Ableton Live 9

Vše o programu Ableton
Uživatelský avatar
48cube
Příspěvky: 152
Registrován: 14 úno 2013 13:36

Re: Ableton Live 9

Příspěvek od 48cube » 27 srp 2013 13:25

Rozebíračka Push kontroleru.

Muehehe :twisted:

http://createdigitalmusic.com/2013/08/a ... the-screw/

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2403
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Ableton Live 9

Příspěvek od tomy45 » 24 zář 2013 18:40

Ableton 9.1 :

- Dual Monitor Support
- Improved Rendering
- etc.

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2373
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: Ableton Live 9

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 24 zář 2013 18:42

akurat som to sem išiel dat..
Super ! konečne dôvod na ug z 8

BlizzardDj
Příspěvky: 9
Registrován: 09 dub 2013 14:33

Re: Ableton Live 9

Příspěvek od BlizzardDj » 03 říj 2013 16:27

Prodává se nějaký upgrade z Live 8 na Live 9 ? Vsude na internetu jsem nasel jen upgrady mezi jednotlivejma verzema abletonu 9, ale nic z 8 na 9. Diky

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2373
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: Ableton Live 9

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 03 říj 2013 16:31

normalne v ableton shope.. 129 €

Uživatelský avatar
jakubt
Příspěvky: 246
Registrován: 17 zář 2009 12:18

Re: Ableton Live 9

Příspěvek od jakubt » 04 říj 2013 01:52

BlizzardDj píše:Prodává se nějaký upgrade z Live 8 na Live 9 ? Vsude na internetu jsem nasel jen upgrady mezi jednotlivejma verzema abletonu 9, ale nic z 8 na 9. Diky
Na webu Abletonu po přihlášení uvidíš upgrady pro svou licenci.

BlizzardDj
Příspěvky: 9
Registrován: 09 dub 2013 14:33

Re: Ableton Live 9

Příspěvek od BlizzardDj » 07 říj 2013 12:36

Je nejaka moznost spustit 32 bit pluginy v Abletonu 9 64 bit ? Nasel jsem jenom nejakej jBridge za 10 euro..ale lidi pisou,ze to moc stabilni neni. Je nejaka jina moznost? Diky

Uživatelský avatar
maux
Příspěvky: 402
Registrován: 21 zář 2010 16:29

Re: Ableton Live 9

Příspěvek od maux » 07 říj 2013 15:23

JBridge je super. Moje zkušenost je taková, že se s některými pluginami snáší velice dobře s jinými hůře. Když eliminuješ ty zlobivý, pojede to parádně, jen to chce výkonou mašinu, protože docela papá. V osx.

lavender
Příspěvky: 1170
Registrován: 26 pro 2011 18:57

Re: Ableton Live 9

Příspěvek od lavender » 17 črc 2017 06:21

helou,
kupil som si ofisl ableton 9 suite a nainstaloval som ho (64bit) zabudnuc ze plugins mam 32bit. cize mi ich nevidel. dokopal som sa preinstalovat aj plugins na 64bit a ejhle ouej - v projektoch mi zatazenie cpu kleslo pausalne o 20-30%.
je mozne ze sa system tak velmi trapil downgradom na 32bit? teraz je to svizne jak slak...

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2373
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: Ableton Live 9

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 03 lis 2017 18:36

pouzivate uz niekto Live 10 ?
zaujima ma ako je na tom v pozierani cpu v porovnani s 9 (prip. 8 )

lavender
Příspěvky: 1170
Registrován: 26 pro 2011 18:57

Re: Ableton Live 9

Příspěvek od lavender » 04 lis 2017 13:27

ale uz vysiel?
ja som cez leto kupovalsuite9, mohol som pockat.
ktovie kolko bude stat upgrade na 10...

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2373
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: Ableton Live 9

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 04 lis 2017 14:13

myslim ze tych co maju 8 vyjde 10 lacnejsie nez tych co maju 9..
jamam stale Live 8, abletonacke fxs a instruments skoro vobec nepouzivam takze ma to moc nelaka
teraz mam ponuku prechod z 8 na 10 za 127€. dnes to urcite kupim, ale kedy to nainstalujem je otazne..
..ja idem po dvoch.. 6-8-10 :)
nove ficury imo nic moc, len nechcem aby mi usiel vlak

lavender
Příspěvky: 1170
Registrován: 26 pro 2011 18:57

Re: Ableton Live 9

Příspěvek od lavender » 04 lis 2017 20:21

mne pise akciovy upgrade 199e. co je celkom dost...
tak uvidim. nepozeral som ani aky os x musim mat. ja mam stale mavericks a 8rocny mac :D

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3442
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: Ableton Live 9

Příspěvek od hombrefeo » 04 lis 2017 21:47

upgrade from live9 standard 179 EUR

lavender
Příspěvky: 1170
Registrován: 26 pro 2011 18:57

Re: Ableton Live 9

Příspěvek od lavender » 04 lis 2017 22:47

hej, to je z live9 standard na live10 standard. ja mam z live9 suite na live10 suite za 199.

Odpovědět