Neorehrava mi zvuk

Vše o programu Ableton
Odpovědět
robert. boobs
Příspěvky: 1
Registrován: 22 úno 2020 13:19

Neorehrava mi zvuk

Příspěvek od robert. boobs »

Chcem sa opýtať, či nevie niekto poradiť. Mám nainštalovaný Ableton, včera mi všetko fungovalo a dnes keď som ho zapol, nejde zvuk. Signál zo softvaru ide, keď stláčam midi klávesnicu signál ide ale do monitorov už nie. Neexistuje náhodou nejaký centrálny Mute ktorý som omylom stlačil alebo niečo s čím spustim zvuk?

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3823
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Neorehrava mi zvuk

Příspěvek od MDudas »

Ked stlacas MIDI klavesnicu a "nieco ti na obrazovke blika", obvykle nevidis signal, ale aktivitu na MIDI zmernici (su to data, nie zvuk). Tie data (instrukcie, kontrolery, noty) musia ist do nejakeho nastroja, ktory vyraba zvuk. Tato cast Ti funguje ?

("centralnych Mute" je na beznom pocitaci hned niekolko ... :) )

Calvin
Příspěvky: 4
Registrován: 12 kvě 2020 19:09

Re: Neorehrava mi zvuk

Příspěvek od Calvin »

Dobrý den, vyskytl se mi v Abletonu problém a nevím co s ním. Dodnes jsem mohl importovat do Abletonu soubory midi ( .mid) bez problémů. Zničeho nic mi to ale přestalo fungovat. Dokonce i staré midi písničky, které mi jdou přehrávat, tak když je zkusím importovat znovu do nového projektu, tak se tváří jako "mrtvé". Neragují a ani nejde do stop žádný signál. Nevíte, čím to může být? Díky za odpověď!

fb_pavel1
Příspěvky: 1
Registrován: 18 čer 2020 11:18

Re: Neorehrava mi zvuk

Příspěvek od fb_pavel1 »

Zdravím. Má tentýž problém. Hodím tam stopu. Hotovou songů a zvuk jede. Ale když dám do zvukový kytaru nebo mikrofon tak nic. Všechno nastavené. Zvukovka Asio emulátor. Nebo když zmáčknout seaboard klávesy zvuk se nahrává stopa se kresli., Ale po nahrání nevychází zvuk z monitoru ani odnikud jinudy.

Odpovědět