ableton - chyba pri spustani

Vše o programu Ableton
Odpovědět
styx_oarsman

ableton - chyba pri spustani

Příspěvek od styx_oarsman »

zdravim, pri spustani abletonu live 5.0.3 mi vyskoci hlaska "direct draw initialization error" - este pocas zapinania, ked sa nacitavaju pluginy atd. Potom mi program spadne. Predtym bezal v pohode, mam dojdem ze to zacalo potom co som nainstaloval Albino3... neviem ci to s tym moze mat suvis, lebo pod Cubase mi albino beha v pohode...
Os mam Win XP pro service pack 2...
Dik...

romano

Příspěvek od romano »

podivej se zda u nacitani Albino3 se obevi tahle hlaska.Mel sem podobny problem kdyz jsem nainstaloval free plugin/nevzpomenu nazev/ tak se mi pri jeho nacitani sekl Ableton. Po odinstalovani bylo po problemu ...

Taky mi Ablton nektere pluginy vubec nezobrazi, nevite cim by to mohlo byt :?:

styx_oarsman

prave som odinstaloval albino, ale problem to nevyriesilo. hlaska sice naskoci vzdy pri nacitano pluginov, ale nie vzdy pri tom istom. skusim preinstalovat ableton, mozno to pomoze...

Poshook

Příspěvek od Poshook »

styx_oarsman píše:prave som odinstaloval albino, ale problem to nevyriesilo. hlaska sice naskoci vzdy pri nacitano pluginov, ale nie vzdy pri tom istom. skusim preinstalovat ableton, mozno to pomoze...
tiez som sa s tym stretol, aj ked si nepamatam pri ktorom free plugine.
IMHO 5.0.3 nie je najstastnejsia verzia...

styx_oarsman

v inych verziach sa to nedeje? tak to by sa snad dalo vyriesit updatom, nie?

Poshook

Příspěvek od Poshook »

styx_oarsman píše:v inych verziach sa to nedeje? tak to by sa snad dalo vyriesit updatom, nie?
uz si nepamatam, ale skusit to mozes

Odpovědět