Aktivni uzivatel ABLETON LIVE, najde se zde ?
Tak sem si to poslechl a zdá se mi že ten loop co tam přimícháváš není přesně na 4/4:
0.-.-.-.0.-.-.-.0.-.-.-.0.-.-.-
ale že to je:
0.-.-.-.0.-.-.-.0.-.-.-.0.-.-.-.0
0 = bass drum
- = hihat třeba
Nemáš na konci toho loopu notu navíc ??? Hele a pošli ten loop co tam přimícháváš. Mrknu se na to. Techno loop sedí dobře a pak se to rozjede.
0.-.-.-.0.-.-.-.0.-.-.-.0.-.-.-
ale že to je:
0.-.-.-.0.-.-.-.0.-.-.-.0.-.-.-.0
0 = bass drum
- = hihat třeba
Nemáš na konci toho loopu notu navíc ??? Hele a pošli ten loop co tam přimícháváš. Mrknu se na to. Techno loop sedí dobře a pak se to rozjede.

MMtm: urcite je to delany v 4/4, pač v nicem jinym nedelam

a vcir jsem na to koukal znova a zacatek prehravani loopu (ten cernej trojuhelnicek:) jsem dal na zacatek loopu....
ok...snad to sem soupnu jeste dneska....ja uz to ale uplne vidim...vam to pujde bez problemu a ja zjistim ze jsem jeste vetsi másloň nez jsem si myslel

jianáč zatim dikes za trpelivost

tramtadadaaaa
http://www.djb-studios.com/temp/crane_ukazka02.mp3
tak tohle se do toho primichava, ale neni to presne ta cast, coz je snad jedno, kdyz je to z jednoho tracku:)
tak jestli muzete, tak na to pls juknete..
diky
tak tohle se do toho primichava, ale neni to presne ta cast, coz je snad jedno, kdyz je to z jednoho tracku:)
tak jestli muzete, tak na to pls juknete..
diky
tramtadadaaaa
posuv o oktavu
zdravim... ako sa da v abletone v midi tracku posunut cely track o oktavu alebo inak... da sa na midi track aplikovat harmonizer, arpegiator, humanizer a podobne...? dik
oktávu posuneš tím že: a) růčo - v midi editoru CTRL+B přepneš z write modu na edit mod, CTRL+A označíš všechny eventy a myší přetáhneš o oktávu výš. b) jako insert efekt dáš "pitch" nebo "transpose" nevim teď přesně, ale je to default midi efekt, a nastavíš si kolik půltónů nahoru/dolu.
Harmonizer na midi asi nee, je tam jakýsi "midi chorus".
Harmonizer na midi asi nee, je tam jakýsi "midi chorus".
Re: Aktivni uzivatel ABLETON LIVE, najde se zde ?
roughly som to prebehol, no nevsimol som si, ze by sa dala menit rychlost tempa, napriklad krivkou. Ked naimportujem MIDI, ktore ma zrychlovania a spomalovania, tak ableton to odignoruje a bezcharakterne tam buchne 120. Je to tak?