Aktivni uzivatel ABLETON LIVE, najde se zde ?

Vše o programu Ableton
Odpovědět
Crane
Příspěvky: 68
Registrován: 26 črc 2004 12:11

Příspěvek od Crane »

MMtm:nerozjizdi....to vim na 99,9 prdcent:)...kope se to pak celou dobu vsude stejne :lol:
ale stejne pro sichr vyzkousim :wink:
tramtadadaaaa

MMtm
Příspěvky: 135
Registrován: 22 dub 2004 14:22

Příspěvek od MMtm »

Kope ? Jak teda když ne rytmicky ???? "kope se to pak celou dobu všude stejně". Bych do to kop, bejt tebou :-)

Crane
Příspěvky: 68
Registrován: 26 črc 2004 12:11

Příspěvek od Crane »

no rytmicky...myslel jsem pri mixu dvou ruznejch tracku :lol: a ne s metronomem..
tramtadadaaaa

MMtm
Příspěvky: 135
Registrován: 22 dub 2004 14:22

Příspěvek od MMtm »

Hele já ti fakt nerozumim, sorry. Pošli ukázku, nebo do toho kopni.

Poshook
Příspěvky: 2480
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook »

presne posli ukazku

Crane
Příspěvky: 68
Registrován: 26 črc 2004 12:11

Příspěvek od Crane »

OK, hodim....ale proste se to kope jak dve desky....a kopak pokud si to nesedne upne presne poustim vzdy jen z jednoho...ale nejsem DJ:) takze nevim ani jestli je tohle spravne :oops: ...
ukazku teda dovalim...ale jeste vas poprosim o nejakej link, kam bych to mohl na tech par dni hodit...staci do 5 MB a ne audionet...dekuju...pry existuji nejaky servry, kde to na par dni ulozi, tak jestli vite prosim o necem takovym..
tramtadadaaaa

Poshook
Příspěvky: 2480
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook »

crane) a co mas za zvukovku, dufam ze nie AWE32 Pnp

Crane
Příspěvky: 68
Registrován: 26 črc 2004 12:11

Příspěvek od Crane »

Firewire Audiophile
tramtadadaaaa

MMtm
Příspěvky: 135
Registrován: 22 dub 2004 14:22

Příspěvek od MMtm »

Jo a bacha! Máš zapnutou kvantizaci ????? Je to někde u transport panelu, nastavíš si za jakou dobu po stisknutí play u nějakýho loopu se ten loop rozjede. Nastavíš si buď - BAR, 1/1, 1/4, 1/8 atd. Myslim že ta kvantizace jde i vypnout. Není náhodou vypnutá ??? Jestli nevíš kde to hledat, nech si otevřené "info view" a nech myš prošmejdit veškerý čudliky.

Poshook
Příspěvky: 2480
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook »

Crane píše:Firewire Audiophile
tiez mam FW Audiphile a s niecim takym som sa nestretol. mozno si objavil novu funkciu - nejaky skryty humanizer alebo co. fakt neviem, posli tu ukazku

Crane
Příspěvky: 68
Registrován: 26 črc 2004 12:11

Příspěvek od Crane »

MMtm: kvantizaci mam nastavenou tusim vsude na 1 bar...
poshook: ukazku poslu...snad tu bude zitra nebo pozitri..

zatim dikes
tramtadadaaaa

Crane
Příspěvky: 68
Registrován: 26 črc 2004 12:11

Příspěvek od Crane »

http://www.djb-studios.com/temp/crane_ukazka01.mp3

tak tady to je...tak jestli nekdo vite co to tam dela ten bordel :)
diky

Poshook
Příspěvky: 2480
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook »

ten track co to kazi, ide trochu popredu, povedal by som ze asi 1/8 taktu skor ako by mal

Crane
Příspěvky: 68
Registrován: 26 črc 2004 12:11

Příspěvek od Crane »

hmmm..super, dikes...a nejaka rada by prosim nebyla?? Neznamena to nahodou, ze ho musim pustit o 1/8 taktu pozdeji:) ? a jak to v Live udelam prosim. a pritom bpm sedi, groove je vsude straight, kvantizaci mam na 1/16...ja vazne netusim moc ktera bije :lol:

Crane
Příspěvky: 68
Registrován: 26 črc 2004 12:11

Příspěvek od Crane »

Nebo kdyby jste nekdo mel nejakou radu jak se tomuto mproblemu da vyvarovat uz pri skladani tracku a smycek...
diky

Odpovědět