matucha píše:myslim, ze vpoho, mam jen naprosto nepodstatny pripominky k detailum
- nepride mi dobry, ze musis menit velikost pisma, kdyz napises delsi jmeno, neni k tomu duvod to tak delat
- zarovnani na stred v tehle pripadech nemam moc rad, ale to uz je fuk, hlavne kdyz se nebude menit velikost pisma

diky za postrehy
K velikosti pisma - tyhle jmenovky nebudou serazeny vedle sebe, takze nejde o zadnou estetiku ktera by rusila, jde ciste o ucel veci. Neni to opakuji se rada jmen na dvere kancelari : ) Moje eZone jmeno "ECSON WALDES" je treba hodne dlouhy tak jsem ho udelal mensi nez kratky "safa", jmeno proto trochu podrizuju formatu. Neprijde mi pro ucel jednorazovy jmenovky nutny dodrzovat pevny velikoti, spis se priklanim na funkcnost / nebo jinak vyuziti plochy na jmenovce. Chtel jsem hlavne odlisit jmeno na eZone (tucne) a jemno realny.
Pak taky mi prijde fajn dodrzovat zazitej "optickej tvar" jmena ktery kazdej mame na eZone protoze nekdo je napsanej malym pismem ( safa, a.tom.x, matucha ) a nekdo pro zmenu zase velkym pismem ( EXCOM, ECSON WALDES atd ), tim to nechci komplikovat ale ve svy podstate to je urcita "tvar" kazdyho tady na eZone, nekdo vlastne ani obrazek avataru nema tak bude mit jen bilej ctverecek a zustava mu ciste jen spojeni jeho osoby s tvarem jeho eZone jmena.
........ted kdyz to po sobe ctu tak si riakm ze by se mohlo po pravu zdat ze to delam prilis slozity ale zas tak slozity to snad neni: ))
Vse je otevreny - kazdopadne jmenovky bych ale rad zridil.
delay píše:v případě nutnosti bych to taky mohl vytisknout nebo udělat...
Supr ! diky
.