ako vsti to nie je a ani nemoze byt, pretoze na sposob roboty s nim nie je prisposobeny ziaden iny DAW (funkcia drag and drop a pod.)kexik píše:poshook: a robi sa ten sampler aj extra, ako vst? TO by bolo zaujimave, urcite...
Ableton 6.0.1 - najlepsi Live od 2001
mozno bol, so 6. verziou uz je to 1/4 Ableton za 1/4 cenukexik píše:no jo...
inak drag&drop funguje aj vo FL, aby som si prihrial polievocku
FL je totiz taky dvojtretinovy ableton za stvrtinovu cenu, aby som tak povedal
IMHO FL dokaze nahrat externe audio do audio stopy a odtial drag and drop do okna sampleru pri zapnutom play?
ableton proste nikdy nebol a stale nieje primarne nastroj urceny na tvorbu - da sa to v nom ale je to extremne nepohodlne v porovnani napr. s Cubase (alebo aj Fruity).. jeho sila spociva v tom, ako uz hovori aj jeho nazov:), ze je to nastroj pre LIVE performance - tam nema konkurenciu... myslim ze tvorit v nom ale kompletnu skladbu zavana masochizmom
)
-
bluem
-
bluem
absolutne s tebou nesuhlasim (lebo som nanajvys subjektivny jakozto dlhorocny uzivatel), ale stiahni si Live 6 demo a skusaj... a sustred sa na:dendy píše:ableton proste nikdy nebol a stale nieje primarne nastroj urceny na tvorbu - da sa to v nom ale je to extremne nepohodlne v porovnani napr. s Cubase (alebo aj Fruity).. jeho sila spociva v tom, ako uz hovori aj jeho nazov:), ze je to nastroj pre LIVE performance - tam nema konkurenciu... myslim ze tvorit v nom ale kompletnu skladbu zavana masochizmom)
- Instruments Rack + Multiple Controller
- Sampler
- MultiWarping
alebo si pozri video k danym features
mozes sa u mna niekedy zastavit aj s notasom a uvidime, kto urobi rychlejsie rovnaku robotu, ci ty na Cubase alebo ja na Live. Samozrejme budeme robit tvoj projekt