Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Problém u Edirol FA-101

Příspěvekod MartinT » 23 dub 2007 22:04

no nasel jsem...fw karta pouziva stejne irq jako dalsi dve zarizeni..co ted s tim..
Uživatelský avatar
MartinT
 
Příspěvky: 129
Registrován: 21. 11. 2006

Příspěvekod MartinT » 26 dub 2007 23:40

Tak jsem prisel jak se bezbolestne zbavit toho sumu a piskotu co jsel z karty..parada..
Uživatelský avatar
MartinT
 
Příspěvky: 129
Registrován: 21. 11. 2006

Příspěvekod Pytkin » 26 dub 2007 23:46

martin : tak to sem napis .. mozno to raz dakto bude potrebovat ...
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21298
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod MartinT » 27 dub 2007 00:08

Takze zbavit se sumu, piskotu jde dvema zpusoby (problem se mnou resil muj kamarad Richard z Braun Sound).
1. Je jednoduchy pokud vase zvukovka ma moznost zvlast odzemneni tak staci kabel pripnout k radiatoru samozrejme na nenalakovane misto.

2.Tento zpusob se mi zda vychytanejsi ale nakladnejsi a to je koupit DI Box a od zemnit to pres nej tak ze vystup ze zvukarny zapnete do DI Boxu a z DI Boxu do monitoru. (NA test jsme pouzili DI BOX od pana ULIho LTRA-DI DI20)
Uživatelský avatar
MartinT
 
Příspěvky: 129
Registrován: 21. 11. 2006

Příspěvekod MartinT » 27 dub 2007 00:10

A pak jsem vyresil to vypinani zvukovky, ktere panove s Rolandu nebyli schopni vyresit. He hee
Uživatelský avatar
MartinT
 
Příspěvky: 129
Registrován: 21. 11. 2006

Příspěvekod Pytkin » 27 dub 2007 00:12

Martin : Cujme cujme ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21298
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod MartinT » 27 dub 2007 00:14

to Pytkin: velice jednoducha vec, ale premyslel jsem nad tim tyden uuuf...chces vedet?
Uživatelský avatar
MartinT
 
Příspěvky: 129
Registrován: 21. 11. 2006

Příspěvekod Pytkin » 27 dub 2007 00:15

martin : SAMOZREJME
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21298
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod MartinT » 27 dub 2007 00:30

OK co mam s tebou delat :D
Vypinani u zvukovky jsem vyresil nasledujicim zpusobem.. Jde o to, ze pokud je pocitac v rezimu rizeni spotreby ACPI a zvukovka vypina tak je to prave tim.
Cili staci prehodit z "ACPI" na "Standart PC". Timto sice prichazite o rizeni spotreby u nejakych zarizeni nicmene to resi problem u vypinani zvukarny.

Jak to provezt:
Tento pocitac - Vlastnosti - Hardware - Spravce zarizeni - Ve spravci na polozku Pocitac a je tam neco jako pocitac rizeny systemem ACPI ci jak otevreme kartu a dame zmenit ovladac a ovladac zmenime z ACPI na na Standart PC. Restartujeme a system si sam nainstaluje jednotliva zarizeni. A me to ted vse jede bez problemu.
Takze dekuji sve hlavicce...uuuf...doufam ze vam to nekomu pomuze.
Uživatelský avatar
MartinT
 
Příspěvky: 129
Registrován: 21. 11. 2006

Příspěvekod MartinT » 27 dub 2007 12:39

Jeste kdybyste nokdo prisel na to jak to udelat tak, aby pocitac zachoval funkci ACPI tak dejte vedet. Budu samozrejme dal resit za pouziti ACPI. Jinak jede vse bez problemu.
Uživatelský avatar
MartinT
 
Příspěvky: 129
Registrován: 21. 11. 2006

Příspěvekod hubert » 27 dub 2007 13:23

Nuz ja k tomu dodam len tolko ze pocitac mam naistalovany ako ACPI a ani FA-66 ani FA-101 mi toto nerobia hoci su zapnute cely den......hmm
hubert
 
Příspěvky: 1299
Registrován: 13. 11. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod MartinT » 27 dub 2007 14:20

jasne nemas problem s IRQ.. mi se bohuzel radic bil s jinym zarizenim...a neprisel jsem jak jinak zmenit irq tak tento zpusob mi to vyresil..
Uživatelský avatar
MartinT
 
Příspěvky: 129
Registrován: 21. 11. 2006

Příspěvekod hubert » 27 dub 2007 15:22

Je pravda ze to riesenie nieje jednoduche nakolko pokial si IRQ priraduje Windows tak nieje ina moznost ako si zahrat "rosadu" s kartami napichanymi dnu.....proste menit ich vzajomnu poziciu pokial nenajdes tu spravnu kombinaciu......je to trochu na budku.....ale aspon ja teda ine rieseni nepoznam a zatial sa mi to takto podarilo vzdy vyriesit......aj ked som mal vsetky pozicie obsadene kartami. Pokial mas nejky slot volny tak proste prehod FW kartu a malo by to pomoct.
hubert
 
Příspěvky: 1299
Registrován: 13. 11. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod MartinT » 27 dub 2007 15:34

no jasne...ve stolnim kompu je to v klidu ale mam Notebook .. :)
Uživatelský avatar
MartinT
 
Příspěvky: 129
Registrován: 21. 11. 2006

Příspěvekod hubert » 27 dub 2007 17:27

Jasne som idiot...uz som zabudol o akom kompe sa bavime :) .....ale aj tak mi je divne ze ake zariadenia v notase Ti zozrali vsetky prerusenia.......to je podozrive......pozri si vypis vsetkych systemovych prostriedkov ako a cim su obsadene......
hubert
 
Příspěvky: 1299
Registrován: 13. 11. 2002
Bydliště: Bratislava

PředchozíDalší

Zpět na Zvukové karty


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], Seznam.cz

reklama
Facebook  Twitter  Google+