Ableton Live Standard 10 na Win10

Vše o programu Ableton
Odpovědět
Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 120
Registrován: 09 bře 2016 09:59

Ableton Live Standard 10 na Win10

Příspěvek od Benqo » 11 črc 2018 14:48

Zdravím,
myslíte, že by mi stačil notebook s i7, 16GB RAM, SSD 512GB, keď chcem používať Ableton Live 10 na Win10 len na live hranie?
Prípadne aké doplňujúce parametre by mal notebook ešte mať?
Pluginy The Giant/Alicia Keys (možno v budúcnosti Keyscape) + Omnisphere + audio in.
Focusrite 2i4 gen2 je ok?
Vďaka ;)
Korg Poly800 -> Roland JUNO-D -> Roland RD700SX -> Kurzweil PC3LE6v2

lavender
Příspěvky: 1097
Registrován: 26 pro 2011 18:57

Re: Ableton Live Standard 10 na Win10

Příspěvek od lavender » 11 črc 2018 17:43

pouzivam mbp z 2009 s ableton 9, 4gb ram, core 2 duo ;)
myslim si, ze ti to bude stacit na 100%.


Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 120
Registrován: 09 bře 2016 09:59

Re: Ableton Live Standard 10 na Win10

Příspěvek od Benqo » 11 črc 2018 21:53

"mbp"? Akože MacBookPro?
Ale veď ja píšem o Windowse... ;)
Korg Poly800 -> Roland JUNO-D -> Roland RD700SX -> Kurzweil PC3LE6v2

lavender
Příspěvky: 1097
Registrován: 26 pro 2011 18:57

Re: Ableton Live Standard 10 na Win10

Příspěvek od lavender » 12 črc 2018 01:02

Akoze macbookpro - win vies nanho nainstalovat ;)

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 120
Registrován: 09 bře 2016 09:59

Re: Ableton Live Standard 10 na Win10

Příspěvek od Benqo » 12 črc 2018 12:42

Ale prosím ťa, potrebujem normálnu odpoveď na moju otázku. Mac nechcem a ani nepotrebujem.
Korg Poly800 -> Roland JUNO-D -> Roland RD700SX -> Kurzweil PC3LE6v2

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 9010
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Ableton Live Standard 10 na Win10

Příspěvek od biscuit » 12 črc 2018 14:15

ty to budes mit v zivote tezky...

lavender
Příspěvky: 1097
Registrován: 26 pro 2011 18:57

Re: Ableton Live Standard 10 na Win10

Příspěvek od lavender » 12 črc 2018 18:50

odpoved uz dostal.

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 120
Registrován: 09 bře 2016 09:59

Re: Ableton Live Standard 10 na Win10

Příspěvek od Benqo » 12 črc 2018 23:11

Nerozumiem, prečo v inom vlákne ľudia normálne odpovedajú a tu nie...
Na vysvetlenie: v práci používam software, ktorý je len pre Win (sorry Apple, ale je to tak). Preto sa mi Mac neoplatí.

edit: ReaktoplazmAR, nevšimol som si tvoju odpoveď ;)
Korg Poly800 -> Roland JUNO-D -> Roland RD700SX -> Kurzweil PC3LE6v2

Odpovědět