Aktivni uzivatel ABLETON LIVE, najde se zde ?

Vše o programu Ableton
Odpovědět
Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2413
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: Aktivni uzivatel ABLETON LIVE, najde se zde ?

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

stopu nahraj do abletonu a potom renderuj

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 270
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: Aktivni uzivatel ABLETON LIVE, najde se zde ?

Příspěvek od jsem.devka »

děkuju! poradíš mi prosím tě jak? a nechápu proč se tak děje. zkoušel jsem to teď ve fruity loops a žádný problém. to abych měl strach, jestli mi to při renderingu "nevynechává" ještě jiný pluginy.. nemá někdo nějaká možná řešení?

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2413
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: Aktivni uzivatel ABLETON LIVE, najde se zde ?

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

ten plugin som v živote nevidel a FLko takisto, takže neviem.. ale ked to v FL bežalo bez problémov, tak hádam aj v abletone by malo, v tom prípade je to čo som ti poradil len východisko z núdze..
a ak si myslel že ako to nahrat v abletone, tak normálne.. vytvoríš nový audio track a do neho nasmeruješ signál ktorý chceš nahrat, ked ho nahráš potom vypneš povodnú stopu a miesto nej zapneš tú novú a renderuješ..

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 270
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: Aktivni uzivatel ABLETON LIVE, najde se zde ?

Příspěvek od jsem.devka »

ahoj, děkuju s tímhle problémem jste mi pomohli, ale Powercore Sonnox Oxford 2.4 na Abletonu 8.0.5 blbne podobně s automatizací. V abletonu nahraná automatizace funguje, po renderingu jako by nebyla. DOkáže mi někdo prosím s tímto pomoct? jsem už bezradnej.

monoque
Příspěvky: 616
Registrován: 04 lis 2009 10:46

Re: Aktivni uzivatel ABLETON LIVE, najde se zde ?

Příspěvek od monoque »

jsem.devka píše:ahoj, děkuju s tímhle problémem jste mi pomohli, ale Powercore Sonnox Oxford 2.4 na Abletonu 8.0.5 blbne podobně s automatizací. V abletonu nahraná automatizace funguje, po renderingu jako by nebyla. DOkáže mi někdo prosím s tímto pomoct? jsem už bezradnej.

A zkousel jsi freezovat stopu s Oxfordem a pak render? a co online export?

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 270
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: Aktivni uzivatel ABLETON LIVE, najde se zde ?

Příspěvek od jsem.devka »

FREEZOVAT du hned zkusit! online export?

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 270
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: Aktivni uzivatel ABLETON LIVE, najde se zde ?

Příspěvek od jsem.devka »

freeze nepomohl, a stejně by mi byl k ničemu, když automatizované pluginy používám i na masteru...

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 270
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: Aktivni uzivatel ABLETON LIVE, najde se zde ?

Příspěvek od jsem.devka »

A dělá to i u UAD pluginů!!! no to snad nee!

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2469
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Aktivni uzivatel ABLETON LIVE, najde se zde ?

Příspěvek od tomy45 »

Skus ten update na 8.1.5 hoci aj tak si myslim, ze problem bude uplne niekde inde. Len ho najst :-)

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2413
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: Aktivni uzivatel ABLETON LIVE, najde se zde ?

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

nahraj si tú stopu do audia aj s tou uad automatizáciou a potom renderuj..
je možné že to je tak ako s audio signalom z HW, ten tiež musíš nahrat pred renderom do abletonu ..
..ale to mi nejde do hlavy.. že by to bolo preto že tie pluginy používajú vlastný procesor ? ..asi trepem :)

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 270
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: Aktivni uzivatel ABLETON LIVE, najde se zde ?

Příspěvek od jsem.devka »

trepem? nerozumím. Každopádně s tím procesorem, proč to teda dělá u Sonnox Oxford i verze Native? A jak to mám udělat s tou automatizací, když jí potřebuju na masteru?

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2469
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Aktivni uzivatel ABLETON LIVE, najde se zde ?

Příspěvek od tomy45 »

uloz ten projekt, zbal ho, a posli mi ho... otvorim a uvidim.

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2413
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: Aktivni uzivatel ABLETON LIVE, najde se zde ?

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

akože dáš plugin na master, spravíš automatizáciu a ked to prehrávaš tak ju tam počuješ a ked to vyrenderuješ tak nie ? tomu nerozumiem.
ešte je možnost že ty ten master nemusíš renderovat, ale nahráš ho do dalšej stopy a potom render, to už by tam tá automatizácia mala byt, ale to je východisko z núdze..

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 270
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: Aktivni uzivatel ABLETON LIVE, najde se zde ?

Příspěvek od jsem.devka »

Ahoj kluci, prosím potřebuju poradit. Koupil jsem si druhé LCD, jen abych tam mohl mít spectrum analyzer a mohl si neustále kontrolovat..
Dal jsem tedy plugin pro tento účel na Master do Abletonu, a plugin spectrum analyzeru (Voxengo Span) jsem přetáhnul na druhé LCD. V pořádku. Když ale kliknu na jinou stopu než je master, plugin zmizí. Neřikejte, že to nějak nejde udělat.. Děkuji za rady!

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2413
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: Aktivni uzivatel ABLETON LIVE, najde se zde ?

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

jsem.devka píše:Ahoj kluci, prosím potřebuju poradit. Koupil jsem si druhé LCD, jen abych tam mohl mít spectrum analyzer a mohl si neustále kontrolovat..
Dal jsem tedy plugin pro tento účel na Master do Abletonu, a plugin spectrum analyzeru (Voxengo Span) jsem přetáhnul na druhé LCD. V pořádku. Když ale kliknu na jinou stopu než je master, plugin zmizí. Neřikejte, že to nějak nejde udělat.. Děkuji za rady!
preferences -> look/feel -> vypnut autohide plug-in windows.. inak v abletone sú tie nadstavenia tak jednoduché, že keby si sa tam mrkol tak to určite najdeš :wink:

Odpovědět