Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

RME Babyface Pro

RME Babyface Pro

Příspěvekod merlinhz » 13 led 2017 21:24

ludia poradte mi ako v Total mixe nastavit Mic :(
zapojil som ho do zvukovky a nic a uplne slabo alebo len pravy kanal ide :(

level = amater
merlinhz
 
Příspěvky: 27
Registrován: 16. 11. 2016

Re: RME Babyface Pro

Příspěvekod tony9 » 13 led 2017 21:44

Potřebuje ten mic napájení fantom 48V?
Uživatelský avatar
tony9
 
Příspěvky: 1300
Registrován: 4. 9. 2003
Bydliště: Blatnice pod Sv. Antonínkem

Re: RME Babyface Pro

Příspěvekod merlinhz » 13 led 2017 21:55

Mam a to jedine sa mi podarilo zapnut na zvukovke myslim
merlinhz
 
Příspěvky: 27
Registrován: 16. 11. 2016

Re: RME Babyface Pro

Příspěvekod tony9 » 13 led 2017 22:08

Nejlepší bude když sem pástneš snímek toho total mixu.
Já ale myslím, že stačí nastavit gain a mělo by to fungovat.
Jo a ještě značku a typ toho micu.
Uživatelský avatar
tony9
 
Příspěvky: 1300
Registrován: 4. 9. 2003
Bydliště: Blatnice pod Sv. Antonínkem

Re: RME Babyface Pro

Příspěvekod Pytkin » 14 led 2017 00:19

totalmix je mix .. TEda neviem ako na Babyface , ale na Fireface mam druhu ikonku , kde sa nastavuju preampy .. tam si nastavujes gain na vstupoch aj +48V phantom zapinas ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21290
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: RME Babyface Pro

Příspěvekod tony9 » 14 led 2017 00:28

Na Babyface je to také tak.
Uživatelský avatar
tony9
 
Příspěvky: 1300
Registrován: 4. 9. 2003
Bydliště: Blatnice pod Sv. Antonínkem

Re: RME Babyface Pro

Příspěvekod merlinhz » 14 led 2017 15:04

https://postimg.org/image/hfxsj7pah/ tu je screenshot totalmixu

a mic mam M-audio Sputnik
merlinhz
 
Příspěvky: 27
Registrován: 16. 11. 2016

Re: RME Babyface Pro

Příspěvekod tony9 » 14 led 2017 16:51

Ten Sputnik je lampa, takže fantom nejspíš nepotřebuje. Nastav si gain podle obrázku a mělo by to fungovat.

Baby Face Pro gain2.jpg
Baby Face Pro gain2.jpg (209.01 KiB) Zobrazeno 364 krát
Uživatelský avatar
tony9
 
Příspěvky: 1300
Registrován: 4. 9. 2003
Bydliště: Blatnice pod Sv. Antonínkem

Re: RME Babyface Pro

Příspěvekod tony9 » 14 led 2017 17:03

Samozřejmě, gain jakou hodnotu potřebuješ.
Uživatelský avatar
tony9
 
Příspěvky: 1300
Registrován: 4. 9. 2003
Bydliště: Blatnice pod Sv. Antonínkem

Re: RME Babyface Pro

Příspěvekod merlinhz » 14 led 2017 18:51

super moc dakujem, pomohlo :)

a este mam jednu otazku, ako nastavit co najmensiu latenciu v Logicu.
aktualny stav posielam v screenshote, myslis ze sa da nastavit este mensi ?

Obrázek
merlinhz
 
Příspěvky: 27
Registrován: 16. 11. 2016

Re: RME Babyface Pro

Příspěvekod tony9 » 14 led 2017 19:19

Nastavuje se to v I/O buffer size, máš tam ale 32samples což je na mém sytému minimum. Já jedu na 128samples a sem v pohodě.
Pošli aspoň nějakou nahrávku až něco nahraješ, když už se tu s tebou v sobotu pářu.
Uživatelský avatar
tony9
 
Příspěvky: 1300
Registrován: 4. 9. 2003
Bydliště: Blatnice pod Sv. Antonínkem

Re: RME Babyface Pro

Příspěvekod merlinhz » 14 led 2017 21:12

no ale zistil som taku vec ze ked uz nahravam do Logicu stopu, nahra sa mi iba jeden kanal. nechapem preco

aktualne nastavenie totalmixu
Obrázek
merlinhz
 
Příspěvky: 27
Registrován: 16. 11. 2016

Re: RME Babyface Pro

Příspěvekod tony9 » 14 led 2017 21:54

Dávej bacha, já si nejsu jistý jestli ten Sputnik potřebuje fantom.
To máš blbě nastavené v Logicu. Vytvoř si dvě audio stopy a ke každé přiřaď správný vstup a je to.
Uživatelský avatar
tony9
 
Příspěvky: 1300
Registrován: 4. 9. 2003
Bydliště: Blatnice pod Sv. Antonínkem

Re: RME Babyface Pro

Příspěvekod pavlii » 14 led 2017 23:00

Kriste - baví se o mikrofonu, takže proč 2 stopy? Jak to čtu, tak je tady problém mimo SW a HW 8) chce to trochu víc studia řekl bych.

MONO stopa, o kterou tu nejspíš jde, musí mít pan třeba na střed, aby byl zvuk slyšet z obou kanálů.

P.
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
 
Příspěvky: 2986
Registrován: 5. 6. 2002
Bydliště: Hostivice

Re: RME Babyface Pro

Příspěvekod tony9 » 14 led 2017 23:16

Tak já nevím jestli nenahrává stereo.
Uživatelský avatar
tony9
 
Příspěvky: 1300
Registrován: 4. 9. 2003
Bydliště: Blatnice pod Sv. Antonínkem

Další

Zpět na Zvukové karty


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], hombrefeo, Majestic-12 [Bot], Sabiani

reklama
Facebook  Twitter  Google+