druhy (treti, stvrty...) ton v akorde? Toto ma asi vyznam len pri monosynthoch? ... Aha naozaj! takto to robi Magellan v mono mode (tam sa to vola "hold") V poly mode to robi normalne (cize podla tebou nazvanej "horsej" varianty)

Odpovědět