Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Syntaky na iOS

Re: Syntaky na iOS

Příspěvekod dendy » 02 kvě 2013 11:32

ano, moog Filtatron nema podporu, ani zatial nie su informacie ze by sa chystali ju doplnit .. osobne si myslim ze sa nechystaju, kedze Animoogu ju dali uz davno ...
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Syntaky na iOS

Příspěvekod dendy » 03 kvě 2013 16:00

IK Multimedia iGrand Piano aj iElectric piano podpora audiobus pridana....
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Syntaky na iOS

Příspěvekod fruitr » 03 kvě 2013 16:43

Moog potrvdil, že v příštím updatu to bude. Vzhledem k tomu jak dlouho je Filtatron bez updatu to bude spíš příjemné překvapení.
http://forum.moogmusic.com/viewtopic.ph ... 0215308acd
fruitr
 
Příspěvky: 48
Registrován: 23. 12. 2012

Re: Syntaky na iOS

Příspěvekod dendy » 09 kvě 2013 08:19

rodina audiobus kompatibilnych syntakov sa rozrastla o Yamaha Synth&Drum Pad
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Syntaky na iOS

Příspěvekod a.tom.x » 17 kvě 2013 12:16

Zkoušel´s apeSoft Stria (je to od výrobce iDensity) má to být FM synth
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
Uživatelský avatar
a.tom.x
 
Příspěvky: 2643
Registrován: 6. 9. 2002
Bydliště: Praha

Re: Syntaky na iOS

Příspěvekod dendy » 17 kvě 2013 12:41

este nie, to mi nejak uniklo.. vyzera to zaujimavo, vyskusam dam vediet
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Syntaky na iOS

Příspěvekod dendy » 20 kvě 2013 10:20

no tak ta Stria je zaujimava .. hra to fakt hodne hodne dobre ... a mimochodom podporuje aj Audiobus .. ale nevyhodu vidim v tom ze to ma fakt kvantum parametrov ktorym clovek nema velku sancu moc porozumiem - je to fakt skorej o nahodom toceni .. a hlavne - nema to klasicke piano klavesy ani to neprijmi note eventny cez midi (aspon sa mi to nepodarilo rozbehat), takze na melodicke zvuky nepouzitelne, jedine na drony a fx zvuky ..

samozrejme ak niekto pride na to ako cez to 'hrat melodiu' budem rad, lebo zvuk to ma fakt paradny .. ja som nad tym sedel pol hodiny a neprisiel som na to ci sa to da .. jedine ked mi to hralo ked som prstom behal po tom X-Y pade priamo v aplikacii
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Uz 200 audiobus aplikacii :-)

Příspěvekod dendy » 20 kvě 2013 13:10

Heh, v AppStore je uz 200 aplikacii kompatibilnych s AudioBus .. pekne
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Syntaky na iOS

Příspěvekod a.tom.x » 20 kvě 2013 13:27

dendy píše:no tak ta Stria je zaujimava .. hra to fakt hodne hodne dobre ... a mimochodom podporuje aj Audiobus .. ale nevyhodu vidim v tom ze to ma fakt kvantum parametrov ktorym clovek nema velku sancu moc porozumiem - je to fakt skorej o nahodom toceni .. a hlavne - nema to klasicke piano klavesy ani to neprijmi note eventny cez midi (aspon sa mi to nepodarilo rozbehat), takze na melodicke zvuky nepouzitelne, jedine na drony a fx zvuky ..

samozrejme ak niekto pride na to ako cez to 'hrat melodiu' budem rad, lebo zvuk to ma fakt paradny .. ja som nad tym sedel pol hodiny a neprisiel som na to ci sa to da .. jedine ked mi to hralo ked som prstom behal po tom X-Y pade priamo v aplikacii


Škoda těšil jsem se na další FM Synth bez midi je to tak k samplovani :(
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
Uživatelský avatar
a.tom.x
 
Příspěvky: 2643
Registrován: 6. 9. 2002
Bydliště: Praha

Re: Syntaky na iOS

Příspěvekod dendy » 20 kvě 2013 13:45

no nevzdavaj to - skus este pojhladat niekde, mozno som len ja blby ze na to neviem prist :) sa mi to nezda ked si to tak vezme, ze taka zasadna vec a syntak co by to nevedel :-) ono to midi podporu ma, kazdy jeden parameter sa da ovladat cez midi.. ale proste midi note event som tam nenasiel ..
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Syntaky na iOS

Příspěvekod Kacin666 » 20 kvě 2013 23:17

Já sem se docela dost teď sekl na Alchemy a pozkupoval skoro všechny zvuky. Člověk nemusí být virtuos a lezou s toho vážně úžasný věci !!!! Je pravda že třeba ARP editace zvuku jako u Sunizer tam vážně chybí, ale i to je možná to kouzlo absolutní jednoduchosti této app.
alchemy.mp3
malá ukázka Alchemy :-)
(188.62 KiB) 14 krát
Naposledy upravil Kacin666 dne 21 kvě 2013 11:35, celkově upraveno 4
Kacin666
 
Příspěvky: 71
Registrován: 5. 2. 2013

Re: Syntaky na iOS

Příspěvekod mONOGRAm » 21 kvě 2013 11:14

dendy, a.tom.x: tak som vcera Strii tiez venoval par hodin /a aj manualu/. vyzera to tak, ze absencia prijimania midi note-on eventov
je dana zamerom tvorcov - osobne som syntak pochopil ako skutocne performance potvoru /comu moze nasvedcovat
aj niekolko "pitch-quantize" nastaveni spodneho x/y padu - idealne pozriet manual/
mONOGRAm
 
Příspěvky: 959
Registrován: 16. 2. 2005
Bydliště: poprad

Re: Syntaky na iOS

Příspěvekod dendy » 21 kvě 2013 11:58

velka skoda.. mohli by spravit 'klasicky' syntak s tym enginom ... viem si predstavit vyuzitie tych zvukov aj inak ako len na abstraktne FX .. aj ked samozrejme do psytrancu na rozne twisted zvuky a buildupy to je vysoko pouzitelne :))


karcin: jo alchemy ma sere ze to nespravili ako klasicky syntak kde by sa dali editovat vsetky parametre - pretoze zvukovy engine to ma luxusny .. ale mozno by to slo vyriesit tak mat alchemy aj na desktope, tam si naladit zvuky a potom ich importovat do mobilnej verzie (ak sa to ovsem da - ale myslim ze by to malo ist)
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Syntaky na iOS

Příspěvekod Kacin666 » 21 kvě 2013 12:22

Dandy: nevíš jak v Alchemy napapovat knoby ?
Kacin666
 
Příspěvky: 71
Registrován: 5. 2. 2013

Re: Syntaky na iOS

Příspěvekod dendy » 21 kvě 2013 12:43

no priamo HW kontorler -> Alchemy neviem.. ale mozes spravit fintu ze budes ovladat alchemy z Beatmakera (napapujes si knoby samplera v beatmeakerovi na knoby alechemy), a potom HW kontrolerom budes ovladat beatmaker :)

pozor - aby ti alchemi figurovalo ako MIDI OUT v beatmeakerovi, musis mat zakupenu tu PRO verziu alchemy ... ale to asi mas

edit: tak som to skusal a nepodarilo sa mi to rozbehat, to midi v Alchemy funguje nejak nespolahlivo ...
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

PředchozíDalší

Zpět na Software pro mobilní zařízení


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+