Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Propellerheads THOR pre iPad



Re: Propellerheads THOR pre iPad

Příspěvekod bassline » 23 čer 2013 16:45

--

A takto znie Thor zo staruckej verzie Reason 4:

(bez mixu, bez masteringu, vsetky synth zvuky su Thor bez externych FX)


Uživatelský avatar
bassline
 
Příspěvky: 2663
Registrován: 22. 9. 2005
Bydliště: Košice

Re: Propellerheads THOR pre iPad

Příspěvekod charonme » 20 črc 2013 11:51

fuha mam pocit ze niektore patche ipad2 nestiha, napr. "Alan Turing's Dream"
charonme
 
Příspěvky: 1064
Registrován: 1. 10. 2008
Bydliště: Bratislava

Re: Propellerheads THOR pre iPad

Příspěvekod dendy » 20 črc 2013 21:41

zaujimave.. ano mas pravdu, pri viac kanaloch polyfonie mi to aj na ipad mini seka pri hentom presete...
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Propellerheads THOR pre iPad

Příspěvekod Hoboy » 23 zář 2013 17:26

Zdravim, potrebuji radu.
Má Thor funkci "hold" ..nebo se tomu ještě říká "latch" či sustain (vzdáleně).
Tedy zda jde zaaretovat klavesu či akord a až do dalšího doteku.
Některé zařízení maji ideální stav, kdy se dalším dotykem klaviatury změní i tóny a ty staré přestanou hrát, některé mají horší variantu, že se k těm hrajícím přidají další.
Děkuji za odpověď.

Nebo poraďte nejaký synth pro iPad který toto má.
Děkuji
Hoboy
 
Příspěvky: 4
Registrován: 23. 10. 2012

Re: Propellerheads THOR pre iPad

Příspěvekod Hoboy » 23 zář 2013 17:27

Zdravim, potrebuji radu.
Má Thor funkci "hold" ..nebo se tomu ještě říká "latch" či sustain (vzdáleně).
Tedy zda jde zaaretovat klavesu či akord a až do dalšího doteku.
Některé zařízení maji ideální stav, kdy se dalším dotykem klaviatury změní i tóny a ty staré přestanou hrát, některé mají horší variantu, že se k těm hrajícím přidají další.
Děkuji za odpověď.

Nebo poraďte nejaký synth pro iPad který toto má.
Děkuji
Hoboy
 
Příspěvky: 4
Registrován: 23. 10. 2012

Re: Propellerheads THOR pre iPad

Příspěvekod charonme » 24 zář 2013 13:25

ano, ma. Daj si tam vyhladat "latch"

Hoboy píše:ideální stav, kdy se dalším dotykem klaviatury změní i tóny a ty staré přestanou hrát
a ako by taky synth vedel ze ci ides hrat dalsi novy ton alebo ci len to je druhy (treti, stvrty...) ton v akorde? Toto ma asi vyznam len pri monosynthoch? ... Aha naozaj! takto to robi Magellan v mono mode (tam sa to vola "hold") V poly mode to robi normalne (cize podla tebou nazvanej "horsej" varianty)
charonme
 
Příspěvky: 1064
Registrován: 1. 10. 2008
Bydliště: Bratislava

Předchozí

Zpět na Software pro mobilní zařízení


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+