Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvekod pavlii » 06 čer 2016 11:19

No tak je to pak správně :-)

P.
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
 
Příspěvky: 2917
Registrován: 5. 6. 2002
Bydliště: Hostivice

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvekod Pytkin » 06 čer 2016 11:48

a v asio ovladaci nevidi dve naraz ?
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21208
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvekod pavlii » 06 čer 2016 12:21

Tam právě vidí vše pohromadě.

P.
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
 
Příspěvky: 2917
Registrován: 5. 6. 2002
Bydliště: Hostivice

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvekod Pytkin » 08 čer 2016 02:11

Tak potom blby driver na OSX ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21208
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvekod markuc » 08 čer 2016 03:04

Nesmysl, DAW pod OSX prostě není schopen nativně vidět více zvukovek současně, i když jsou od jedné firmy a jsou na to vymyšlený .. jsem se dočetl. Takže buď agregovaný zařízení, nebo zpět na Windows :D
Uživatelský avatar
markuc
 
Příspěvky: 550
Registrován: 2. 1. 2007
Bydliště: Dobříš

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvekod lavender » 08 čer 2016 03:43

radsej predam 2zvukovky a kupim jednu vacsiu alebo rozsirimvstupy adatom (tusim sa to tak robi), proste urobim cokolvek ako keby som sa mal vracat na winshit.
lavender
 
Příspěvky: 729
Registrován: 26. 12. 2011

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvekod pavlii » 08 čer 2016 08:10

Ano, pak je cesta ADAT.

P.
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
 
Příspěvky: 2917
Registrován: 5. 6. 2002
Bydliště: Hostivice

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvekod Pytkin » 08 čer 2016 09:13

Markuc : Zaujimave .. Nechapem sice preco , lebo je to predsa vec driveru , ci dve zvukovky ukaze ako dve , alebo jednu s dvojnasobnym poctom I/O .. Ale asi to tak je , ked si to dakde cital .. skusim si dakedy zobrat este jeden fireface z prace a otestujem to ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21208
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvekod Milan » 09 čer 2016 16:43

markuc píše:Nesmysl, DAW pod OSX prostě není schopen nativně vidět více zvukovek současně, i když jsou od jedné firmy a jsou na to vymyšlený .. jsem se dočetl. Takže buď agregovaný zařízení, nebo zpět na Windows :D


To je ale nesmysl....samozřejmě že může a funguje to.
Milan
 
Příspěvky: 290
Registrován: 13. 2. 2003

Předchozí

Zpět na Zvukové karty


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], qwerty14, xxman, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+