od Amorph » 29 kvě 2011 11:26
halion One je vec pouzitelna jen na skicy v pripade nouze, kdyz treba neni nic jineho po ruce. Udajne ma v sobe zvuky prave z nejakeho motifu, coz by znamenalo, ze motif je na tom hure, nez vetsina soucasnych velkych SW knihoven, ale to je jen moje uvaha, motif jsem v ruce nemel. No, jak pise bluerecording, HW ma smysl pro live pouziti, ale pro produkci bych sel jednoznacne do Komplete, tam je opravdu hodne muziky za dobre penize a mimochodem ziskas v nem i spoustu dobrych efektaku - guitarrig sice neni zrovna spicka v kytarovem zkresleni, ale efekty ma jinak docela pekny a hlavne pak Reaktor se da pouzit jako efekt a v jeho knihovne je hodne pouiztelnych veci - pekne reverby, chorusy, kompresory a nekonecne ruznych zkreslovatek a netradicnich filtru a dalsich veci. Je tam napriklad i konvolucni reverb Reflector, coz je sice neco jinyho nez lexicon, ale mam u nej pocit, ze je tak nejak hladsi nez konvolucni reverby, se kteryma jsem mel zatim zkusenost a ma navic i radu nastaveni jako filtry nebo obalku na impuls, nebo sfazovani vice impulsu atd. Takze pokud krome efektaku resis i otazku knihovny zvuku, tak bych byt tebou sel do Komplete a po case uvidis, cim to bude nebo nebude treba doplnit.