EZONE - SETKANI S NASTROJI PRAHA 2008
- loudspeaker
- loudspeaker
Hmmm... tak se mi nejak nezdalo, ze by to bylo taaaak nevyhodny a proto jsem se podivala na net...Acid Punk píše:Hmm.. moc drahe
Byla jsem zvedava, kolik bys dal za alternativni dopravu a ukazalo se, ze z Ostravy jedou dva vlaky kolem poledne, abys tu byl na nadru po ctvrte odpoledne... a stoji to jednosmerne 430 v EC a 500 Pendolinem... se zakaznickou kartou mas asi stovkovou slevu, ale v Pendolinu zadna sleva neni...
Pak mas moznost busu a to ti vyjizdi za 300 jednim smerem v 11.35, ale v Praze ses az v 7 vecer... takze k nicemu... Student agency jede taky, ale vyrazis v 7.30 a v Praze ses v jednu... a jedna cesta s nima stoji 290 korun.
Tzn. kdyz vsechny ty spoje vynasobis 2x (protoze jedes tam i zpatky) a pridas prachy na cestovani po Praze (listek na MHD stoji bez prestupu 18, s prestupem 26 korun) a taxik je samosebou uplne jina kategorie...
Tak to mi zase ta nabidka na pohodlnou cestu autem tak draha neprijde...
Tak mi pripada, ze ty me tam vylozene chces
:** 
Mno mackat se X hodin a aute nebo se pohodlne par hodin valet v kupe, desit babky a jeste usetrit.. mno nevim
kor kdyby mi vysla zpatecni tak ze bych ji na vlakaci jeste prodal za polovicni cenu, tak uz je ta uspora zas o nejake to kilo vetsi
mnoo.. ale.. tahat se takovou streku.. bude kosa... proc nemuzou ezonaci prijet do Ovy, je tu levne, dojet se sem da ze vsech smeru..
a pro nespavce je tu az do rana Stodolni... 
Mno mackat se X hodin a aute nebo se pohodlne par hodin valet v kupe, desit babky a jeste usetrit.. mno nevim
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."