Oxyygen píše:nejak mi tam nejde vlozit termin. Kazdopadne 1.3. s mnou pocitejte. Mohu vzit minimac s Logicem 8, kdyby byl zajem
Taky mi to nešlo.. než mi dendy poradil, že vpravo (v mém případě dost za rohem monitoru ....) je tlačítko uložit..
tak tak.. niektori ludia s tym maju problem... no uznavam nieje to uplne prehladne.. az raz budem mat zase trosku casu tak to prerobim aby to bolo prehladnejsie
oxxygen: jasne, logic dones, ja silne premyslam ze predam C4 studio a pojdem do logicu ...
ecson: ok vymazane... a ospravedlnujem sa za offtopic
hm ako tak pozeram na pocet nahlasenych, bude to taky mensi NAMM !! safa: mas tam dost miesta ?? nebolo by na mieste zvazit prenajat nejaku telocvicnu niekde ??
Mmno pokud prijedou vsichni prihlaseni tak mozna kontaktuju mistni skolu a pronajmem skutecne velkou telocvicnu. Mmno ... ale myslim, ze se snad vejdem ... 30 lidi na nas kram neni tak moc ... pokud se teda budou chovat slusne.
pytkin : mozno by nebolo odveci 2-3 kamery, v pripade ako EW nahadzoval so samplera veci, tak ta druha kamera by sa hodila aby snimala ten velky display.. potom uz samozrejme dobra postprodukcia a je DVD na svete
EXCOM : to co som dal na NET .. to je kamera co snimala displej .. lepsie to moc neslo , lebo on tam musel pred tym sediet .. v plane je , ze sa urobi detail (ta kamera je HDV) .. druha kamera snimala z druhej strany ecsona .. Ale nemam cas sa s tym bavit ..
pytkin: staci ked budu kamery, ked mi das potom raw nahravku na DVDckach tak to viem poslat jednemu nasmu externistovi, chalan tiez toci striha efektuje postprocesuje a je dost dobry.... on to rad nastriha a porupravuje...
celkom by ma zaujimalo porovnanie nejakych hlbsich zvukov z mooga a nejakeho sw...teraz si tu akurat zo srandy pustam ukazky basov z little phaty a naslende z Thora...a zda sa mi teraz ako keby thor basy vobec nemal...pri tom ale ked robim s thorom bez porovnavania tak sa mi zda ze ma zvuk dost dobry a mohutny...sranda...