Ableton + AKAI LPD8 MIDI mapping

Vše o programu Ableton
Odpovědět
m.somik

Ableton + AKAI LPD8 MIDI mapping

Příspěvek od m.somik »

Cavte, mam dotazek. Namapuju v Abletonu AKAI LPD8 kontrolér, vše funguje bez problémů, ale jakmile změním sampl, tak můžu mapovat znova. Veškeré nastavení se mi vymaže a musim mapovat od začátku. Takhle bych musel mapovat pokaždé, když změním kick, hajtku atd...
Chtel jsem si vytvořit v Abletonu šablonu, namapovat AKAI a vždy ji otevřít když budu dělat nový projekt, abych nemusel kontrolér znova nastavovat. Nevíte co s tim? Hlava mi to nebere, díky...

tomy45

Re: Ableton + AKAI LPD8 MIDI mapping

Příspěvek od tomy45 »

Jedine co ma napada...
Ako menis sample? Klasicky drag&drop do impulsu alebo kitu, ci pri zmene sampla menis cely impulse device? Lebo ak menis sample tym "kolieckom" v pravom hornom rohu na device-plugine, tak vymenis nielen sampel ale i device, preto by bolo logicke pre mna ze stratis mapovanie.
Ak vyberas z library sample a len ich dragujes do impulsu alebo kitu, tak nevidim dovod preco by to malo zhadzovat mapovanie.

m.somik

Re: Ableton + AKAI LPD8 MIDI mapping

Příspěvek od m.somik »

tomy45 píše:Jedine co ma napada...
Ako menis sample? Klasicky drag&drop do impulsu alebo kitu, ci pri zmene sampla menis cely impulse device? Lebo ak menis sample tym "kolieckom" v pravom hornom rohu na device-plugine, tak vymenis nielen sampel ale i device, preto by bolo logicke pre mna ze stratis mapovanie.
Ak vyberas z library sample a len ich dragujes do impulsu alebo kitu, tak nevidim dovod preco by to malo zhadzovat mapovanie.
díky za odpověď....pomocí drag&drop do drum racku a tim kolečkem v pravom rohu. impulse jsem jeste nezkusil...vyzkousim...

Odpovědět