Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Problém u Edirol FA-101

Problém u Edirol FA-101

Příspěvekod MartinT » 11 dub 2007 17:02

Zdravicko,
mam takovy problemek u FA-101, jde o to, ze mi nepraská zvuk, ale zdas e mi ze pri prehravani zvukovka proste sama od sebe jako by vypne a a po 2 vterinach se opet rozjede, a pri tech 2 dvou vterinach stale sviti ze je zapnuta a sviti ze spojeni FW je aktivni. A vzdy kdyz sepne se rozsviti sync u Digital in. Pouzivam NTB a mam to zapnute na FW primo v ntb kde je chipset VIA.
Kdybyste nahodou nekdo vedel co stim tak prosim dejte vedet je to docela neprijemne kdyz clovek tvori a ono co 15 vterin vypina a samo zapina.
Uživatelský avatar
MartinT
 
Příspěvky: 129
Registrován: 21. 11. 2006

Příspěvekod Pytkin » 11 dub 2007 22:05

martin : moze to byt problem toho FW radica s VIA chipsetom .. Vseobecne sa odporucaju Texas Instruments FW chipsety .. Aj Via moze fungovat .. V prvom rade by si mal zvukovku otestovat na inom komputri .. ci neni daky problem v nej samotnej .. Ak inde pojde , zacal by som s komputrom .. Idealne by bolo vlozit cisty disk (alebo pripojit cez USB) a nainstalovat holy system , driver na zvukovku a otestovat ci to tiez robi ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21299
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod MartinT » 20 dub 2007 15:29

Tak jsem to pokutil a v jinem pocitaci bezi jako pomasle a taky na Via chipsetu..to piskani jsem vyresil jinym zasuvkovým obvodem...ale to vypinani a problikavani Sync u digital in..me uz pekne se re :(
Uživatelský avatar
MartinT
 
Příspěvky: 129
Registrován: 21. 11. 2006

Příspěvekod hubert » 20 dub 2007 15:42

Ediroly su zrovna zvukovky ktore su dost haklive na VIA chipset.......a spravaju sa rozne........hovorim z vlastnej skusenosti....presli mi rukami vsetky....niekedy sa chytia az na druhy restart PC....niekdy idu okamzite.....vsetky problemy pominu po vymene FW karty.... To poblikavania Digital In ma ale prekvapuje.....take nic som si na tych kartach nevsimol.....je to zahada.
hubert
 
Příspěvky: 1299
Registrován: 13. 11. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod MartinT » 20 dub 2007 16:07

no to je, ona proste vypne na cca 3 vteriny, a nez se zapne tak blikne prave ten digital in... taky nevim uz jsem vznesl dotaz na roland. Ale kdybyste nekdo vedel jak to vyresit zkuste mi prosim poradit.

Jinak prosim te mas nejake doporuceni na FW radic do NTB?Mam tam sbernici PCMCIA.
Diky
Uživatelský avatar
MartinT
 
Příspěvky: 129
Registrován: 21. 11. 2006

Příspěvekod hubert » 20 dub 2007 16:16

Chlapci zo Suntequ prisahaju na BILIONTON....vraj to maju odskusane a je to spolahlive....
hubert
 
Příspěvky: 1299
Registrován: 13. 11. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod MartinT » 22 dub 2007 13:46

Nooo mam objednano...uvidime..kazdopadne zatim diky. :)
Uživatelský avatar
MartinT
 
Příspěvky: 129
Registrován: 21. 11. 2006

Příspěvekod MartinT » 22 dub 2007 20:45

Tak jsem zkusil preinstalaci Winu a nic...:( myslite za kdybych smazal komplet system a nainstaloval znova, ze by to o necem jinem?
Jeste jsem si vsimnul ze vypina kdyz hybu mysi ci prohlizim okna a kdyz ho necham ciste samotne tak prehrava normalne...to je zahada...
Uživatelský avatar
MartinT
 
Příspěvky: 129
Registrován: 21. 11. 2006

Příspěvekod hubert » 23 dub 2007 10:56

hmmm tak toto vyzera na konflikt prerusenia........musis pozriet na nastaveni HW v systeme......zrejme sa ti FW karta bije s inym HW...
hubert
 
Příspěvky: 1299
Registrován: 13. 11. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ctirad » 23 dub 2007 11:25

A není to způsobené poklesem napájení? Napájíš to z firwire nebo externím zdrojem?
Ctirad
 
Příspěvky: 1448
Registrován: 3. 10. 2003

Příspěvekod hubert » 23 dub 2007 12:12

Mam za to ze kedze sa jedna o notas tak to bude najskor napajane externym adapterom......
hubert
 
Příspěvky: 1299
Registrován: 13. 11. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ctirad » 23 dub 2007 12:47

No to je právě otázka.
Ctirad
 
Příspěvky: 1448
Registrován: 3. 10. 2003

Příspěvekod MartinT » 23 dub 2007 18:45

Ano, panové mam to zapojené na externi trafo. Pouzivam kabel 4-6, ktery napajeni nepodporuje.
A zkusil jsem i na cisto nahrat system a a stale se vypina. Myslis ze to bude v nastaveni preruseni IRQ? Jak se na to podivam. Nemuzu si vzpomenout kde jsem to videl.. diky..
Uživatelský avatar
MartinT
 
Příspěvky: 129
Registrován: 21. 11. 2006

Příspěvekod MartinT » 23 dub 2007 21:20

Nikde se mi nedari najit jake irq pouziva edirolka...:(
Uživatelský avatar
MartinT
 
Příspěvky: 129
Registrován: 21. 11. 2006

Příspěvekod hubert » 23 dub 2007 21:28

Nehladaj IRQ Edirolu ale FW karty........
hubert
 
Příspěvky: 1299
Registrován: 13. 11. 2002
Bydliště: Bratislava

Další

Zpět na Zvukové karty


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+