VST Pluginy

Vše o programu Ableton
KacNaPekac
Příspěvky: 9
Registrován: 23 kvě 2020 00:50

VST Pluginy

Příspěvek od KacNaPekac »

Čau vsichni, Zkouším stáhnout nějaké pluginy zdarma a zatím se mi úplně nedaří. Stáhnout toho jde celkem dost ale zprovoznit to už je pro mě problém. Z hromady pluginů jsem v abletonu zprovoznila jen jeden a po chvíli to dycky začne sycet a přestane fungovat. :oops: nějaký tip co dělám blbě? Nebo Nevíte někdo o nějakých funkčních pluginech zdarma, které jdou bez problému zprovoznit? Případně nějaký tip na nějaký šikovný plugin ke koupi ne za moc a přitom hodně muziky? :lol: díky za každou radu :palec+:

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3529
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: VST Pluginy

Příspěvek od MDudas »

Cau vsichni, skousim uvarit nejakou polevku temer zdarma a zatim se mi uplne nedari. Nasypat do hrnce toho jde celkem dost, ale uvarit polevku uz je pro mne problem. Z hromady prisad jsem podle kucharske knihy uvaril jen jednu polevku, ale i ta dycky zacne sycet a vykypi. :oops: Nejaky tip, co delam blbe ? Nebo nevite nekdo o nejakych funkcnich polevkach zdarma, ktere jdou bez problemu uvarit ? Pripadne tip na nejakou sikovnou sackovou ke koupi ne za moc a pritom hodne chutnou ? :lol: Diky za kazdou radu :palec+:

...
Popisujes svoju situaciu sposobom: "Nieco som tam dala a ono to robi nieco divne ... Neviete v com je problem ?" :wink:
Nemame ani najmensieho tusenia, co si robila a ako !!! :shock:

A nemame ani tusenia, ake pluginy hladas. A kolko je pre Teba "ne moc penez" ?

Skus napr. KVR audio - super web o pluginoch. Ale zdarma tam budu pouzitelne asi jedine nejake syntetizery.
Daj si Best Free Instrument Plugins, zorad podla popularity/hodnotenia a pod.

https://www.kvraudio.com/plugins/instru ... sts/newest

biscuit
Příspěvky: 9515
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: VST Pluginy

Příspěvek od biscuit »

a ten ableton mas legalni, kdyz tak resis penize? aby ti to sumeni nezpusobovalo neco tam.

jinak asi nejlepsi web o free a "vyhodnych" pluginech je:
https://bedroomproducersblog.com/

KacNaPekac
Příspěvky: 9
Registrován: 23 kvě 2020 00:50

Re: VST Pluginy

Příspěvek od KacNaPekac »

Díky za rychlou odpověď. Chápu že to byl debilně položený dotaz...nicmene Doufala jsem že toto fórum funguje i pro retardy jako jsem já, kteří se snaží sami naučit něco co není ze začátku úplně easy že... Tak mi ten učitelský tón s vykřičníky přijde trochu zbytečný. Ale jo, s těmi pluginy si vážně nevím rady, proto sem taky píšu. Je mi jasný že dobrých free pluginů asi moc nebude. Ableton mám normálně legální plnou verzi. Ne moc drahý plugin pro mě znamená že se mi nechce nahned vyplacnout třeba 200 EUR. Ale slyšela jsem i o moznosti že se to dá měsíčně splácet. Prostě peněz moc navíc není tak zvazuju všechny možnosti. Mrknu na ty tipy. Díky Cus

KacNaPekac
Příspěvky: 9
Registrován: 23 kvě 2020 00:50

Re: VST Pluginy

Příspěvek od KacNaPekac »

A mám spousty dalších debilnich dotazů ale teď se úplně bojím zeptat :P :)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6558
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: VST Pluginy

Příspěvek od Kermitak »

A jaky typ pluginu hledas? Ableton Live ma toho v sobe vic nez bezny clovek vyuzije a v kvalite vice nez dostatecne, co ti chybi konkretne?

hzsrtnn
Příspěvky: 111
Registrován: 28 úno 2020 21:50

Re: VST Pluginy

Příspěvek od hzsrtnn »

to ze sa pytas je podla mna v
pohode. ale to ze nepopises presne situaciu (napr nazov pluginu) je problem :D nik totiz nevie s cim je v skutocnosti problem.
a este taka mini rada - skus tu pohladat odpoved cez search, mozno niekto rovnaky problem uz riesil. potom skus google. a ked nic, napis sem:D

biscuit
Příspěvky: 9515
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: VST Pluginy

Příspěvek od biscuit »

KNP: jestli mas ableton, tak prakticky nepotrebujes dal uz moc utracet (presne jak pise kermitak). a kdyz uz neco potrebujes navic, da se dnes uz velice dobre zit i s freewarem.

co se pak tyce tveho prvotniho problemu se sycenim a pozdejsi uplnou nefunkcnosti, neco takoveho slysim poprve (ve smyslu, ze by to delala plna verze jakehokoliv pluginu). nejake formy zvukoveho ruseni a casove omezenosti fungovani mivaji demo verze, ale vzdycky se to u konkretniho produktu doctes, v cem ta omezeni spocivaji. mozna zkus uplne konkretizovat pluginy, ktere zlobi a taky se treba rozepsat o hw ktery pouzivas, jestli neni problem treba tam...

a ptat se urcite neboj, jen se snaz bejt co nejvic konkretni. vykricniku nehled, ta psana forma je emocne velmi nepresna a clovek by se mel snazit prebirat si vsechno pokud mozno neutralne a jakakoliv zabarveni spis ignorovat. casto to totiz autor mysli jinak, nez si citatel vysvetluje ;-)

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3529
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: VST Pluginy

Příspěvek od MDudas »

Ano, ano, presne tak !!! Boli to vykricniky prekvapenia, a nie vykricniky ucitelskeho kriku... :wink: Asi som mal medzi ne prepasovat aj nejaky ten otaznik. :oops: Vyjadrenie tonu reci pomocou pisanych vykricnikov fakt nie je jednoduche.
Sorry NaPekac ... a diky biscuit.
KacNaPekac píše:
23 kvě 2020 13:48
A mám spousty dalších debilnich dotazů ale teď se úplně bojím zeptat :P :)
Aspon sme podla toho spoznali, ze si skutocne zena. Priemerny chlap sa neboji spytat akukolvek blbost... :P

KacNaPekac
Příspěvky: 9
Registrován: 23 kvě 2020 00:50

Re: VST Pluginy

Příspěvek od KacNaPekac »

Vklidu, :) Zkusím se ptát lip. Stáhla jsem si nakonec Sérum přes Splice. Ale zas mám problém s instalací. Dělám vše podle návodu ...v preferencích nastavena správná adresa . Plugin se v menu objeví, spustím ho ale nefunguje a píše že složka nebyla nalezena na adrese kterou tam vůbec nezadavam. Nevím co s tím uz..měl tu někdo s tím stejný problém ?

hzsrtnn
Příspěvky: 111
Registrován: 28 úno 2020 21:50

Re: VST Pluginy

Příspěvek od hzsrtnn »

taketo problemy som mal, ked som instaloval 32bit plugins do 64bit systemu a daw.

KacNaPekac
Příspěvky: 9
Registrován: 23 kvě 2020 00:50

Re: VST Pluginy

Příspěvek od KacNaPekac »

Když mám 64 bit systém tak mám tedy i Ableton 64 bit...je to tak správně že jo? při instalaci séra vybírám 64. 32 vyskrtavam. Ale už mi to taky někdo radil že to může být tím. Ale myslím že tady je to vporadku. Těžko radit takhle na dálku. Je mi to jasný

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6558
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: VST Pluginy

Příspěvek od Kermitak »

Chapu to dobre, ze plugin se teda ani nespusti? Muzes poslat screen s celou tou hlaskou?

KacNaPekac
Příspěvky: 9
Registrován: 23 kvě 2020 00:50

Re: VST Pluginy

Příspěvek od KacNaPekac »

Plugin se jakoby spustí ale s chybovou hláškou, když ji zavřu Sérum zůstává otevřený ale je nefunkční .
IMG_20200602_200250.jpg

KacNaPekac
Příspěvky: 9
Registrován: 23 kvě 2020 00:50

Re: VST Pluginy

Příspěvek od KacNaPekac »

Napadlo mě, jestli je tady někdo kdo by byl ochotný ke mně mrknout přes Teamviewer? To vlastně vzdáleně může někdo ovládat můj PC, podívat se v čem je u mně zakopaný pes...

Odpovědět