Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Commodore 64

Re: Commodore 64

Příspěvekod Jindy2 » 01 čer 2009 19:11

Kermitak: jakej je stav? ja bych ho mozna vzal...ale radsi to asi prenecham Pytkinovi, jestli to chce, ja uz jich mam nekolik a dalsi pristi tyden kupuji, asi by se mi to ani uz sem nevlezlo...
Jindy2
 
Příspěvky: 2070
Registrován: 26. 3. 2007
Bydliště: mindwarp.cz

Re: Commodore 64

Příspěvekod Kermitak » 01 čer 2009 19:17

Hele ja ho od nekoho koupil (z ezone ;) a ani jsem ho nezkousel, ale mel by byt plne funkcni. Je to teda jenom pocitac + zdroj, nic k nemu (jako treba kazetak). Chtel jsem z nej vypreparovat SIDa, ale nejak jsem se k tomu nikdy nedostal ;)
Je to tenhle model, trosku spinavej a zaprasenej, holt to nekomu lezelo pod posteli, ale to neni na zavadu, vycistit se da vzdycky ;):

Obrázek
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6464
Registrován: 12. 1. 2005

Re: Commodore 64

Příspěvekod Jindy2 » 01 čer 2009 19:20

jasny no, to je prvni C64-I...ty mam dva, jeden funguje, druhej nejak moc ne...ale mam pristi tyden akci, typek mi ho proda za kilo, tak uvidim...asi ho nekoupim, co se toho tveho tyce, radsi bych, kdyby to mel Pytkin, ja uz toho mam dost...

kdyby to od tebe Pytkin koupil a nemel kazetak, tak kazetaku tu mam dost, muzu venovat, disketovku 5,25 bohuzel ne, mam funkcni jenom jednu...
Jindy2
 
Příspěvky: 2070
Registrován: 26. 3. 2007
Bydliště: mindwarp.cz

Re: Commodore 64

Příspěvekod Kermitak » 01 čer 2009 19:31

Nebyl prvni ten s cernejma klavesama?
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6464
Registrován: 12. 1. 2005

Re: Commodore 64

Příspěvekod Jindy2 » 01 čer 2009 19:36

ten s cernejma klavesama byla tusim jina verze, asi ne-evropska nebo tak...model s cernejma klavesama se tady u nas nejak vubec nevyskytuje...je to skoda no...jinak ale pokud vim, bylo tohle rozlisovani vic u C64-I, pak ten druhej ma jinyho Sida a tak a i je celej jinej...mozna i dvojka C64 mela cernou klavesnici, nebo co ja vim, je zlacena verze, ale konstrukcne je to celkem shit...nevim no...chtel bych C64-I s cernou klavesnici, je to rarita jak prase...
Jindy2
 
Příspěvky: 2070
Registrován: 26. 3. 2007
Bydliště: mindwarp.cz

Re: Commodore 64

Příspěvekod EXCOM » 01 čer 2009 21:11

C64-II mala bielu klavesnicu, bola hranata.. prva verzia mam pocit mala tmavo hnede klavesy, tu na SK v tom case boli len tieto s tmavymi klavesami oble..
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

Verzie C64

Příspěvekod EXCOM » 01 čer 2009 21:16

takze takto je to:

C64-I
Obrázek

C64-G
Obrázek

C64-II
Obrázek
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

Re: Commodore 64

Příspěvekod EXCOM » 01 čer 2009 21:20

;)
a s pridavnou klaviaturou

Obrázek
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

Commodore Notebook

Příspěvekod EXCOM » 01 čer 2009 21:22

tak toto by som bral, som ani nevedel ze Commodore robi notebooky :)

Obrázek
Obrázek

Commodore's netbook: peek and poke
Images courtesy NRK Beta

The UMMD 8010/F will be based on VIA's C7-M processor rather than an Intel Atom, but its other specs are classic SCC.

The unit will have a 10in screen, 1GB of memory and an 80GB hard drive. There's a memory card slot, an Ethernet port and several USB connectors.
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

Re: Commodore 64

Příspěvekod demsky » 01 čer 2009 22:46

Obrázek[/quote]

tak ja mam tento, moj milasek since 1991 :) k tomu disk drive 1541-II a final cartridge III,
v obale s game-mepagackom. ale uz som ho nezapol hadam 5 rockov a to aj tak preto
lebo este nebol youtube takze som si nemohol pozerat dema alebo last ninja III intro
kedy chcem :)))

ale co ti jindy fakt odporucam zohnat ked si fanda osembitov, tak to je spanielske ZX Spectrum 128k+
s numerickou klavesnicou a Datel Electronics +D disk interface s 3.5" disk drivom, urobil som si na nom aj ACB stereo
vystup z AY-3-8910.

to su podla mna osembitove perly :)))
Uživatelský avatar
demsky
 
Příspěvky: 2675
Registrován: 10. 3. 2007
Bydliště: Bratislava

Re: Commodore 64

Příspěvekod Pytkin » 02 čer 2009 00:42

kermitak : urcite ho chcem ..

jindy : jo .. dakujem za ponuku .. kazetak sa k nemu bude hodit ! :)
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21208
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Commodore 64

Příspěvekod Kermitak » 02 čer 2009 11:10

OK, tak se nejak dohodnem na ircu ;)
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6464
Registrován: 12. 1. 2005

Re: Commodore 64

Příspěvekod rastis » 02 čer 2009 17:12

Kermitak píše:OK, tak se nejak dohodnem na ircu ;)



predaval som Ti ho kedysi ja - ak bol spinavy, tak sa ospravedlnujem :) kazetak som Ti k nemu nepribalil ? asi si ho nechcel ? dost mozne, ze este nejaky najdem doma... a je 100% funkcny - ten Commodore...
rastis
 
Příspěvky: 2796
Registrován: 27. 2. 2005
Bydliště: Petržka

Re: Commodore 64

Příspěvekod Pytkin » 02 čer 2009 17:29

rastis : naco si si ho nechal , ked si predal c64 ? :)
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21208
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Commodore 64

Příspěvekod rastis » 02 čer 2009 17:34

Pytkin píše:rastis : naco si si ho nechal , ked si predal c64 ? :)


tiez sa divim... skorej by som povedal, ze ho Kermitak vtedy nechcel, hovoril, ze ho chce len tak, do zbierky ci co... tusim :)

pohladam ho a dam Ti ho, ked chces...
rastis
 
Příspěvky: 2796
Registrován: 27. 2. 2005
Bydliště: Petržka

PředchozíDalší

Zpět na Zvuk


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+